ساخت فيلم World of Warcraft آغاز شد.

Dark War

کاربر سایت
درود

wowcataclysm032-610.jpg

يكي از معروف ترين بازي هاي شركت Activision Blizzard يعني بازي World of Warcraft اكنون قدم در دنياي جديدي ميگذارد و وارد سينماي هاليوود و جهان ميشود.

به‌نظر می‌رسد که سم ریمی به دلیل برنامه زمانی برای فیلمی دیگر فیلم وارکرفت رو نخواهد ساخت.

جناب Sam Raimi گفت:""درواقع، آنها دیگر نمی خواهند که من فیلم WoW را کارگزدانی کنم چون زمانی که من کار Oz را گرفتم، آنها مجبور بودند به سراغ کارگردان دیگری بروند. آنها می بایست کار ساخت را شروع کنند."

هچنين گفته شده كه ساخت اين عنوان اخيرا آغاز شده است.

ممنون از دوست عزيزم جناب ( Darkfie1d )

آخرین ویرایش:
امیدوارم به داستان آرتاس بپردازن!!!
البته بیشتر امیدوارم گند نزنن به این پتانسیل و یه چیزی مثل ارباب حلقه ها ازش در بیارن!!

درود

wowcataclysm032-610.jpg

يكي از معروف ترين بازي هاي شركت Activision يعني بازي World of Warcraft اكنون قدم در دنياي جديدي ميگذارد و وارد سينماي هاليوود و جهان ميشود.

به نظر ميرسد كارگردان خوش ذوق سينما Sam Raimi كاگرداني اين عنوان را بر عهده دارد.

جناب Sam Raimi گفت:"در واقع آنها مجبور شدند تا كارگرداني اين عنوان را به من بدهند چون به كارگرداني نياز داشتند تا بتواند به خوبي در زمان سفر كند و اين عنوان را به بهترين شكل ممكن بسازد."

هچنين گفته شده كه ساخت اين عنوان اخيرا آغاز شده است.

دافوک دید آی جاست رید؟!

It looks like director Sam Raimi won't be making the World of Warcraft film due to his scheduling with another movie.
به‌نظر می‌رسد که سم ریمی به دلیل برنامه زمانی برای فیلمی دیگر فیلم وارکرفت رو نخواهد ساخت.
"Actually, they don't have me directing World of Warcraft anymore because when I took the Oz job [Oz: The Great And Powerful], they had to move on to another director. They had to start making it."

"درواقع، آنها دیگر نمی خواهند که من فیلم WoW را کارگزدانی کنم چون زمانی که من کار Oz را گرفتم، آنها مجبور بودند به سراغ کارگردان دیگری بروند. آنها می بایست کار ساخت را شروع کنند."

این واقعا هیچ شباهتی به خبری که شما گذاشتی نداره!

پ.ن:

وقتي گفتم activision منظورم AB بوده تو متن خبر هم بله قبل دارم كمي كم كاري كردم و برخي از جاهارو به اشتباه تغيير دادم من معذرت مي خوام قصدم فقط اطلاع رساني در مورد ساخت فيلم بوده بخش كارگردان يه بخش كوچكي از خبر هست پس بهتره به بخش اصلي خبر بپردازيم;)

باز من خبر رو ويرايش ميكنم ممنون از دوستان;)

فیلم دیابلو می ساختند بهتر نبود ؟! البته دمو های وسط بازی خودش فیلمیه برای خودش !

نه به نظرم داستان سری وارکرفت از دیابلو خیلی بهتره و گسترده تره!!
بعد از وارکرفت هم به نظرم داستان استارکرفت هست بعد دیابلو!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or