ساخت فیلم Splinter Cell

MAKAV3LI

کاربر سایت
sam fisher احتمال دارد راهش را به صفحه ی نقره ای سینما باز کند به گزارش سایت سینمایی deadline شرکت پراوازه Ubisoft مذاکراتی را با Warner Bros برای ساخت فیلم splinter cell داشته است , هنوز مشخص نیست که ایا فیلم splinter بر طبق نسخه قبلی این بازی ساخته شود یا داستانی جدا از بازی خواهد داشت تامین کننده مالی این پروژه و همچنین کارگردان ان هم هنوز مشخص نشده است این فیلم در حالی ساخته میشود که سری جدید بازی های SC در 2012 Electronic Entertainment Expo مدتی پیش رونمایی شد این بازی دربهار 2013 برای PC & XBOX 360 & PS3 عرضه میشود . Splinter Cell headed to the big screen? - GameSpot.com

آخرین ویرایش:
فیلم مکس پین واقعا یک تراژدی بود برای این بازی
این یارو (اسمش یادم نیست) خودش را داشت خفه میگرد بتونه مثل مککافری حرف بزنه، ولی فقط اینجوری آدم فکر میکرد شیمیایی شده و مجبور بودی برای اینکه ببینی چی میگه صدای تلویزیون را تا ته بلند کنی ...

داستان را هم نگو که کلا عوض شده بود
آخه اصلن حتا بازیش رو هم انجام نداده بودن ببینند چیه.
یادمه درباره BT که از کارگردان فیلم پرسیده بودن که تو فیلم قرارش میدین یا نه، گفته بود اصلن چی هست این :|.

داستان که کاملن رنگ و بوی تخیلی و فانتزی گرفته بود به خودش

MGS شاید بازی بزرگی باشه ولی MP اگر بیشتر از MGS نباشه کمتر نیست.
شاید بازی بزرگی باشه؟؟!!وقتی میخوان از روی بازی فیلم بسازن داستان رو مد نظر قرار میدن!!سری MGS هم همیشه از نظر داستانی بهترین بوده و هست!!(کاری به بقیه بخش ها ندارم)
بگذریم که متای MP جز نسخه سوم PC بالای 90 نبود و MGS یک تا چهار زیر 90 نداشتن!
اگه مکس Bullet Time رو به بازی ها اضافه کرد،MG و MGS یه سبک رو به گیمینگ ارائه دادند:d که همین SC وجودش به خاطر MG هست:d

شاید بازی بزرگی باشه؟؟!!وقتی میخوان از روی بازی فیلم بسازن داستان رو مد نظر قرار میدن!!سری MGS هم همیشه از نظر داستانی بهترین بوده و هست!!(کاری به بقیه بخش ها ندارم)
بگذریم که متای MP جز نسخه سوم PC بالای 90 نبود و MGS یک تا چهار زیر 90 نداشتن!
اگه مکس Bullet Time رو به بازی ها اضافه کرد،MG و MGS یه سبک رو به گیمینگ ارائه دادند:d که همین SC وجودش به خاطر MG هست:d
الان دوباره بحث قدیمی نمره شد :|.
من اصلن کاری ندارم به نمره ها، بحثم اینه MGS بازی بزرگی بود، MP هم در همون حد و اندازه بزرگ بود. اتفاقن گیمر هایی که MP رو گرفتن خیلی خیلی بیشتر از دنیای MGS هستند. چون MGS شدیدن خاص پسنده. خیلی از گیمر های حرفه ای رو میبینی که از گیم پلی MGS متنفرن تا نسخه ی سوم با اون مدل دوربین که هرکسی که اولین بار بازی میکرد دهنش سرویس میشد عادت کنه بهش.
درباره داستان هم، تیپ روایت و نوع داستان در MP کم از MGS نبود. شخصیت پردازی و دیالوگ ها و طراحی صحنه های MP هیچ کم و کسری از MGS نداشته و نداره.
درباره SC هم من بارها گفتم، این که رسمن بگیم یک بازی مخفی کاری هست دلیل نمیشه هم سبک باشند. اینجوری باید بگیم سبک COD و Halo هم یکی هست. SC کجا و MGS کجا، اگر SC میخواست از MGS تقلید کنه که الان اینجا نبود.
اکثر کسائی که دوتا بازی رو کردن و گیمر باشن واقعن به این نتیجه رسیدن که SC هیچ ارتباط معنایی با MGS نداره. SC یک مخفی کاری کاملن تاکتیکال و بر اساس واقعیت هست در حالی که MGS کلن بازی فانتزی مانند و تخیلی هست حتا در بخش مخفی کاری هم بازی شدیدن تخیلیه . . .

اینکه MGS بازی بزرگه شکی نیست. ولی MP هم در همون رده بندی هست.

الان دوباره بحث قدیمی نمره شد :|.
خب نباید یه مبدایی وجود داشته باشه:d بالاخره یه سایتای معتبری این نمره هارو دادن:d
درباره داستان هم، تیپ روایت و نوع داستان در MP کم از MGS نبود. شخصیت پردازی و دیالوگ ها و طراحی صحنه های MP هیچ کم و کسری از MGS نداشته و نداره.
قبول دارم MP واقعا از داستان قوی برخورداره و جو اتمسفرش خیلی عالیه و تو کمتر بازی دیده میشه،ولی غنای MGS رو تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم!رابطه های شخصیت ها یه جورایی حول محور مکس میچرخه،مکس با مونا،مکس با ولادیمیر...
ولی MGS دارای بی نهایت احساس قوی بین کاراکتر های مختلفه!قصد ندارم بازی رو برای کسایی که بازی تموم نکردن اسپویل کنم ولی به همین رابطه بین بیگ باس و باس نگاه کنید!تو کمتر بازی(به جرئت میتونم بگم تو هیچ بازی!)دیده نمیشه!
اکثر کسائی که دوتا بازی رو کردن و گیمر باشن واقعن به این نتیجه رسیدن که SC هیچ ارتباط معنایی با MGS نداره. SC یک مخفی کاری کاملن تاکتیکال و بر اساس واقعیت هست در حالی که MGS کلن بازی فانتزی مانند و تخیلی هست حتا در بخش مخفی کاری هم بازی شدیدن تخیلیه . . .
شباهتی ندارن...ولی MGS پدر سبک مخفی کاریه!شباهتاشون واقعا کمه ولی شاید اگه MG نبود،یوبی هم به فکر ساختن SC نمی افتاد! تو 1987وقتی تمام بازار دست شوتر های بی معنی بود،این MG بود نوآوری به خرج داد و سبک مخفی کاری رو به گیمرها معرفی کرد!

همین مونده از روی فیفا فیلم بسازن:|خداییش من هر چی فیلم دیدم که از روی بازی ساخته شده اشغال بوده وبلعکسشم تا حدودی صادقه بجز بازی ترمیناتور روی ps2

خب نباید یه مبدایی وجود داشته باشه:d بالاخره یه سایتای معتبری این نمره هارو دادن:d

قبول دارم MP واقعا از داستان قوی برخورداره و جو اتمسفرش خیلی عالیه و تو کمتر بازی دیده میشه،ولی غنای MGS رو تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم!رابطه های شخصیت ها یه جورایی حول محور مکس میچرخه،مکس با مونا،مکس با ولادیمیر...
ولی MGS دارای بی نهایت احساس قوی بین کاراکتر های مختلفه!قصد ندارم بازی رو برای کسایی که بازی تموم نکردن اسپویل کنم ولی به همین رابطه بین بیگ باس و باس نگاه کنید!تو کمتر بازی(به جرئت میتونم بگم تو هیچ بازی!)دیده نمیشه!

شباهتی ندارن...ولی MGS پدر سبک مخفی کاریه!شباهتاشون واقعا کمه ولی شاید اگه MG نبود،یوبی هم به فکر ساختن SC نمی افتاد! تو 1987وقتی تمام بازار دست شوتر های بی معنی بود،این MG بود نوآوری به خرج داد و سبک مخفی کاری رو به گیمرها معرفی کرد!
آخه این سایت های معتبر، خیلیاشون خودشون بعدن میان میگن جو زده شدن نمونش نمره 10 هایی که GS یه دوره همین طور به MGS و GTA ردیف کرد داد بعدن هم گفت واقعن جو گرفتمون :دی.

آخه الان MGS رو داری با MP مقایسه میکنی که یک پیش زمینه طولانی داشته این سری، معلومه عمق داستان درش بیشتر هست مکس پین کلن 2 نسخه ازش عرضه شد و تموم شد ولی MGS تا قبل از MGS one که با اسم MG عرضه میشد و بعدش هم 4 نسخه ی اصلی و کلی هم نسخه ی فرعی برای این و اون عرضه کردن توجه به داستان و البته پرداختن به خصوصیت ها خب به مراتب بیشتر میتونه باشه.
من خودم از طرفداران سر سخت MGS هستم :دی ولی MP واقعن هیچی کم نداره و حتا سبک روایت داستان و نوع شخصیت پردازی MP خیلی خاص تر از MGS هست :دی.

درباره این که میگی پدر سبک مخفی کاری هست، شاید MGS سبک مخفی کاری رو جلوه کرده ولی واقعن بازیش حالت مخفی کاری تاکتیکی و واقعی که SC داره رو نداره. تو دنیای واقعی، واقعن نمیشه 500 تا سلاح رو حمل کنی، بعد هر جا خواستی لباس عوض کنی یا با مشت بری بزنی تو کله یارو بیهوش بشه و...
MGS گیم پلی فانی داره سرگرم کننده است ولی SC خیلی تخصصیه.

MGS گیم پلی فانی داره سرگرم کننده است ولی SC خیلی تخصصیه.
تو دنیای واقعی، واقعن نمیشه 500 تا سلاح رو حمل کنی، بعد هر جا خواستی لباس عوض کنی یا با مشت بری بزنی تو کله یارو بیهوش بشه و...
باو اونقدر هم اوضاش خراب نیست:d
نمیشه گفت فانه!شاید ساده تر باشه ولی فان نیست!هزارتا راه و روش داره تا یه اکت رو تموم کنی!
مکس پین کلن 2 نسخه ازش عرضه شد و تموم شد
من نسخه سوم رو بازی نکردم و داستانشو نخوندم تا برام اسپویل نشه!
یعنی اینقدر از نسخه های قبلی دورتر شده؟
شرمنده کلا تاپیکو کشوندیم بیراهه:d
1987 و شوتر ؟ اخه چرا از چیزی که نمی دونین مایه می زارین انصافا ؟
biggrin1.gif
منظورم FPS و TPS نیست که!چجور بگم والا!پلتفرمر تیراندازی!:d

آخرین ویرایش:
تو 1987وقتی تمام بازار دست شوتر های بی معنی بود،این MG بود نوآوری به خرج داد و سبک مخفی کاری رو به گیمرها معرفی کرد!

1987 و شوتر ؟ اخه چرا از چیزی که نمی دونین مایه می زارین انصافا ؟ :دی

واقعا متاسفم برای فنای این بازی باید دوباره شاهد یه تراژدی دیگه و نابودی یه بازی دیگه باشیم
این فیلم ساختن از روی بازی ها هم معذلی شده ها ! ما نخوایم فیلم این بازیها رو بسازن کیو باید ببینیم ؟!

باو اونقدر هم اوضاش خراب نیست:d
نمیشه گفت فانه!شاید ساده تر باشه ولی فان نیست!هزارتا راه و روش داره تا یه اکت رو تموم کنی!

من نسخه سوم رو بازی نکردم و داستانشو نخوندم تا برام اسپویل نشه!
یعنی اینقدر از نسخه های قبلی دورتر شده؟
شرمنده کلا تاپیکو کشوندیم بیراهه:d

منظورم FPS و TPS نیست که!چجور بگم والا!پلتفرمر تیراندازی!:d
خب منظورم از فان مسخره نیست، منظورم جنبه سرگرمی، گیم پلی MGS شدیدن سرگرم کننده و غیر واقعی هست. تو دنیای SC مثلن تو نمیتونی لباست رو عوض کنی هم رنگ ملت شی یا یه جعبه بکشی سرت توقع داشته باشی یارو نبینتت، یا مجله سوبله ایکس :دی بندازی جلو یارو منحرف شه :دی. اینها همه سرگرمی و فانن دیگه، تازه اینکه ماسک بزنی بری تو جمعیت و... رو دیگه مثال نمیزنم :دی.
والا MP3 همونقدر به نسخه های پیشینش وفاداره که MGRising وفاداره :دی.

واقعا متاسفم برای فنای این بازی باید دوباره شاهد یه تراژدی دیگه و نابودی یه بازی دیگه باشیم
این فیلم ساختن از روی بازی ها هم معذلی شده ها ! ما نخوایم فیلم این بازیها رو بسازن کیو باید ببینیم ؟!

من میخوام فیلم Dead Space رو ببینم خیلی باید جالب باشه نمیدونم چرا دیگه ازش اطلاعاتی نمیاد بیرون یعنی کنسل شده؟ اتفاقا سوجه فیلم ساختن از روی بازیها خیلی جالبه و به فروش فیلم هم بیشتر کمک میکنه. ولی خب فیلم داریم تا فیلم. مگه بد همین فیلم اسپلینتر سل رو ببینم اون دوربین دید در شب 3 چراغش اون حرکت های که بین دو تا دیوار انجام میداد اسلحه های مخصوصش استیکر های انفجاری و دوزاش ... اتفاقا این چیزارو وقتی تو فیلم ببینی یاد بازیش میفتی و خیلی لذت بخش هست. فقط باید دقیقا مثل کرکتر بازی درست کنن. نه این که مثل فیلم رزیدنت اویل هرجور دلشون خواست.

به نظر من مهم ترین مشکل فیلم هایی که از روی بازی ساخته میشه اینه که زیاد با دقت و وسواس اونهارو درست نمیکنن
فیلم رو میدن دست یه کارگردان گاگول
نقش اول هم یک بازیگر مشنگ
عوال هم همه چلمنگ
بعدا میان میبینن یه گند بزرگ ساختن به اسم فیلم
وگرنه مطمئنا ساخت یه فیلم با کیفیت از روی بازی با دقت و تلاش کار سختی نیست
کسی فیلم alone in dark رو به یاد داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or