ساخت Gears of War 2 به اتمام رسید !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

koorosh

کاربر سایت
سلام

assault1.jpg

امروز Epic و یا در واقع Cliff Bleszinski به طور رسمی پایان کار ساخت یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ یعنیGears of War 2 اعلام کرد.
Cliff در این باره توضیح میده :
بعد از 2 سال وقتی که با علاقه ی شدید قبلی خودمون بر روی این بازی گزاشیتم تیم بی اندازه مسرور و خوشحاله از چیزی که خلق کردیم !!
این بازی قطعا بهترین کار epic تااین لحظه هست و ما واقعا نمیتونیم صبر کنیم تا واکنش رسانه ها و مردم رو نصبت به کار خودمون ببینیم.

زمان زیادی تا 7 نوامبر روزی که قطعا تلفیقی از شادی ها و غم ها (!) برای خیلی ها خواهد بود باقی نمونده !!

منبع
موفق باشید

به نظر من که خودتونو چند روزم نگه دارین. بالاخره که می تونین بازی کنی. حالا یا الان یا 2 هفته بعد. من خودم اونموقع که 360 نداشتم گیرز 1 رو 1 سال دیرتر بازی کردم. یعنی 1 سال بعد از اومدنش. خوب چی شد بازی نکردم؟ به خطرش نمی ارزه.

بابا من اعصاب ندارم که بیاد و بازی نکنم!!!
دوستان فقط یه سوال هنوز دارم!
این /اپدیت پاییزی رو روی خودش داره یا نه؟
اما:
فقط منتظرم نکس جن بیارتش!
زنگ بزنم بفرستتش!!!
وای خدا!!
یکی از زیبا ترین لحظه های عمرم هستش!!!
خدایی ته بازیه چه جوری ادم می تونه اعصاب و صبر کردن رو داشته باشه براش!

بابا من اعصاب ندارم که بیاد و بازی نکنم!!!
دوستان فقط یه سوال هنوز دارم!
این /اپدیت پاییزی رو روی خودش داره یا نه؟
اما:
فقط منتظرم نکس جن بیارتش!
زنگ بزنم بفرستتش!!!
وای خدا!!
یکی از زیبا ترین لحظه های عمرم هستش!!!
خدایی ته بازیه چه جوری ادم می تونه اعصاب و صبر کردن رو داشته باشه براش!
گر صبر کنی ز قورباغه حلوا سازی:biggrin1:

اشکان خیلی ممنون از لینک
ولی منم فکر میکنم وقتی بازی رو بگیریم و تا زمان اومدنش به LIVE وصل نشیم , مشکل خاصی پیش نمیاد. چون بازی ای که داریم میگیریم که فرقی با اون بازی ای که 7 نوامبر میاد نداره و هوش مصنوعی هم نداره که بفهمه کی این رو بازی کردیم :دی وقتی هم از برق بکشیم کنسول رو تاریخش عوض میشه و احتمالآ مشکلی پیش نمیاد.
توی همون forum هم یه نفر نوشته 3 تا از دوستای من الآن بازی رو دارن و حتی اچیومنت آنلاین هم ازش گرفتن و مشکلی براشون (تا این لحظه) پیش نیومده.

توی همون forum هم یه نفر نوشته 3 تا از دوستای من الآن بازی رو دارن و حتی اچیومنت آنلاین هم ازش گرفتن و مشکلی براشون (تا این لحظه) پیش نیومده.
خب برای اینکه بن کردن های مایکروسافت که روزانه نیست ، دوره ای.
یعنی مثلا تو یه بازه زمانی یک سری لیست سیاه تهیه میکنن و تو یک روز همه رو بن میکنن مثل سری های قبلی.
فکر میکنم دلیل این موضوع هم همین باشه.

آقا مگه قرار نبود با Gears 2 اين آپديت پاييز بياد؟
خدا رو شکر که نبود چون با توجه به این کش رفتن و piracy بازی بیشتر از 2 هفته قبل از انتشار، اگر می خواست آپدیت رو داشته باشه واقعا وضعیت افتضاحی می شد.

البته ممکن هم هست که آپدیت در بازی باشه ولی counter داره و تا قبل از 19 نوامبر فعال نمی شه.

اشکان خیلی ممنون از لینک
ولی منم فکر میکنم وقتی بازی رو بگیریم و تا زمان اومدنش به LIVE وصل نشیم , مشکل خاصی پیش نمیاد. چون بازی ای که داریم میگیریم که فرقی با اون بازی ای که 7 نوامبر میاد نداره و هوش مصنوعی هم نداره که بفهمه کی این رو بازی کردیم :دی وقتی هم از برق بکشیم کنسول رو تاریخش عوض میشه و احتمالآ مشکلی پیش نمیاد.

متاسفانه دوست عزیز وقتی شما بازی رو تو دستگاه میزنی یه تاریخی تو دستگاه ثبت میشه برای شروع و وقتی اچیومنت میگیری اون هم تاریخ ثبت داره مثال اچیومنت 100 نفر رو کشتن در تاریخ فلان انجام شده خوب وقتی که ان میشی این ها برای ماکروسافت ارسال میشه و شما رو شناسای و بن میکنه حتا اگر شما با یک ایدی دیگه هم از رو اون دستگاه به صورت افلاین بازی کنی وقتی شما با یه ایدی دیگه هم ان شی اطلاعات کل دستگاه برای ماکروسافت ارسال میشه و شما بن میشی

متاسفانه دوست عزیز وقتی شما بازی رو تو دستگاه میزنی یه تاریخی تو دستگاه ثبت میشه برای شروع و وقتی اچیومنت میگیری اون هم تاریخ ثبت داره مثال اچیومنت 100 نفر رو کشتن در تاریخ فلان انجام شده خوب وقتی که ان میشی این ها برای ماکروسافت ارسال میشه و شما رو شناسای و بن میکنه حتا اگر شما با یک ایدی دیگه هم از رو اون دستگاه به صورت افلاین بازی کنی وقتی شما با یه ایدی دیگه هم ان شی اطلاعات کل دستگاه برای ماکروسافت ارسال میشه و شما بن میشی
همچین میگی آدم فکر میکنه یکی از برنامه نویسایه مایکروسافتی:cheesygri
آقا اینارو چرا از خودت در میاری؟ آره تاریخ گرفتن اچیومنت ثبت میشه اما اینارو دیگه من که نشنیده بودم فکر کنم از فرضیاته خودت نوشتی

همچین میگی آدم فکر میکنه یکی از برنامه نویسایه مایکروسافتی:cheesygri
آقا اینارو چرا از خودت در میاری؟ آره تاریخ گرفتن اچیومنت ثبت میشه اما اینارو دیگه من که نشنیده بودم فکر کنم از فرضیاته خودت نوشتی
تایید میشه !
من نمی دونم چرا یکی منبع این حرفاشو نمیگه خوب آفا میگی فلان فلان خوب بیا منبعشو هم بده
پ.ن : اینم داره میشه مثل بحثی که تو تاپیک Geow 2 پیش اومد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or