ساخت شماره جدید بازی The Witcher به صورت رسمی تایید شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
شرکت CD Projekt که این روز ها مراحل پایانی توسعه و ساخت عنوان Cyberpunk 2077 را طی می‌کند، از پروژه بعدی خود رونمایی کرد. پروژه بعدی آن ها یک عنوان جدید در دنیای The Witcher خواهد بود.

306-3069741_dark-horse-deluxes-line-of-the-witcher-3.png

در مطلبی که دقایقی قبل از شعبه لهستان سایت یوروگیمر منتشر شد، Adam Kiciński مدیر عامل CDPR به صورت رسمی ساخت عنوانی جدید در دنیای Witcher را تایید کرد.
او در طول مصاحبه خود با تعدادی از خبرنگاران گفت:
«ما قبلا برای یک عنوان تک نفره دیگر کار کرده‌ایم و مراحل ابتدایی و ایده‌های اولیه آن شکل گرفته‌است، اما توسعه آن در زمانی نامشخص در آینده شروع خواهد شد و در حال حاضر برنامه‌ای برای توسعه آن پروژه نداریم.
بالافاصله بعد از پایان یافتن مراحل ساخت عنوان Cyberpunk 2077، توسعه عنوان جدید شروع خواهد شد. پروژه جدید در دنیای ویچر خواهد بود و تیم CD Project قبلا درباره آن اطمینان خاطر به دست آورده است. ما دو جهان داریم و در این جهان ها می خواهیم بازی ایجاد کنیم. بنابراین همه بازی های برنامه ریزی شده یا "witcher" یا "cyberpunk" هستند. مراحل آماده سازی بازی توسط تیم کوچک‌تر CD Project صورت می‌گیرد و تیم‌های اصلی مسئولیت توسعه بخش چندنفره و دیگر بخش‌های مربوط به Cyberpunk 2077 را برعهده خواهند داشت.»

او در نهایت تاکید کرد که عنوان جدید The Witcher 4 نام نخواهد داشت.

*متن خبر توسط گوگل ترنسلیت از زبان لهستانی به انگلیسی ترجمه شده‌است.
منبع

یه نسیم در حد اون هم باشه من راضیم:D تازه فکر کن من هنوز DD رو تموم نکردم حقیقتا ولی اینجور اوضاعی داره بازی:D:)) به نظرم سازنده های ویچر باید از این سیستم واقع گرایانه بیان بیرون و فانتزی رو بیارن توی کار تا دستشون باز باشه برای خلق چیزای مختلف. من میخوام وقتی با یه گریفین یا هر چی دیگه میجنگم، حس جر خوردن و جر دادن رو کامل حس کنم. واقعا حیفه دنیای ویچر اینقدر متنوع و خوب و همه چی سطح بالا باشه ولی این یه مورد به خاطر واقع گرایانه بودن، نتونه خودش رو نشون بده. چون واقعا گرالت به جز اسپل ها و معجون ها، هیچ فرقی با یه آدم عادی نداره توی مبارزات:|:D
من خودم خیلی با مبارزات ویچر 3 حال نمیکردم و از یه جا به بعد برام تکراری بود و دیگه خیلی تمایلی به جنگیدن نداشتم. ولی خب باید قبول کرد که محدودیت منابع اجازه نمیداده همه چیزشون خفن بشه. اینا اکثر منابعشون رو خرج بخشهای داستانی و شخصیت پردازی و گرافیک و موسیقی و ساخت اون دنیای بزرگ کردن و واقعا دیگه جا نداشتن یه کامبت سیستم خفن هم بزنن تنگش:دی یا حداقل اون موقع نمیتونستن چون آدمش رو نداشتن. الان با خبرهایی که اومده ظاهرا برا سایبرپانک دارن بهتر عمل میکنن و ممکنه تجربه سایبرپانک برا ویچر بعدی موثر باشه.

سیستم مبارزات ویچر برای من عالی بود.
یه شش هفت باری بازی رو تموم کردم و واقعا مشکلی نداشتم باهاش.
خصوصا رو درجات سخت تر باید حتما از روغن و پوشن و ساین و بمب های مخصوص هر انمی استفاده کنید که خیلی چالش خوبی ایجاد میشه.(دو نرمال هم اوکی بود البته)

کلا مشکل خاصی به دهنم نمیرسه راجب ویچر.
استوری ریچ، محیط بی نهایت پویا و وسیع و متنوع، مبارزات خوب، انتخاب های مهم و موثر و اکسپنشن پک های عالی و طراحی هنری معرکه و گیم‌پلی متنوع و ...

امیدوارم نرن سراغ بازی خطی و ... .
همین سوییچ کردن بین ویچر و سایبرپانک(با توجه به اسکیل بزرگ بازی ها که باعث میشد زمام دولوپ کردنشون طولانی بشه) عالیه.
خصوصا که بتسدا فعلا تو دیواره و غیر از بازی اپن ورد RPG پلی‌گراند، همین CDPR مونده تو این سبک با این اسکیل کاری که خب سبک مورد علاقه منه.

بازی بعدی دیگه خبری از گرالت هم نیست و یه هیجان خوبی میتونه داشته باشه(گرچه امیدوارم با توجه با سیو های بازی قبل یه سری برخورد ها با شخصیت های بازی قبل مثل گرالت و سیری و ... داشته باشیم)
این توییت دنیل احمدو تو تاپیک سایبرپانک گزاشتم که اینجا هم میفرستم. اگه حرفش درست باشه ینی ۲۰۲۴ میتونیم منتظر ویچر بعدی باشیم...
131781

آره خب مسلما 3 بهتر شده ولی اونقدری نبوده که تفاوتشون به وضوح دیده بشه. مثل تغییر مبارزات از 1 به 2 نبوده. میشه گفت ورژن کامل شده 2 بوده ولی همچنان همون مبارزات خسته و نه چندان جذاب رو داره. نسخه دوم بازی محدودتری بود نسبت به نسخه سوم و مبارزات زیادی نداشت به همون نسبت و سطح مبارزات هم پایین تر بود ولی نسخه سوم توی همه زمینه ها پیشرفت داشته و دنیای بازی کاملا باز هست و چپ و راست با جک و جونورهای مختلف و سطح بالاتر روبرو میشی ولی مبارزات جوریه که انگار یه نوع مبارزه برای کل این موجودات طراحی شده. یعنی واقعا منو ترغیب نمیکرد هر دفعه وایسم و بجنگم. بر عکس به مرور زمان آزاردهنده میشد چون محیط های بازی هم پر از دشمن های مختلف بودن و نمیگذاشتن خارج از شهر ها از محیط بازی لذت ببری و باید هر دفعه این مبارزات رو تحمل میکردی.
سری سولزبورن هم اگه نگاه کنی واقعا سیستم مبارزاتش به شدت ساده هست ولی از اون طرف به طرز جادویی واری، دلچسب و لذت بخش هست. من انتظار ندارم ویچر مثل سولز بورن باشه. برات یه مثال میزنم:
یه بازی خوب که اخیرا بازی کردم و میتونم در موردش بگم، Dragon's Dogma بود. واقعا متنوعه و مبارزات واقعا جذاب و تنش زا هستن. انواع و اقسام اسپل ها و حرکات مختلف توی بازی گنجونده شده که در مقابل دشمن های مختلف و شرایط مختلف کاربرد دارن و خسته کننده نمیشن. من انتظار دارم ویچر اینجوری باشه. یعنی اینقدر غنی باشه که باعث بشه من برای مبارزه با دشمنا له له بزنم و پیاده کل مپ رو بچرخم. چون واقعا مپ های فوق العاده ای داره ویچر 3 ولی سیستم مبارزاتش واقعا سطح پایینه به نسبت.
به نظرم چیزی که که در مورد سیستم کامبت ویچر 3 وجود داشت این بود که شما رو مجبور نمیکرد تا از قابلیت های مختلف واسه دشمنا استفاده کنی فقط به شما میگفت میتونی دشمنا رو به این روش و این روش بکشی ولی همش اپشناله من خودم به شخصه هر چند دقیقه یـ بار سعی میکردم سبک بازی کردنم رو عوض کنم یعنی بعضی موقع ها پوشن زیاد استفاده میکردم بعضی موقع ها با شمشیر و اسپل جلو میرفتم بعضی موقع ها فقط رو دمیج شمشیر تمرکز میکردم واسه همین برام به هیچ وجه تکراری نمیشد اینا میتونستن برا هر دشمن پلیر رو وادار کنن که فقط از نقطه ضعف دشمنا بشه شکستشون داد ولی دستمون رو باز گذاشتن تا خودمون تنوع ایجاد کنیم این قضیه از بعد یـ جایی وقتی گیر درست حسابی میبستی اگه رعایت نمیکردی خیلی نمود پیدا میکرد چون خیلی راحت میتونستی رو درجه سختی اخر صرفا با داج و شمشیر و استفاده مداوم از Quen بازی رو تا اخر ببری بدونه اینکه حتی بخوای از بقیه امکانات کامبت بازی استفاده کنی در مورد مثالت هم چند تا تفاوت اینجا هست ویچر یـ شخصیت ثابت ـه و دارای شخصیت منحصر به فرده سازنده ها اومده بودن واسه اینکه به Lore شخصیت ویچر برای حس منحصر به فرد بودن مبارازات بازی رو نزدیک به فرهنگ لهستانی و حال و هوای کتاب کرده بودن رفته بودن شمشیر زن سنتی اورده بودن اگه به نحوه چرخوندن شمشیر تو دست ویچرا و رقصیدنشون با شمشیر تو کات سین های بازی و خود گیم پلی دقت میکردی قشنگ متوجه این قضیه میشدی کلا فرهنگ لهستانی رو تو جای جای بازی بخش کرده بودن در مقابل Dragon's Dogma یـ بازی چند کلاس ـه هستش با انواع و اقسام گیر های مختلف و سیستم پارتی با الهام گیری از سبک بازی های تماما اکشن خوب معلومه عمق بیشتری داره من اون موقع یادمه سیستم کامبت Dragon Age Inquisition رو هم با ویچر مقایسه میکردن که مقایسه به شدت اشتباهیه خلاصه این قضیه به نظرم به شدت سلیقه ای ـه الان کاری که اینا میتونن برا نسخه بعدی بکنن همونجوری که گفتم Player ها رو وادار کنن پلی استایلوشن رو دقیقه به دقیقه عوض کنن اینجوری تنوع کامبت بازی بالا میره البته اگه ویچر بعدی تک شخصیتی باشه چون بعد Cp2077 احتمالش هستش بخوان شخصیت ثابت نذارن و حتی مخفی کاری رو هم به بازی اضافه کنن که به شخصه امیدوارم هر کاری میکنن چند تا شخصیت ثابت با شخصیت پردازی منحصر به فرد با پلی استایل مختلف بذارن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.snake2
سیستم مبارزات ویچر۳ به طرز عجیبی سطحی بود.نمی دونم چطور میشه ازش لذت برد،و به عنوان یک مکانیزم طبیعی ضعفشو لاپوشونی کرد.سیستم مبارزات باید یه چیزی تو مایه های شادو آو موردور،و استار وارس باشه.باید بشه سنگینی و هیبت شمشیر که تو گوشت و خون فرو می ره رو با تمام وجود احساس کرد.

• Like
Reactions: (STALKER)
به نظر من مشکل سیستم مبارزه به خاطر حرکات هیولاهاش هم بود که خیلی ساده و تکراری طراحی شده بودن نه فقط حرکات گرالت، حرکات گرالت موقع مبارزه خیلی بد نبود
حالا هیولاهای سادش مثل گول ها و اینا به کنار ولی مثلا فیند ها و لشن ها که مثلا موجودات خفن ترسناکین جز 2 حرکت پیش پا اُفتاده چیکار میکردن خداییش؟
درجه سختی بالا هم که فقط ضربه های حریفها رو قدرتی تر میکنه همین
در صورتی که شما Monster Hunter World یا Bloodborne بازی کنی با حرکات و انیمیشن های دشمنان انگشت به دهن میمونی
یه مورد دیگه هم فیدبکی هست که موقع ضربه زدن به حریفها باید حس و دیده بشه مثل بازی GoW که توی این موردم خیلی خوب نیست بازی

البته اینم باید بگم توی دی ال سی Blood and Wine حرکات و انیمیشن هیولاهای جدیدش مثل shaelmaarها خیلی بهتر شده بود و این خودش مبارزه رو خیلی جذاب تر کرده بود

اینم میدونم که مقایسه TW3 با بازی مثل Bloodborne و Monster Hunter World اشتباهه و این دو بازی بر خلاف TW3 روی مبارزه کردن بنا شدن، فقط خواستم بگم همه چیو گردن گرالت بدبخت نندازید تقصیر هیولاها هم هست:D

بنظرم باید از RDR 2 هم الهام بگیرن برای المان های RPG.
بشخصه اصلاً با لباس هایی که گرالت میپوشید حال نکردم در کل سه نسخه. بعضیاش انگار کیسه تن گرالت کرده باشن.
تعداد آیتم های بازی بیش از حد زیاده. من دو بار ویچر سه رو رفتم ولی برای اتمام بازی شاید حدود ده بیستا آیتم به کارم میومد.
سیستم داستان های فرعی باید کار بشه روش.
Encounterهای تصادفی خیلی باید بیشتر بشن.
انیمیشن های گرالت کمی آروم تر بشن. توی RDR 2 راه رفتن مورگان یادتون بیاد که چقدر سنگین بود. در عین سنگینی زمین رو شخم میزد قدم هاش. باید یه همچین حسی بیاد سراغ گیمر.

بشخصه دوست ندارم بعد از اتفاقاتی که در سه نسخه قبلی تجربه کردیم، گرالتی رو ببینم که بگه "ایول بریم ماجراجویی جدید". حداقل پنج شیش ساعت از داستان بازی صرف این بشه که گرالت قانع بشه باز هم به دوران اوج برگرده. یه چیز بسیار تاریک باشه. The Wild Hunt ترسناک بود ولی برای من فقط در حد کاتسین های بازی خوف ایجاد کرد. یه جورایی از اول بازی مشخص بود که قراره به کدوم سمت و سو کشیده بشیم.

بنظرم باید از RDR 2 هم الهام بگیرن برای المان های RPG.
بشخصه اصلاً با لباس هایی که گرالت میپوشید حال نکردم در کل سه نسخه. بعضیاش انگار کیسه تن گرالت کرده باشن.
تعداد آیتم های بازی بیش از حد زیاده. من دو بار ویچر سه رو رفتم ولی برای اتمام بازی شاید حدود ده بیستا آیتم به کارم میومد.
سیستم داستان های فرعی باید کار بشه روش.
Encounterهای تصادفی خیلی باید بیشتر بشن.
انیمیشن های گرالت کمی آروم تر بشن. توی RDR 2 راه رفتن مورگان یادتون بیاد که چقدر سنگین بود. در عین سنگینی زمین رو شخم میزد قدم هاش. باید یه همچین حسی بیاد سراغ گیمر.

بشخصه دوست ندارم بعد از اتفاقاتی که در سه نسخه قبلی تجربه کردیم، گرالتی رو ببینم که بگه "ایول بریم ماجراجویی جدید". حداقل پنج شیش ساعت از داستان بازی صرف این بشه که گرالت قانع بشه باز هم به دوران اوج برگرده. یه چیز بسیار تاریک باشه. The Wild Hunt ترسناک بود ولی برای من فقط در حد کاتسین های بازی خوف ایجاد کرد. یه جورایی از اول بازی مشخص بود که قراره به کدوم سمت و سو کشیده بشیم.
داستان گرالت تموم شد و دیگه قرار نیست تو ویچر های بعدی حضور داشته باشه. به گفته خودشون اگه ویچر های بعدی ساخته شه، کاراکتری جز گرالت خواهد داشت.

• Like
Reactions: WTF?

خیلی میخورد به فضای داستان اتفاقا... انتظار داشتی تو فضای اروپایی طور بازی به نسبت اون زمان چی تن اش کنن؟ :دی
البته من دوست داشتم این Rune ها رو که به لباس و سلاح ات میزدی مثل اسکایریم یه Glow ـی میداد بهشون که با نگاه می فهمیدی چه نوع Rune ـی الان فعاله بدون نگاه به منو
کلا ویچر 3 از لحاظ این جوری هینت های محیطی و گرافیکی جای کار داشت. مخصوصا این که فضای فانتزی کار اجازه این کار رو هم بهش می داد
هر چند ما تا عرضه CP2077 هم زنده بمونیم خیلیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or