ساخت Ps3 ضد هک توسط سونی؟

shayan720

Ceiling Gazing
کاربر سایت
سونی در حال حاضر بر روی ساخت ps3 ضد هک کار میکند.
بر اساس منبعی ناشناس که در خود سونی کار میکند،سونی در حال کار بر روی ps3 ضد هک است که 300 gig حافظه دارد و از ساختار ps3 اسلیم برخوردار است.این کار به خاطر انتشار غیر قانونی kill zone 3 (به صورت وسیع)است که ضرر هایی به سونی وارد کرده است. قیمت این دستگاه 187 پوند یا 300 دلار است.قیمت کم آن نیز ناشی از آن است که سونی بتواند این نوع کنسول جدید را بتواند به بازار عرضه کند.سونی نیز منتظر نتیجه دادگاه جرج هاتز است تا تاریخ عرضه آن را مشخص کند

منبع:http://uk.ps3.ign.com/articles/115/1151243p1.html

Last edited by a moderator:
این یه چیز کاملآ طبیعی هست و سایر شرکتها هم این کار رو انجام میدن. معلوم نیست مشکلش چیه که دوستان ناله میکنن ! البته وقتی هک شدن PS3 بعد از 4 سال از نظر دوستان یعنی بی آبرو شدن سونی , این چیزا هم بعید نیست !!

برم یدونه بخرم زودتر ...
بانبول هایی در میاره این سونی هم ...
عین این بچه های دبستانی که قفل میزدن به کیفشون :-".

جای این کار ها بره یک کم برسه به بازیهاش فروششون بره بالا، والا بازی های مایکروسافت همشون قبل از عرضه یک هفته تا یک ماه زودتر منتشر میشدن تمام سری Halo یا GoW و... و همشون هم رکوردار این نسل بودن!.

به به! چقدر دوستان تو این سایت ارادت دارن به سونی و کنسولش!
اگه سونی بخواد قیمت کنسولشو کم بکنه یه جنگ خوبی بین کنسولا در میگیره و همین باعث میشه که کاربران بتونن با قیمت خیلی خوب کنسول مورد علاقشون رو تهیه کنن.
من موندم نینتندو با این اسباب بازیش که فکر نکنم هیچ 50 دلار واسه خودش تموم بشه با چه رویی داره اینقدر گرون میده؟

این سونی هم دیگه شورشو دراورده.
برم یدونه بخرم زودتر ...
این کارش با عقل جور در نیماد
مایکروسافت هم بیشتر از چندین بار نوع درایور هاشو تغییر داده که تا حدی از هک شدنش جلوگیری کنه و تا الان هم چند نمونه از خوده Driver Lite-On داده بیرون همین الانش هم بعد از گدشت 7 8 ماه X360 Slim کپی نشده !
PS3 هم که از بیخ و بن هک شده باید کلا یه تغییرات تو خط تولید بدن !

به خدا دیگه حالم به هم خورد از بس پست بی ربط دیدم تو اینجور تاپیک ها...

برم یدونه بخرم زودتر ...

جای این کار ها بره یک کم برسه به بازیهاش فروششون بره بالا، والا بازی های مایکروسافت همشون قبل از عرضه یک هفته تا یک ماه زودتر منتشر میشدن تمام سری Halo یا GoW و... و همشون هم رکوردار این نسل بودن!.

این دوتا حرکت چه تناقضی باهم دارن که میگی این کارو ول کنه بچسبه به بازی هاش؟ در ضمن به عنوان یک گیمر فروش کم یا زیاد بازی ها چه کمکی به حال شما می کنه؟

پ.ن: کیفیت چه اهمیتی داره بابا، فروش مهمه.

• Like
Reactions: r0ss0neri
در ضمن به عنوان یک گیمر فروش کم یا زیاد بازی ها چه کمکی به حال شما می کنه؟
به ! مگه نمیدونی ؟!
یارو وقتی داره هیلو بازی میکنه ، به خودش میقبولونه بازی شاخ و خداست ، فروشش دریاست ، سعی میکنه باهاش حال کنه ! :دی

• Like
Reactions: shefer
ما جماعت پایرت خور هم که از طرفی بهت زده از این همه بازی با کیفیت!که قراره امسال انحصارا برای PS3 خوشبخت بیاد و ما کپی کنیم و بزنیمو زندگی کنیم و از طرفی حیران از این حرکت انقلابی سونی کودتا کرده و کنسول های کپیخور و به قول بالا شهریا جیلبریک شده خودمون رو از بالاپشتبام همسایه یکراست به جوب فرستاده،لحظه شماری میکنیم برای کنسول کپی نَشو ـه قبله عالم ( در صنعت گیم)سونی
خودم میدونم کل پایرت خور های بازیسنتر متفق القول همین تصمیم من رو گرفتند:d
فقط یه جمله... خدایا خدایا توبه:d

• Like
Reactions: shefer
مگه نخود لوبیاست به این راحتی کاهش قیمت بده؟!!
من که بعید میدونم چنین کار پر هزینه ای بکنه (ساختن مدل جدید) اونم بعد از اینکه فقط یک سال از عرضه اسلیم میگذره.
در ضمن اگر به فرض چنین کار دور از عقلی رو انجام بده فکر میکنید چقدر فروش میره؟ باز هم تعداد کسانی که از دستگاه جدید می خرند در برابر دارندگان مدل قبلی نا چیز اند!

با این حساب میشه گفت خودش رو مسخره کرده تا مبارزه با پایرسی.

پ.ن: کیفیت چه اهمیتی داره بابا، فروش مهمه.
قربون این چه حرفیه شما میزنید
من که هنوز یادم نرفته 470هزارتومان دادم یه ماست خریدم که چهار ماه هم بیشتر کار نکرد
وقتی میگن سونی یعنی کیفیت یعنی اطمینان یعنی الان داره از سال 2007مثل خر کار میکنه واخ نمیگه بلاخره مشتری هم باید اطمینان داشته باشه به دستگاه:d
به ! مگه نمیدونی ؟!
یارو وقتی داره هیلو بازی میکنه ، به خودش میقبولونه بازی شاخ و خداست ، فروشش دریاست ، سعی میکنه باهاش حال کنه ! :دی
قربون ادم چیز فهم:d;)
ولی جدا از این حرفهاچند مدت پیش این صحبت تو بازار بود که سونی از همون زمانی که keyلو رفت برد کنسول رو اصلاح کرد خوب تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها:d

من کلا دوست دارم نینتندو با مخ که هیچی خاندانش هم با مخ بیان زمین که این نسل رو به سخره گرفته
شرکت کلاه بردار نینتندو #:-s
نینتدو هیچ چیز رو یه سخره نگرفته این شمایید که با این جملات خودتون رو به سخره میگیرد.

واقعا نمیفهمم معنی این پست ها رو . وقتی مایکروسافت روزی یه بار درایو جدید میندازه رو کنسولش یا آپدیت جدید میده که جلوی J-tag شدن دستگاه گرفته بشه کسی صداش در نمیاد اما وقتی سونی میخواد حرکت جدیدی بزنه روی کنسولش همه شاخ میشن یهو.

درسته من خودم هم توان مالی برای خرید تمام بازی هاشو ندارم (البته مفتخر هستم که تا جایی که توان داشتم انحصاری ها رو خریدم، حتی مال کنسول 360 رو) اونم به خاطر وضع مملکت ما؛ اما دیگه این صحبت ها و پست ها واقعا بی دلیل هست.

• Like
Reactions: Bretta_1994

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or