ساخت رزیدنت اویل 6 برای PC بزودی آغاز خواهد شد!

hmd2009

کاربر سایت
76170829269404697743.jpg

درود

زمان زیادی تا عرضه ی بازی جدید کپکام یعنی رزیدنت اویل 6 باقی نمانده است در همین رابطه سوال های زیادی در ذهن طرفداران نسبت به زمان عرضه ی ورژن PC این بازی بوجود امده است آقای Christian Svensson مشاور امور برنامه ریزی کپکام در پاسخ به سوالات فن ها در مورد ورژن PC بازی اظهار داشت :
توسعه ی رزیدنت اویل 6 برای PC بزودی آغاز خواهد شد و تیم در مرحله آنالیز سورس کد ها برای پورت کردن بازی هستند و این بازی باید با سیستم عامل های XP, Vista, 7 and 8 سازگاری داشته باشد و همچنین DirectX9 را نیز پشتیبانی کند . او همچنین به طرح ساخت DLC برای رزیدنت اویل 6 اشاره کرد و گفت:
ما فعلا قصد صحبت در مورد DLC بازی را نداریم اما توجه کنید که DLC رزیدنت اویل 5 که در مقیاس بزرگی هم ساخته شده بود یکسال بعد از عرضه ی بازی منتشر شد . سوابقی این چنینی در مورد DLC موجود است!
ورژن های PS3 و Xbox360 بازی در حال حاضر آماده هستند و قرار است در دوم ماه اکتبر بصورت رسمی عرضه شوند.

آخرین ویرایش:
البته اگر دقت کنی، اکثر بازی های پیشین کپکام، به شکل کلی روی PC ساخته میشده و روی PS3 و X360 پورت میشده. نمونش RE5 یا حتا DMC4 که خبرش رو هم داشتیم.
نمیدونم چرا این RE6 رو اینطوری میگند، شک دارم اصلن درست بگند و دارن یک بهونه برای تاخیر نسخه ی PC دست ملت میدن.

خود کپکام گفته داره سورس کد ها رو آنالیز میکنند بعد شما میگی شک دارین که اصلا درست بکنن :)) بهونه چیه مهندس کپکام هیچ وقت رسما حرفی نزده که بهش عمل نکرده باشه!

خود کپکام گفته داره سورس کد ها رو آنالیز میکنند بعد شما میگی شک دارین که اصلا درست بکنن :)) بهونه چیه مهندس کپکام هیچ وقت رسما حرفی نزده که بهش عمل نکرده باشه!
ببخشین ببخشین، شما درست میگید.
من غلط کردم حرف زدم :دی.
خوش باشین . . .

خوبی بازیها کپکام اینه که یا پورت نمیکنه واسه PC یا اگه پورت کرد یه چیــز مــَشتی تحویل ملت میده.
پورت های RE5 ، DMC 4 ، SF IV همشون جز بهترین پورت های این نسل بودن ، هم به خوبی با نسخه ی کنسولی تفاوت داشتن و هم از نظر فریم دهی وضعیت بسیار مطلوبی داشتن .

خوبی بازیها کپکام اینه که یا پورت نمیکنه واسه PC یا اگه پورت کرد یه چیــز مــَشتی تحویل ملت میده.
پورت های RE5 ، DMC 4 ، SF IV همشون جز بهترین پورت های این نسل بودن ، هم به خوبی با نسخه ی کنسولی تفاوت داشتن و هم از نظر فریم دهی وضعیت بسیار مطلوبی داشتن .
من بازم تاکید میکنم RE5 و DMC4 رو خودشونم گفتند، اونا پورت نبودند.

من بازم تاکید میکنم RE5 و DMC4 رو خودشونم گفتند، اونا پورت نبودند.

ممکنه ، چون حقیقتا من اطلاع دقیقی در این باره ندارم . به هر حال بازیهایی که واسه PC میسازن خیلی تر و تمیز هستن.انجینشون بسیار بهینه هست و گرافیک بصری خوبی رو با فریم مناسب فراهم میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or