iOs کاربر سایت Jul 8, 2011 #61 اولین کار من Spoiler اینم یه عکس دیگه Spoiler اینم آخرین کارم Spoiler کار بعدی هم مارکوس فینکس آخرین ویرایش: Jul 8, 2011
REDEMPTiON313# کاربر سایت Jul 8, 2011 #62 برید تو لینک امضام بخش گیرز آف وار،مارکوس هست. بخش اساسین کرد هم اتزیو،الطائر هست.
LiNKiN P@RK™ کاربر سایت Jul 26, 2011 #63 سلام مارکوس با هری پاتر البته سیاه سفید(واسه زمانی که اوضام بد بود و با پرینتر سامسونگه خودم حال می کردم Wall-E o Gernade(نارنجک):d اینم my favorite character یعنی گرالت:
سلام مارکوس با هری پاتر البته سیاه سفید(واسه زمانی که اوضام بد بود و با پرینتر سامسونگه خودم حال می کردم Wall-E o Gernade(نارنجک):d اینم my favorite character یعنی گرالت:
BehzaDG کاربر سایت Mar 5, 2012 #66 فقط کافیه قسمتهایی که مشخص شده برش بزنی ، بعد هم به هم بچسبونی ، همین....
xbox360 elite کاربر سایت Jun 10, 2012 #70 Spoiler ---------- نوشته در 09:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ---------- واقعا كسي ميتونه اينا رو درست كنه؟ Spoiler
Spoiler ---------- نوشته در 09:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ---------- واقعا كسي ميتونه اينا رو درست كنه؟ Spoiler
BehzaDG کاربر سایت Jun 18, 2012 #71 نوشته شده توسط MéTAL SLUG: اقا دستت دردنکنه از metal slug چیزی تو پروبالت هَس؟:d بیشتر...
Lord May Cry کاربر سایت Jun 24, 2012 #72 درود بر شما اقا عجب کار جالبیه ... دستتون درد نکنه ... فقط اگه راه داره چند تا با کیفیت از شخصیت سم فیشر برام بگذارید ( اگه می شه چند تا از این شخصیت برام بگذارید چون یه دونشو خودم دارم ! ) مر30
درود بر شما اقا عجب کار جالبیه ... دستتون درد نکنه ... فقط اگه راه داره چند تا با کیفیت از شخصیت سم فیشر برام بگذارید ( اگه می شه چند تا از این شخصیت برام بگذارید چون یه دونشو خودم دارم ! ) مر30
LazaR AngeloV کاربر سایت Jun 25, 2012 #73 درود بر آقا بهزاد اگر طرز تهیه در مورد Vault Boy یا کلا Fallout هست بگید و چطورــی از چه طور کاغدی برای چاپ استفاده کنیم و ... !
درود بر آقا بهزاد اگر طرز تهیه در مورد Vault Boy یا کلا Fallout هست بگید و چطورــی از چه طور کاغدی برای چاپ استفاده کنیم و ... !
BehzaDG کاربر سایت Jun 25, 2012 #74 نوشته شده توسط { KANE }: درود بر آقا بهزاد اگر طرز تهیه در مورد Vault Boy یا کلا Fallout هست بگید و چطورــی از چه طور کاغدی برای چاپ استفاده کنیم و ... ! بیشتر... خدمت شما : روی مقوا یا کاغذ A4 پرینت بگیر ، بعد هم هر حرفو به حرف خودش بچسبون....
نوشته شده توسط { KANE }: درود بر آقا بهزاد اگر طرز تهیه در مورد Vault Boy یا کلا Fallout هست بگید و چطورــی از چه طور کاغدی برای چاپ استفاده کنیم و ... ! بیشتر... خدمت شما : روی مقوا یا کاغذ A4 پرینت بگیر ، بعد هم هر حرفو به حرف خودش بچسبون....
LazaR AngeloV کاربر سایت Jun 25, 2012 #75 نوشته شده توسط BehzaDG: خدمت شما : روی مقوا یا کاغذ A4 پرینت بگیر ، بعد هم هر حرفو به حرف خودش بچسبون.... بیشتر... جنسش خوب میشه ؟ نیازی به مقوا نیست ؟ ویدیو آموزش داری ؟
نوشته شده توسط BehzaDG: خدمت شما : روی مقوا یا کاغذ A4 پرینت بگیر ، بعد هم هر حرفو به حرف خودش بچسبون.... بیشتر... جنسش خوب میشه ؟ نیازی به مقوا نیست ؟ ویدیو آموزش داری ؟