ساخت شماره جدید بازی The Witcher به صورت رسمی تایید شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
شرکت CD Projekt که این روز ها مراحل پایانی توسعه و ساخت عنوان Cyberpunk 2077 را طی می‌کند، از پروژه بعدی خود رونمایی کرد. پروژه بعدی آن ها یک عنوان جدید در دنیای The Witcher خواهد بود.

306-3069741_dark-horse-deluxes-line-of-the-witcher-3.png

در مطلبی که دقایقی قبل از شعبه لهستان سایت یوروگیمر منتشر شد، Adam Kiciński مدیر عامل CDPR به صورت رسمی ساخت عنوانی جدید در دنیای Witcher را تایید کرد.
او در طول مصاحبه خود با تعدادی از خبرنگاران گفت:
«ما قبلا برای یک عنوان تک نفره دیگر کار کرده‌ایم و مراحل ابتدایی و ایده‌های اولیه آن شکل گرفته‌است، اما توسعه آن در زمانی نامشخص در آینده شروع خواهد شد و در حال حاضر برنامه‌ای برای توسعه آن پروژه نداریم.
بالافاصله بعد از پایان یافتن مراحل ساخت عنوان Cyberpunk 2077، توسعه عنوان جدید شروع خواهد شد. پروژه جدید در دنیای ویچر خواهد بود و تیم CD Project قبلا درباره آن اطمینان خاطر به دست آورده است. ما دو جهان داریم و در این جهان ها می خواهیم بازی ایجاد کنیم. بنابراین همه بازی های برنامه ریزی شده یا "witcher" یا "cyberpunk" هستند. مراحل آماده سازی بازی توسط تیم کوچک‌تر CD Project صورت می‌گیرد و تیم‌های اصلی مسئولیت توسعه بخش چندنفره و دیگر بخش‌های مربوط به Cyberpunk 2077 را برعهده خواهند داشت.»

او در نهایت تاکید کرد که عنوان جدید The Witcher 4 نام نخواهد داشت.

*متن خبر توسط گوگل ترنسلیت از زبان لهستانی به انگلیسی ترجمه شده‌است.
منبع

اگر اشتباه نکنم خودشون گفته بودن پروژه بعدیشون خیلی کوچیک تر و سبک تر از scale این دو بازی اخیرشون خواهد بود. و فکر کنم توی تقویم مالیشون تا آخر سال مالی 2021 قرار بود بیاد 8->

نمیدونم متن خبر چقدر درست خواهد بود ولی به شخصه دوست دارم بجز این دو ip سراق ip های جدید هم برن!

پ.ن. فرض کنین یک بازی خطی و غیر جهانبازِ سینمایی :دی صددرصد scale کوچیک تری از این دو بازیه قبلیه ولی خیلی هایپ کنندست:x با دست پخت اینا، چی بشه :دی

اگر اشتباه نکنم خودشون گفته بودن پروژه بعدیشون خیلی کوچیک تر و سبک تر از scale این دو بازی اخیرشون خواهد بود. و فکر کنم توی تقویم مالیشون تا آخر سال مالی 2021 قرار بود بیاد 8->

نمیدونم متن خبر چقدر درست خواهد بود ولی به شخصه دوست دارم بجز این دو ip سراق ip های جدید هم برن!

پ.ن. فرض کنین یک بازی خطی و غیر جهانبازِ سینمایی صددرصد scale کوچیک تری از این دو بازیه قبلیه ولی خیلی هایپ کنندست با دست پخت اینا، چی بشه :D:x:D

اون پروژه 2021 ـشون رو تایید کردن همون بخش انلاین CP2077 (متاسفانه) منباب IP جدید هم تا حالا دو سه بار تاکید کردن که بین دوتا IP موجودشون سویچ میکنن نمیدونم شاید اینا رو واسه رد گم کنی میگن ولی بعید بدونم با توجه به محبوبیت برند ویچر مخصوصا الان که سریالش هم بدجور گرفته بیخیال دنیاش بشن ..

من فکر میکنم راهی که cdp میخواد طی کنه چیزی شبیه راک استار باشه. مثلا بازی gta که Ip و دنیاش همونه ولی هر بازی زمین تا اسمون با قبلیش فرق میکنه. در غیر اینصورت اگر بخوان صرفا یه بازی دنبال دار بسازن بعد از مدتی به تکرار میفتن.

بی زحمت برای ویچر بعدی هر کار میکنید، یه دستی روی سیستم مبارزات بکشید یا چندتا طراح مبارزه استخدام کنین. هنوزم که هنوزه و بعد از 6 بار سعی کردن، نمیتونم با ویچر 3 ارتباط برقرار کنم:| در حالی که از شماره دوم خیلی راضی بودم. ویچر 3 توی همه زمینه ها پیشرفت داشته ولی مبارزاتش واقعا درجا زده.

بی زحمت برای ویچر بعدی هر کار میکنید، یه دستی روی سیستم مبارزات بکشید یا چندتا طراح مبارزه استخدام کنین. هنوزم که هنوزه و بعد از 6 بار سعی کردن، نمیتونم با ویچر 3 ارتباط برقرار کنم در حالی که از شماره دوم خیلی راضی بودم. ویچر 3 توی همه زمینه ها پیشرفت داشته ولی مبارزاتش واقعا درجا زده.:|
سیستم مبارازات نسخه دوم به شدت کلانکی تر ـه نمیدونم چجوری میگی درجا زدن ؟ سیستم کامبت بازی مسلما به نسبت بازی های مثل سولز بورنی اون روونی که باید داشته باشه رو نداره (خودم که به شخصه هیچ مشکلی باهاش ندارم) ولی اینجوریا هم نیست که نشه تحملش کرد نسبت به نسخه دوم قشنگ کلی پیشرفت داشت نمیدونم چجوری نسخه دووم رو میگی تحمل کردم ولی این نسخه رو نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ؟
در مورد استخدام هم گفتن که تیم سیستم کامبت ایجاد کردن برا CP2077 کلا چند تا تیم جداگونه درست کردن تا ضعف هاشون رو توی ویچر 3 بپوشونن تیم کامبت هم یکی از همون تیم هاست سر ویچر 3 همچین تیمی اصلا نداشتن خلاصه باید شاهد تغییرات زیادی واسه نسخه بعدی باشیم ....

آخرین ویرایش:
سیستم مبارازات نسخه دوم به شدت کلانکی تر ـه نمیدونم چجوری میگی درجا زدن ؟ سیستم کامبت بازی مسلما به نسبت بازی های مثل سولز بورنی اون روونی که باید داشته باشه رو نداره (خودم که به شخصه هیچ مشکلی باهاش ندارم) ولی اینجوریا هم نیست که نشه تحملش کرد نمیدونم چجوری نسخه دووم رو تحمل کردی ولی این نسخه رو میگی نمیتونی باهاش ارتباط بر قرار کنی ؟
در مورد استخدام هم گفتن که تیم سیستم کامبت ایجاد کردن برا CP2077 کلا چند تا تیم جدا گونه درست کردن تا ضعف هاشون رو توی ویچر 3 بپوشونن تیم کامبت هم یکی از همون تیم هاست سر ویچر 3 همچین تیمی اصلا نداشتن خلاصه باید شاهد تغییرات زیادی واسه نسخه بعدی باشیم ....
آره خب مسلما 3 بهتر شده ولی اونقدری نبوده که تفاوتشون به وضوح دیده بشه. مثل تغییر مبارزات از 1 به 2 نبوده. میشه گفت ورژن کامل شده 2 بوده ولی همچنان همون مبارزات خسته و نه چندان جذاب رو داره. نسخه دوم بازی محدودتری بود نسبت به نسخه سوم و مبارزات زیادی نداشت به همون نسبت و سطح مبارزات هم پایین تر بود ولی نسخه سوم توی همه زمینه ها پیشرفت داشته و دنیای بازی کاملا باز هست و چپ و راست با جک و جونورهای مختلف و سطح بالاتر روبرو میشی ولی مبارزات جوریه که انگار یه نوع مبارزه برای کل این موجودات طراحی شده. یعنی واقعا منو ترغیب نمیکرد هر دفعه وایسم و بجنگم. بر عکس به مرور زمان آزاردهنده میشد چون محیط های بازی هم پر از دشمن های مختلف بودن و نمیگذاشتن خارج از شهر ها از محیط بازی لذت ببری و باید هر دفعه این مبارزات رو تحمل میکردی.
سری سولزبورن هم اگه نگاه کنی واقعا سیستم مبارزاتش به شدت ساده هست ولی از اون طرف به طرز جادویی واری، دلچسب و لذت بخش هست. من انتظار ندارم ویچر مثل سولز بورن باشه. برات یه مثال میزنم:
یه بازی خوب که اخیرا بازی کردم و میتونم در موردش بگم، Dragon's Dogma بود. واقعا متنوعه و مبارزات واقعا جذاب و تنش زا هستن. انواع و اقسام اسپل ها و حرکات مختلف توی بازی گنجونده شده که در مقابل دشمن های مختلف و شرایط مختلف کاربرد دارن و خسته کننده نمیشن. من انتظار دارم ویچر اینجوری باشه. یعنی اینقدر غنی باشه که باعث بشه من برای مبارزه با دشمنا له له بزنم و پیاده کل مپ رو بچرخم. چون واقعا مپ های فوق العاده ای داره ویچر 3 ولی سیستم مبارزاتش واقعا سطح پایینه به نسبت.

آخرین ویرایش:
مبارزات جوریه که انگار یه نوع مبارزه برای کل این موجودات طراحی شده
Cdpr برای مبارزات ویچر٣ طراح مبارزه داشته. :D البته نه به اون صورت که مد نظر شماست، یعنی یه مبارز حرفه ای اورده بودن که حرکت های رزمی با شمشیر رو توی موقعیت های مختلف انجام میداده و اونها حرکت ها رو اسکن میکردن تا مبارزات ویچر واقعگرایانه تر باشه.
منم شخصا بدم نمیومد از مبارزات ویچر و بنظرم مشکل خاصی نداشت.

Cdpr برای مبارزات ویچر٣ طراح مبارزه داشته. :D البته نه به اون صورت که مد نظر شماست، یعنی یه مبارز حرفه ای اورده بودن که حرکت های رزمی با شمشیر رو توی موقعیت های مختلف انجام میداده و اونها حرکت ها رو اسکن میکردن تا مبارزات ویچر واقعگرایانه تر باشه.
منم شخصا بدم نمیومد از مبارزات ویچر و بنظرم مشکل خاصی نداشت.
الان که گفتی، میبینم شاید دلیلش همین بوده:D یعنی همین واقع گرایانه بودن مبارزات توی یه عنوان فانتزی. شاید ایراد از منه که انتظار مبارزات فانتزی و اپیک دارم از بازی و مبارزات ویچر برام بورینگ هست:D

پ.ن. فرض کنین یک بازی خطی و غیر جهانبازِ سینمایی :D صددرصد scale کوچیک تری از این دو بازیه قبلیه ولی خیلی هایپ کنندست:x با دست پخت اینا، چی بشه :D
وقتی یه استودیو تو یه چیزی تبحر داره، وقتی میره دنبال یه سبک و سیاق جدید اکثر اوقات موفق از آب در نمیاد... تخصص cdp هم اوپن ورلد ساختنه...
..........
شدیدا از یه ویچر جدید استقبال میشه... حتی به ریمیک نسخه های قبل هم فکر کنن عالیه...

• Like
Reactions: pbgame
یه بازی خوب که اخیرا بازی کردم و میتونم در موردش بگم، Dragon's Dogma بود. واقعا متنوعه و مبارزات واقعا جذاب و تنش زا هستن. انواع و اقسام اسپل ها و حرکات مختلف توی بازی گنجونده شده که در مقابل دشمن های مختلف و شرایط مختلف کاربرد دارن و خسته کننده نمیشن. من انتظار دارم ویچر اینجوری باشه. یعنی اینقدر غنی باشه که باعث بشه من برای مبارزه با دشمنا له له بزنم و پیاده کل مپ رو بچرخم. چون واقعا مپ های فوق العاده ای داره ویچر 3 ولی سیستم مبارزاتش واقعا سطح پایینه به نسبت.
خداییش نمیشه انتظار Dragon's Dogma رو از ویچر داشت. اون پشتش هیولایی به نام ایتسونو بوده که اون سیستم مبارزاتی رو درآورده. اواخر بازی رسما دانته میشدی انقد قابلیت های مختلف بدست میاوردی:دی خب منطقا سازندگان CDPR به اندازه ایتسونو و تیمش در اکشن سازی تبحر ندارن و نمیتونن اون مدلی چیزی خلق کنن.

خداییش نمیشه انتظار Dragon's Dogma رو از ویچر داشت. اون پشتش هیولایی به نام ایتسونو بوده که اون سیستم مبارزاتی رو درآورده. اواخر بازی رسما دانته میشدی انقد قابلیت های مختلف بدست میاوردی:D خب منطقا سازندگان CDPR به اندازه ایتسونو و تیمش در اکشن سازی تبحر ندارن و نمیتونن اون مدلی چیزی خلق کنن.
یه نسیم در حد اون هم باشه من راضیم:D تازه فکر کن من هنوز DD رو تموم نکردم حقیقتا ولی اینجور اوضاعی داره بازی:D:)) به نظرم سازنده های ویچر باید از این سیستم واقع گرایانه بیان بیرون و فانتزی رو بیارن توی کار تا دستشون باز باشه برای خلق چیزای مختلف. من میخوام وقتی با یه گریفین یا هر چی دیگه میجنگم، حس جر خوردن و جر دادن رو کامل حس کنم. واقعا حیفه دنیای ویچر اینقدر متنوع و خوب و همه چی سطح بالا باشه ولی این یه مورد به خاطر واقع گرایانه بودن، نتونه خودش رو نشون بده. چون واقعا گرالت به جز اسپل ها و معجون ها، هیچ فرقی با یه آدم عادی نداره توی مبارزات:|:D

• Like
Reactions: Sepi_60
برای من سیستم مبارزات ویچر ۳ دقیقا به تم بازی می‌خورد و یه جور عجیبی باورپذیر بود :دی از نظر کلی هم بخش مبارزاتش خوب بود، چیزی نبود که بخواد یه استاندارد واسه سبک نقش‌آفرینی باشه ولی مشکل بزرگی هم نداشت و به قول معروف، Ok بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or