ساخت فیلم God of War تایید شد

Robin Hood

کاربر سایت
همه شایعه ای که درباره فیلم GOW گفته میشد رو به خاطر دارید؟ چی حدس میزنید؟
حالا این شایعه ها به واقعیت پیوسته و آقای Brett Ratner گارگردانی این فیلم رو به عهده خواهد داشت. حداقل بهتر از Uwe Boll است! خیلی ها Ratner رو به خاطر فیلمهایی همچون X Men 3 و Rush Hour 3 میشناسند.

blurb_GOWRatner.jpg

منبع 1
منبع 2

خدا به خیر بگزرونه ... این کارگردان در حد و اندازه های این اثر بزرگ نیست ...

فیلم های X Men 3 و Rush Hour 3 شاید پر فروش بودن ... اما اصلاً حرفی برای گفتن نداشتن ...

GOD of WAR همون قدر که بین بازی ها ایجاد سبک و خلع کرد باید تو سینما هم همین کارو بکنه ولی فکر نمیکنم این کارگردان همچین توانایی داشته باشه !

چه مسخره شود فیلم GOW ...! :laughing:
راستی کی نقش کریتوس رو بازی میکنه ..؟ حتما از جمشید آریا دعوت میکنند یک تست بده چون هم کچله هم هیکلیه و ....:laughing:

چه مسخره شود فیلم GOW ...! :laughing:
راستی کی نقش کریتوس رو بازی میکنه ..؟ حتما از جمشید آریا دعوت میکنند یک تست بده چون هم کچله هم هیکلیه و ....:laughing:
اخه من نميدونم شما كدوم فيلمBrett Ratner رو ديديد ؟ من توي اون تايپك 1 ماه پيش توضيحات كامل دربارهش دادم اما يه بار ديگه ميگم ايشون كارگردان فيلم هاي بزرگي همچون :
Rush Hour Trilogy
X-Men 3
After the Sunset
Red Dragon ( قسمت سوم سكوت بره ها )
The Family Man
بوده است . همچنين ايشون به عنوان executive producer تمام قسمت هاي Prison Break بوده است . قرار نيست حتما بياد اين فيلم اسپيلبرگ بسازه ! Brett Ratner فيلم تجاري خوب ميسازه و بايد خوشحال باشيم كه چنين كارگرداني مياد يك بازي رو به فيلم تبديل ميكنه !!

من اصلا گفتم کارگردان این فیلم کارش خوب هست یا بد...؟ شما مثل اینکه حرفهای من رو با اون دوستمون که پست بالای رو نوشته بود اشتیاه گرفتی...!!

اون فیلم های که شما هم میگی با این خیلی فرق میکنه .. فقط خودت یک لحظه بازی GOW رو تو ذهنت قرار بده.. بعد فکر کن حالا اون رو میخوان فیلم بکنند ..

متوجه میشی که نمیشه و اگرم بشه یک چیز بیخودی از آب در میاد..

در مورد تجاری بودن که اگر سود نداشت فیلمش رو درست نمی کردن و فقط چون این بازی موفقیت آمیز بوده حالا می خوان هر طور که شده فیلمش رو درست کنند..

من اصلا گفتم کارگردان این فیلم کارش خوب هست یا بد...؟ شما مثل اینکه حرفهای من رو با اون دوستمون که پست بالای رو نوشته بود اشتیاه گرفتی...!!

اون فیلم های که شما هم میگی با این خیلی فرق میکنه .. فقط خودت یک لحظه بازی GOW رو تو ذهنت قرار بده.. بعد فکر کن حالا اون رو میخوان فیلم بکنند ..

در مورد تجاری بودن که اگر سود نداشت فیلمش رو درست نمی کردن و فقط چون این بازی موفقیت آمیز بوده حالا می خوان هر طور که شده فیلمش رو درست کنند..
شما ميشه يك فيلم شبيه به God of War براي من نام ببري . ساخت فيلم God of War براي هر كارگرداني سخته چون نظيرش خيلي كم هست و هيچ فيلمي تا به امروز نزديك به اين بازي هم ساخته نشده است . اينجا جلو هاي ويژه و تهيه كننده نقش مهمي پيدا ميكنند كه بايد عرضه كنم تا اونجايي كه ميدونم حقوق فيلم براي Charles Roven تهيه كننده بزرگ هاليوودي ( The Dark Knight . Three Kings . Batman Begins و......) است . همچنين عرضه كننده فيلم Universal است . Universal هم مطمئن باش خيلي خوب خرج ميكنه .

آقای کارشناس شما از روی چه منطقی به این نتیجه رسیدی که یک چیز! بی خودی درمیاد ؟
اتفاقا God of War سوژه بسیار مناسبیه برای فیلم ساختن
هم داستانش کشش زیادی داره و هم شخصیتهاش
با سابقه ای که Ratner داره من فکر میکنم بتونه از عهدش بربیاد

می خوای به علت پیچیدگی بیش از حد داستان بازی ساختشو بدن به David Fincher ؟
GoW برای اینکه یه فیلم موفق باشه باید بتونه المن های ژانر اکشنش رو به خوبی از بازی به فیلم تبدیل کنه ! که Brett Ratner این کارو توی Last Stand فوق العاده انجام داد . شاید بعد از Batman ساخته Tim Burton هیچ کارگردان دیگه ای نتونسته این کارو اینقدر خوب انجام بده.

سلام
من موقعی که GOW 1 رو بازی می کردم همیشه برام جالب بود که اگه بخواد از این بازی فیلم ساخته بشه چه جوری از آب در میاد . سوژه که کاملا ناب هست . باید تا اکران فیلم صبر کرد .

این فیلم اگه ساخته بشه دیگه باید خدای جلوه های ویژه باشه. مثلا فرض کنید کریتوس میخواد لنگش رو به حلق یه هیولایی فرو کنه. :biggrin1:

اگه از GOW یک CG Movie مثل Beowulf می ساختن عالی میشد.

هم کریتوس مثل کریتوس بازی طراحی می شد و هم کل فیلم. اصلا خدا می شد!!
با این ظنر خیلی موافقم ! همه یداستانو یک فیلم میکنن میدن 2 3 ساعت ملت ببینن حالشو ببرن !:biggrin1:
البته بهتر از Beowulf !:biggrin1:
اما اگه خواست فیلم هم بشه باید بگم که تا یک تریلر ازش نبینیم هیچی مشخصص نمیشه !

اگه از GOW یک CG Movie مثل Beowulf می ساختن عالی میشد.

هم کریتوس مثل کریتوس بازی طراحی می شد و هم کل فیلم. اصلا خدا می شد!!

بعید می دونم چونرBrett Ratner کلا تو کار سبک IMAX نیست
اگرم می خواستن بدن به Robert Zemeckis (کارگردان Beowolf ) که به عبارتی گند زده بودن به سوژه . اگه قصدشون سبک IMAX بود اونوقت احتمالا Zack Snyder کارگردان می شد :laughing:

من میگم اگر فیلم بازی رو درست کنند اونطور که ما انتظار داریم نمیشه.و مثل خود بازی در نمیاد .. حالا هر طور که میخواید فکر کنید..

هر چی بیشتر فکر میکنم بیشتر خندم میگیره .. که چه شود..:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or