ساخت عنوان Hellblade وارد مرحله آلفا شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Hellblade_03-03-17.jpg
طبق اعلام استودیوی Ninja Theory؛ توسعه عنوان Hellblade: Senua’s Sacrifice وارد مرحله آلفا شده است یعنی برای یک بار از اول تا آخر این عنوان قابل بازی است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

به هر حال ساخت خود بازی طبق گزارشات استودیو به اتمام نرسیده است و هنوز « مقدار زیادی کار برای انجام دادن باقی مانده است.» در حالی برخی از قسمت بازی بنا بر پیش بینی استودیو بوده است.

ما الان در حال انجام ضبط تصاویر موشن کپچر بازی هستیم که همه این صحنه ها در بازی وجود دارند. سیستم مبارزه بازی به همراه معما ها تقریبا در حال تمام شدن و آماده تست است و همه اینها آماده پولیش نهایی است.

و در آخر قسمت اعظمی از موسیقی بازی کامل شده است.

عنوان Hellblade: Senua’s Sacrifice قرار است برای PC/PS4 عرضه شود.

لینک منبع

به این بازی خیلی علاقه دارم و یه جورایی دلم به حالش میسوزه. انگار یه گوشه تنها افتاده. اول معرفی بازی به شدت هوادار پیدا کرده بود و جریانات زیادی داشت، اما رفته رفته محو شد و بعد از اون دمو که قابل بازی بود انگار دیگه کسی بهش امیدی نداشت. به هر حال امیدوارم با تغییراتی که دادن بازی وضع بهتر شده باشه و بتونه به جایگاه خیلی خوبی برسه. به شخصه خیلی منتظرش هستم.

به این بازی خیلی علاقه دارم و یه جورایی دلم به حالش میسوزه. انگار یه گوشه تنها افتاده. اول معرفی بازی به شدت هوادار پیدا کرده بود و جریانات زیادی داشت، اما رفته رفته محو شد و بعد از اون دمو که قابل بازی بود انگار دیگه کسی بهش امیدی نداشت. به هر حال امیدوارم با تغییراتی که دادن بازی وضع بهتر شده باشه و بتونه به جایگاه خیلی خوبی برسه. به شخصه خیلی منتظرش هستم.
کلا نینجا تئوری استاد ساخت بازیایی هست که بهشون توجه نمیشه :D

خداکنه دیگه حداکثر تا آخر 2017 بازی عرضه بشه و ببینیم چه کردن با بازی! :-"

بدبختی اینه تبلیغات و هیچ هایپی دور بازی نیست ، کاش حداقل سونی این پشت صحنه ها و خبرهای بازی رو توی یوتیوب یا بلاگ پوشش میداد!(این خبر رو گذاشتن البته:-" )
وضعیت اینطوری پیش بره بعید میدونم اتفاق خوشایندی برای بازی بیفته!:-"

• Like
Reactions: m.d.makan
دیگه بازی خیلی داره ساختش طول میکشه، منم با امیر حسین موافقم که بازی باید تو همین 2017 (نهایتا Q3) ریلیز بشه.
اگه اینها بازیو تو Steam Early Access ریلیز کرده بودن به نظرم پروسه ساخت کوتاهتر، همینطور فیدبک بهتری میگرفتن، همه اینها منجر به نتیجه بهتری میشد.
پ.ن:N.T دیگه خیلی وقته سکوت کرده، وقتشه این E3 یا زودتر بازی جدیدشون رو معرفی کنن.

اصلا موردی نداره، کم کم و آهسته آهسته بسازید دوستان:D اینقدر بهشون اطمینان دارم که بگم این تاخیر ها میرزه چون آدمای کاربلدی هستن، به عینه توی ENSLAVED نشون دادن چه هنرمندان توانایی هستن.
هر از چندگاهی هم توی یوتیوب از روند ساخت بازی (کمبت سیستم، صداگذاری،بحث فنی و هنری) ویدئو میذارن و با گیمر ها در ارتباطن که خودش واقعا ارزش داره و قابل تحسینه. برید ویدئو هاشون رو ببینید، میفهمید که واقعا با اینکه تیم کوچکی دارن ولی دارن زحمت میکنش و به فن بیشون اهمیت میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or