اخه من نميدونم شما كدوم فيلمBrett Ratner رو ديديد ؟ من توي اون تايپك 1 ماه پيش توضيحات كامل دربارهش دادم اما يه بار ديگه ميگم ايشون كارگردان فيلم هاي بزرگي همچون :چه مسخره شود فیلم GOW ...! :laughing:
راستی کی نقش کریتوس رو بازی میکنه ..؟ حتما از جمشید آریا دعوت میکنند یک تست بده چون هم کچله هم هیکلیه و ....:laughing:
شما ميشه يك فيلم شبيه به God of War براي من نام ببري . ساخت فيلم God of War براي هر كارگرداني سخته چون نظيرش خيلي كم هست و هيچ فيلمي تا به امروز نزديك به اين بازي هم ساخته نشده است . اينجا جلو هاي ويژه و تهيه كننده نقش مهمي پيدا ميكنند كه بايد عرضه كنم تا اونجايي كه ميدونم حقوق فيلم براي Charles Roven تهيه كننده بزرگ هاليوودي ( The Dark Knight . Three Kings . Batman Begins و......) است . همچنين عرضه كننده فيلم Universal است . Universal هم مطمئن باش خيلي خوب خرج ميكنه .من اصلا گفتم کارگردان این فیلم کارش خوب هست یا بد...؟ شما مثل اینکه حرفهای من رو با اون دوستمون که پست بالای رو نوشته بود اشتیاه گرفتی...!!
اون فیلم های که شما هم میگی با این خیلی فرق میکنه .. فقط خودت یک لحظه بازی GOW رو تو ذهنت قرار بده.. بعد فکر کن حالا اون رو میخوان فیلم بکنند ..
متوجه میشی که نمیشه و اگرم بشه یک چیز بیخودی از آب در میاد..
در مورد تجاری بودن که اگر سود نداشت فیلمش رو درست نمی کردن و فقط چون این بازی موفقیت آمیز بوده حالا می خوان هر طور که شده فیلمش رو درست کنند..
آقای کارشناس شما از روی چه منطقی به این نتیجه رسیدی که یک چیز! بی خودی درمیاد ؟من اصلا گفتم کارگردان این فیلم کارش خوب هست یا بد...؟ شما مثل اینکه حرفهای من رو با اون دوستمون که پست بالای رو نوشته بود اشتیاه گرفتی...!!
اون فیلم های که شما هم میگی با این خیلی فرق میکنه .. فقط خودت یک لحظه بازی GOW رو تو ذهنت قرار بده.. بعد فکر کن حالا اون رو میخوان فیلم بکنند ..
در مورد تجاری بودن که اگر سود نداشت فیلمش رو درست نمی کردن و فقط چون این بازی موفقیت آمیز بوده حالا می خوان هر طور که شده فیلمش رو درست کنند..
من اصلا گفتم کارگردان این فیلم کارش خوب هست یا بد...؟ شما مثل اینکه حرفهای من رو با اون دوستمون که پست بالای رو نوشته بود اشتیاه گرفتی...!!
با این ظنر خیلی موافقم ! همه یداستانو یک فیلم میکنن میدن 2 3 ساعت ملت ببینن حالشو ببرن !:biggrin1:اگه از GOW یک CG Movie مثل Beowulf می ساختن عالی میشد.
هم کریتوس مثل کریتوس بازی طراحی می شد و هم کل فیلم. اصلا خدا می شد!!
اگه از GOW یک CG Movie مثل Beowulf می ساختن عالی میشد.
هم کریتوس مثل کریتوس بازی طراحی می شد و هم کل فیلم. اصلا خدا می شد!!