ساخت فیلم Silent Hill: Revelations تایید شد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
Sh3_boxart.jpg

سایت سینمایی معروف ShockTillYouDrop.com امروز اعلام کرد که Michael J. Bassett کارگردان جوان و با استعداد انگلیسی فیلم Silent Hill 2 را خواهد ساخت. پیش از این Roger Avary فیلنامه نویس قسمت اول قرار بود قسمت دوم را کارگردانی کند که به زندان افتادن وی این موضوع را کنسل کرد. البته فیلنامه قسمت دوم هم توسط این فیلنامه نویس اسکار برده ( به خاطر فیلنامه Pulp Fiction ) به رشته تحریر در آمده است.

اسم قسمت دوم Silent Hill: Revelations خواهد بود و توسط کمپانی سونی ساخته و پرداخته خواهد شد. هر چند تاریخ اکران فیلم مشخص نیست اما این نسخه از ابتدا به صورت سه بعدی ساخته می شود.

داستان این قسمت مرتبط به Silent Hill 3 خواهد بود و Heather Mason شخصیت اصلی آن خواهد بود که بعد از تولد 18 سالگیش با کابوس های وحشتناکی روبرو می شود و حالا به دنبال رد پای پدرش است که به تازگی گمشده است.

Michael J. Bassett فیلم هایی همچون Deathwatch و Solomon Kane را ساخته است و علاوه بر Silent Hill: Revelations قصد ساخت فیلمی با نام The Unblinking را دارد.

شما اگه Solomon Kane دیده باشید احتمالا حرفتون پس می گیرید.
اتفاقا من همین فیلمو دیدم که میگم ایشون شوت تشریف دارن! این فیلم دقیقا از کارگردانی ضعیفی برخوردار بود.کارگردانش خیلی ظاهرا زحمت کشیده بود که یه فیلم باکیفیت از همه لحاظ از اب دربیاره ولی عملا از یه فیلم سطحی چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ پرداخت صحنه ها فراتر نمیرفت...

اتفاقا من همین فیلمو دیدم که میگم ایشون شوت تشریف دارن! این فیلم دقیقا از کارگردانی ضعیفی برخوردار بود.کارگردانش خیلی ظاهرا زحمت کشیده بود که یه فیلم باکیفیت از همه لحاظ از اب دربیاره ولی عملا از یه فیلم سطحی چه از لحاظ محتوا و چه از لحاظ پرداخت صحنه ها فراتر نمیرفت...
جالبه که جدیدا فیلمی با متوسط امتیازی 83 یه فیلم سطحی محسوب میشه !!

جالبه که جدیدا فیلمی با متوسط امتیازی 83 یه فیلم سطحی محسوب میشه !!
اول اینکه من به جاهای دیگه کار ندارم.به نظر من این فیلم از لحاظ کیفیت صحنه پردازی،کاتسنس ها و اکشنها و روند داستانی و .... از یه فیلم سطح متوسط بالاتر نمیرفت اگه این فیلم قرار باشه نمیدونم میانگین 83 بگیره واقعا یه توهین بزرگ به فیلمهای بزرگ دیگه هست! ولی حالا از کجا این فیلم میانگین 83 داره؟ تو imdb که واقعا در اکثریت موارد انصاف رو کاربراش رعایت میکنن، میانگینش6.2 هست.جالب اینجاست که میانگین امتیازی که زنای بالای 45 سال به این فیلم دادن 7 شده:d.
در هر صورت اگه این کارگردان بخواد با این روال سراغ silent hill بره باید منتظر یه تراژدی برای قسمت دومش باشیم! من نمیدونم christophe Gans چش بود که اینا کارگردانش رو عوض کردن.همیشه عادت دارن به فرانچایزاشون گند بزنن این اولین بارشون نیست که....

اول اینکه من به جاهای دیگه کار ندارم.به نظر من این فیلم از لحاظ کیفیت صحنه پردازی،کاتسنس ها و اکشنها و روند داستانی و .... از یه فیلم سطح متوسط بالاتر نمیرفت اگه این فیلم قرار باشه نمیدونم میانگین 83 بگیره واقعا یه توهین بزرگ به فیلمهای بزرگ دیگه هست! ولی حالا از کجا این فیلم میانگین 83 داره؟ تو imdb که واقعا در اکثریت موارد انصاف رو کاربراش رعایت میکنن، میانگینش6.2 هست.جالب اینجاست که میانگین امتیازی که زنای بالای 45 سال به این فیلم دادن 7 شده:d.
در هر صورت اگه این کارگردان بخواد با این روال سراغ silent hill بره باید منتظر یه تراژدی برای قسمت دومش باشیم! من نمیدونم christophe Gans چش بود که اینا کارگردانش رو عوض کردن.همیشه عادت دارن به فرانچایزاشون گند بزنن این اولین بارشون نیست که....
میانگین امتیاز یوزر به درد ...
این میانیگن برای RottenTomato هست. جالبه بدونید همین Avatar که اینقدر مورد توجه قرار گرفت هم میانگین امتیازش 83 بود. این 83 هم میانگین نمراتی هست که منتقدین دادن نه مخاطب معمولی سینما که میره ترسنفورمرز میبینه تا دو ماه کف و خون قاطی میکنه

الان خبر ساخت فیلم متن کاملش اومده. فیلم توسط Davis Films و Konami ( سازندگان قسمت اول ) ساخته میشه و به جای سونی توسط کمپانی Lionsgate ( تهیه و پخش کننده کننده سری SAW ) تهیه میشه. فیلنامه فیلم رو هم خود Michael. J. Bassettمی نویسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or