ساخت Gears of War 2 به اتمام رسید !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

koorosh

کاربر سایت
سلام

assault1.jpg

امروز Epic و یا در واقع Cliff Bleszinski به طور رسمی پایان کار ساخت یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخ یعنیGears of War 2 اعلام کرد.
Cliff در این باره توضیح میده :
بعد از 2 سال وقتی که با علاقه ی شدید قبلی خودمون بر روی این بازی گزاشیتم تیم بی اندازه مسرور و خوشحاله از چیزی که خلق کردیم !!
این بازی قطعا بهترین کار epic تااین لحظه هست و ما واقعا نمیتونیم صبر کنیم تا واکنش رسانه ها و مردم رو نصبت به کار خودمون ببینیم.

زمان زیادی تا 7 نوامبر روزی که قطعا تلفیقی از شادی ها و غم ها (!) برای خیلی ها خواهد بود باقی نمونده !!

منبع
موفق باشید

والا یه نسخه Fake شدید هم اومده بود که همه گویا دانلود کردند، بهتره یکم صبر کنی

کی ?
تا زمان عرضه یعنی دو سه هفته دیگه
یا صبر کنم تا NEXT GEN بیاره من دیگه دارم می میرم

نه عزیز،
بازی Pirate شده رفته. کلا آمار Piracy رو 360 بشدت داره بالا میره، این چندتا بازی که خیلی‌ها منتظرشون هستند (Farcry2, Fable, GeOW 2) همه Pirate شدند و رو نت هستند
مهم نیست چون هنوز درصد کسایی که کنسولشون رو کپی خور کردن انقدر زیاد نشده که بخواد به فروش بازی ها لطمه زیاد بزنه. (اونم بازی های معروف مثل اینا)

اگر بازی کنیم از لایو بن نمیشیم؟!
میتونیم یه پروفایل دیگه بسازم بااون بازی کنیم که بن نشیم؟

خوب اگه اون پروفایل رو بسازی دیگه باهاش به لایو وصل نیستی بعداز اومدن بازیم پروفایل قبلی رو حذف وبا پروفایل اصلی بازی میکنیم:دی
اینجوری بازم بن میشیم؟

اونايي كه گيج مي زنن لطفا اينجا پست ندن يه سري به همون تاپيك گيرز بزنن همه چيزو متوجه ميشن !

خوب یه مطلب جالب گفتم بزارم برای دوستان چون خیلی سوالات در این زمینه زیاد شده این چند روز:
http://gearsforums.epicgames.com/showpost.php?p=25591268&postcount=24
مدیر ارشد فروم اصلی GeOW در ارتباط با کسایی که زودتر بازی رو تهیه کردن و دارن بازی می کنن گفته که:
[ltr]This is how people were playing early. Fortunately, they've been tracked down. All gamertags have been recorded for banning purposes, so if you bought one, you better not play it.[/ltr]
البته این مطلب رو در رابطه با این خبر جدید دزدی بازی ها از Technicolor گفته ولی خوب شامل بازی های کپی هم می شه.

پ.ن: البته همانطور که قبلاً گفته بودم این جور بن ها شامل gamertag می شه نه کنسول.

خوب یه مطلب جالب گفتم بزارم برای دوستان چون خیلی سوالات در این زمینه زیاد شده این چند روز:
http://gearsforums.epicgames.com/showpost.php?p=25591268&postcount=24
مدیر ارشد فروم اصلی GeOW در ارتباط با کسایی که زودتر بازی رو تهیه کردن و دارن بازی می کنن گفته که:
البته این مطلب رو در رابطه با این خبر جدید دزدی بازی ها از Technicolor گفته ولی خوب شامل بازی های کپی هم می شه.

پ.ن: البته همانطور که قبلاً گفته بودم این جور بن ها شامل gamertag می شه نه کنسول.
اشکان جان فکر کنم در صورتی که به LIVE بریم و این بازی رو انجام بدیم بن بشیم نه به صورت Single !

خوب یعنی حالا ما بزی رو بگیریم بازی کنیم یا بازی رو نگیریم بازی نکنیم ؟ :p

اگر از کنسولت سیر شدی برو بگیر و بازی کن و اگرم سیر نشدی نگیرو تو کف ش بمون..:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or