شایعه ساخت ریمستر بازی‌های Red Dead Redemption و GTA IV کنار گذاشته شده‌اند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق گفته‌های منابع رسانه کوتاکو، راکستار گیمز تصمیم گرفته تا برنامه‌های مربوط به ریمستر دو بازی Red Dead Redemption و GTA IV را فعلا کنار بگذارد و بر روی بازی بزرگ بعدی خود، یعنی GTA 6 تمرکز کند.

Red Dead Redemption.jpg

روز گذشته Tez2، اینسایدر شناخته‌شده راکستار در توئیتی مدعی شده بود که تا چند سال پیش برنامه‌هایی برای ساخت ریمستر Red Dead Redemption و GTA IV وجود داشته‌اند، اما راکستار تصمیم گرفته تا توسعه هر دو پروژه را متوقف کند. به گفته او، بازخوردهای ضعیف بازسازی سه‌گانه GTA می‌تواند یکی از دلایل پشت این تصمیم باشد. اکنون زک زویزن از رسانه کوتاکو نیز گفته که منابع او، چنین چیزی را تأیید می‌کنند و اطلاعات آن‌ها با گفته‌های Tez2 هم‌خوانی دارد.

همچنین بر اساس گفته‌های منابع کوتاکو، راکستار بخش اعظمی از منابع و انرژی خود را بر روی توسعه GTA 6 قرار داده و امیدوار است تا طرفداران بازسازی ضعیف GTA Trilogy: The Definitive Edition که در سال 2021 عرضه شده بود را از یاد ببرند. با این حال، گفته شده که ساخت ریمستر Red Dead Redemption و GTA IV همچنان خارج از احتمالات نیست و ممکن است راکستار در آینده پس از عرضه GTA 6، به آن‌ها باز گردد.

در هر صورت، مثل همیشه باید گفت که تمام موارد گفته شده در حد شایعه هستند و راکستار تاکنون در مورد چنین برنامه‌هایی هیچ چیزی را اعلام نکرده است. طبق آخرین اخبار رسمی اعلام شده از سوی راکستار در اوایل 2022، نسخه بعدی GTA در دست توسعه است و سازندگان به محض آماده شدن، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک می‌گذارند.

من هنوز نفهمیدم چجوری میشه بازی با عمر بیش از یک دهه ۵۰ دلار باشه و بازی assassin's creed mirage که سال ۲۰۲۳ منتشر میشه هم ۵۰ دلاره .

میریج چون نسبت به سه‌گانه‌ی پیشین خودش محتوای خیلی کمتری داره و اصلن گویا قرار بوده DLC باشه، این قیمته
البته ریمیک مافیا ۱ هم که کلن بازی جدیدی ساخته بودن 40$ بیشتر نبود
اما خُب انتظاری که خیلی ها برای تجربه‌ی RDR داشتن بیشتر از هر چی بازی جدید ،ریمستر و ریمیک دیگه‌ایه
بنظر من هم اگه نهایتن 40$ می‌بود خیلی بهتر می‌شد

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

اصن غیر ممکنه ماله کشی واسه یه محصولی نباشه

استودیو x بیاد بازی 20 سال پیشش رو هم دانگرید کنه و به قیمت +20$ بکنه تو پاچه باز یه عده میان میگن فلان بازی هستااا فلان چیز هستاااا ارزشش رو داره.

باورنکردنیه

هرچند خوشحالم که راکستار درگیر این پروژه های ریمستر نیست ولی خیلی از گیمرا این مسائل رو از چشم راکستار می بینن و نمی دونن این تصمیمات رو کمپانی مادر میگیره و راکستار دخالتی نداره همین الان کلی تو چنل های تلگرام دارن فحش نثار 7 جد راکستار می کنن که چرا نسخه پیسی rdr نداده :D عزیزان به پیر به پیغومبر! راکستار هیچ کنترلی روی اینکه چه بازی برای چه پلتفرمی منتشر بشه نداره وظیفه اش فقط ساخت بازیه

خداوند انشالله T2 را آدم کند :D
بنظرم به خود سازنده پورت هم مسیج بزن بگو راکستار نقشی نداره نمیدونه بنده خدا :D

حقوق از راکستار میگیرید یا در راه رضای خدا ماله میکشید ؟ :D

من که در راه رضای خدا ماله می کشم.

نکته اش کجاس؟ :دی ماله چیه؟ :دی راکستار تصمیم نمیگیره بازی برای چه پلتفرمی ریلیز بشه خودمونیش میشه راکستار صاحاب داره :دی هرچی کمپانی مادر بگه همونه!
همونطور که من سونی رو مسئول مشکلات نسخه پیسی tlou می دونم اینجا هم T2 رو مسئول می دونم گندی که تریلوژی زد تقصیر راکستاره؟
یعنی می خوای بگی راکستار استودیو ضعیفیه من پول میگیرم ماله بکشم؟ :دی بابا از سنتون دیگه گذشته از فاز کل کل بیاید بیرون

میریج چون نسبت به سه‌گانه‌ی پیشین خودش محتوای خیلی کمتری داره و اصلن گویا قرار بوده DLC باشه، این قیمته
البته ریمیک مافیا ۱ هم که کلن بازی جدیدی ساخته بودن 40$ بیشتر نبود
اما خُب انتظاری که خیلی ها برای تجربه‌ی RDR داشتن بیشتر از هر چی بازی جدید ،ریمستر و ریمیک دیگه‌ایه
بنظر من هم اگه نهایتن 40$ می‌بود خیلی بهتر می‌شد

مافیا یه بازی جدید و در حد ریمیک بود و سازنده هم برای ساختنش سه سالی وقت گذاشته بود .

اساسین میراژ هم که در حد یه بازی کاملا جدیده

ولی رد دد یک دقیقا همون بازی ۱۳ سال پیش هست که قراره یبار دیگه بفروشنش

فکر میکنم خيليهاتون دقت نمیکنید ک این نسخه شامل دى ال سىundead nightmare هم میشه ک خودش مث یه‌ بازيه جداگانست بخاطر همین ب عنوان نسخه goty قیمت گذاری شده
البته خودم ۱۰۰٪ قبول دارم این قیمت مناسب یه عنوان ۱۳ سال پیش نیست مخصوصن اینکه آپگرید خاصی هم نشده نهایتن باید ۳۰ دلار میبود
حالا اگه لااقل بیان یه فریم ریت روی ps5 آنلاک کنن خیلی با ارزش تر میشه این نسخه
واقعن هم خیلی عجیبه ک یه استدیو جداگانه براش نظر گرفتن بعد نخواد ب خودش زحمت یه پچ ۶۰ فريم ساده رو انجام بده
بنظرم احتمالش هست حداقل اینکارو بکنن

مافیا یه بازی جدید و در حد ریمیک بود و سازنده هم برای ساختنش سه سالی وقت گذاشته بود .

اساسین میراژ هم که در حد یه بازی کاملا جدیده

ولی رد دد یک دقیقا همون بازی ۱۳ سال پیش هست که قراره یبار دیگه بفروشنش

بله در مورد ریمیک مافیا ۱ موافقم واقعن خیلی سخاوتمندانه قیمت گذاری شده بود
ولی دلیل این قیمت گذاری میریج خودش هست، یعنی خود یوبی و سه تا اساسین قبلی،وگرنه اگه مثلن میریج قبل از اوریجینز می‌اومد قطعن همون 60$ می‌شد
وضعیت میریج رو نمیشه با بازی های دیگه مقایسه کرد
، الان من اگه میدونستم بازی نیتیو برای پلی استیشن 5 نمیاد، قطعا چند هفته پیش نسخه بکوارد رو برای اکس باکس میخریدم و از بکوارد فوق ابر خفن اکس باکس لذت میبردم، ولی تخفیف رد شد و الان(چند ماه دیگه) باید نسخه PS4 رو برای 5 بخرم!!...

ناراحتی نداره حالا چیزی نشده که،بقول خودت که تو ایران خیلی ها اصلن نمی‌رن 50$ ‌بخرن ، تخفیف نسخه‌ی ایکس باکس هم مطمئن باش برمی‌گرده
قطعن برای همین بلک‌فرایدی امسال دوباره تخفیف می‌خوره
اصلن اکثر افرادی که xbox داشتن و قصد خرید بکوارد رو داشتن تا حالا خریدنش دیگه و هیچ دلیلی نداره که بخاطر قیمت نسخه‌ی ps4 ، نسخه‌ی ایکس باکس رو دیگه تخفیف ندن! بلکه برعکس قضیه صادق‌تره
هدف اصلی این پورت و قیمتش جامعه‌ی گیمرهایی هست که کنسول سونی دارن و ایکس باکسی ندارن {و در درجه‌ی بعدی سوییچ} که اونقدری هم هستن سود کافی رو برسونن، هیچ دلیلی نداره که قیمت نسخه‌ی ایکس باکس تحت تأثیر مستقیم این قضیه قرار بگیره

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
سلام !

اين حركت راكستار يه درجه از فحش مستقيم بهتر بود
دليلش هم بنظر من رفتار جيم رايانه و پلتفورمي كه خريد ريميك و ريمستر توش كاملا عاديه :D

• Smile
Reactions: rpg321
حالا فکر کنید RDR1 بگیره
از فردا بازی های قدیمی نه ریمیک میشن نه ریمستر همون قبلیو پوت میکنند به اسم نوستلژی میفروشند

جالبه سر جي تي اي هم به اسم ريمستر يه زباله اي داد بيرون كه تا مدتها مورد ترول بود
و باز هم سر رد دد يه همچين كاري كرد

يعني قشنگ سو استفاده از اسم بازيه و كسايي كه نميدونن چه خبره بخرنش

اگه ريميك كرده بود كه عالي بود و انگار يه بازي جديد داده بيرون
ريمستر هم باز قابل قبول تر بود
اين پورت كه شوخيه

جالبه سر جي تي اي هم به اسم ريمستر يه زباله اي داد بيرون كه تا مدتها مورد ترول بود

يعني قشنگ سو استفاده از اسم بازيه و كسايي كه نميدونن چه خبره بخرنش

اگه ريميك كرده بود كه عالي بود و انگار يه بازي جديد داده بيرون
ريمستر هم باز قابل قبول تر بود
اين پورت كه شوخيه
جی تی ای حداقل میشد پیشرفت گرافیکی رو توش دید ولی این بازی با نسخه اورجینال مو نمیزنه .
بله در مورد ریمیک مافیا ۱ موافقم واقعن خیلی سخاوتمندانه قیمت گذاری شده بود
ولی دلیل این قیمت گذاری میریج خودش هست، یعنی خود یوبی و سه تا اساسین قبلی،وگرنه اگه مثلن میریج قبل از اوریجینز می‌اومد قطعن همون 60$ می‌شد
وضعیت میریج رو نمیشه با بازی های دیگه مقایسه کرد
درسته میریج از سه تا اساسین قبلی خودش کوچیکتر هست ولی در هر صورت یه بازی جدیده که سه چهار سال در حال ساخت بوده و ۲۰ ساعت گیمپلی داره .
من حرفم این بود که مسخره هست یه بازی بازی کاملا جدید مثل میریج و یه بازی که برای ۱۳ سال پیش بدون هیچ اپگریدی هست با قیمت یکسان فروخته میشه میشه .

شاید بخاطر همون که اتفاقات DE تریلوژی دوباره پیش نیاد بی‌خیال ریمستر شدن
چون وقتی قراره یه بازی ریمستر درست و حسابی بشه،علاوه بر زمان و هزینه‌‌بر بودن، یکسری باگ ها و مشکلات فنی جدید هم پیش میاد که طبیعتن رفع این موارد زحمت خودش رو داره و چون راکستار تمام توان خودش رو برای VI گذاشته نمی‌خواسته خودش رو در گیر پروژه‌ی ریمستر یه بازی سنگین کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jdepp
اتفاقن شاید بخاطر همون که اتفاقات DE تریلوژی دوباره پیش نیاد بی‌خیال ریمستر شدن
چون وقتی قراره یه بازی ریمستر درست و حسابی بشه،علاوه بر زمان و هزینه‌‌بر بودن، یکسری باگ ها و مشکلات فنی جدید هم پیش میاد که طبیعتن رفع این موارد زحمت خودش رو داره و چون راکستار تمام توان خودش رو برای VI گذاشته نمی‌خواسته خودش رو در گیر پروژه‌ی ریمستر یه بازی سنگین کنه

اخه اگه فكر مشتري بودن از اون ريمستر نتيجه اين بود كه كلا يا ندن بيرون يا چيز درست درمون بدن
ولي اينا باز يه چيز ناقص دادن كه خيلي بده

اين ميشه سو استفاده از قدرت فرانچايز كه با اسم رد دد بفروشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or