ساخت رزیدنت اویل 6 برای PC بزودی آغاز خواهد شد!

hmd2009

کاربر سایت
76170829269404697743.jpg

درود

زمان زیادی تا عرضه ی بازی جدید کپکام یعنی رزیدنت اویل 6 باقی نمانده است در همین رابطه سوال های زیادی در ذهن طرفداران نسبت به زمان عرضه ی ورژن PC این بازی بوجود امده است آقای Christian Svensson مشاور امور برنامه ریزی کپکام در پاسخ به سوالات فن ها در مورد ورژن PC بازی اظهار داشت :
توسعه ی رزیدنت اویل 6 برای PC بزودی آغاز خواهد شد و تیم در مرحله آنالیز سورس کد ها برای پورت کردن بازی هستند و این بازی باید با سیستم عامل های XP, Vista, 7 and 8 سازگاری داشته باشد و همچنین DirectX9 را نیز پشتیبانی کند . او همچنین به طرح ساخت DLC برای رزیدنت اویل 6 اشاره کرد و گفت:
ما فعلا قصد صحبت در مورد DLC بازی را نداریم اما توجه کنید که DLC رزیدنت اویل 5 که در مقیاس بزرگی هم ساخته شده بود یکسال بعد از عرضه ی بازی منتشر شد . سوابقی این چنینی در مورد DLC موجود است!
ورژن های PS3 و Xbox360 بازی در حال حاضر آماده هستند و قرار است در دوم ماه اکتبر بصورت رسمی عرضه شوند.

آخرین ویرایش:
پورت خوب بدن دست ملت افت فریم و هدف گیری رو خراب نکنن برای ما بسه
با اینکه کپکام منفوره ولی بخواییم عادلانه و حقیقت رو بگیم، پورت ها کپکام فوق العاده تر و تمیز هستن. نمونه هاش خیلی زیادن. RE5 هم که جای خود دارد.

خداییش دیگه خیلی ضایس که بیان بازی رو 6 ماه بعد از نسخه کنسولی رلیز کنن... من خودم دوست دارم این بازی رو تو PC تموم کنم اما نمیشه ...اصلا نمیتونم بیشتر از 1-2 ماه صبر کنم.

با اینکه کپکام منفوره ولی بخواییم عادلانه و حقیقت رو بگیم، پورت ها کپکام فوق العاده تر و تمیز هستن. نمونه هاش خیلی زیادن. RE5 هم که جای خود دارد.
خداییش کپکام هرچقدر منفور باشه برای پی سی بازها محبوبه ... هیچ شرکتی نیومد تو این نسل و اینقدر خوب برای پی سی کار بیرون بده ... کپکام خیلی شرکت با استعداد و ریسک پذیری هستش. کمتر شرکتی پیدا میشه که بیاد و تو هر نسل چند آی پی متفاوت رو ارائه بده ...

آخرین ویرایش:
میگه از dx9 پشتیبانی میکنه یعنی نمیخوان dx10 و 11 را براش قرار بدند؟

:arrowd:

توسعه ی رزیدنت اویل 6 برای PC بزودی آغاز خواهد شد و تیم در مرحله آنالیز سورس کد ها برای پورت کردن بازی هستند و این بازی باید با سیستم عامل های XP, Vista, 7 and 8 سازگاری داشته باشد و همچنین DirectX9 را نیز پشتیبانی کند . او همچنین به طرح ساخت DLC برای رزیدنت اویل 6 اشاره کرد و گفت:

DX11 رو که حتما ساپورت میکنه ، ولی DX9 رو هــــم ساپورت میکنه
مثل RE5 و Lost Planet خواهد بود ، هم DX9 رو ساپورت میکنه و هم DX11 !

:arrowd:

DX11 رو که حتما ساپورت میکنه ، ولی DX9 رو هــــم ساپورت میکنه
مثل RE5 و Lost Planet خواهد بود ، هم DX9 رو ساپورت میکنه و هم DX11 !

دقیقا منظور این هست که واسه تنظیمات پایین و ویندوز XP هم از دایرکت ایکس 9 پشتیبانی میکنه نه اینکه بازی فقط از DX9 پشتیبانی کنه :d

البته اگر دقت کنی، اکثر بازی های پیشین کپکام، به شکل کلی روی PC ساخته میشده و روی PS3 و X360 پورت میشده. نمونش RE5 یا حتا DMC4 که خبرش رو هم داشتیم.
نمیدونم چرا این RE6 رو اینطوری میگند، شک دارم اصلن درست بگند و دارن یک بهونه برای تاخیر نسخه ی PC دست ملت میدن.

همه ی بازی ها رو PC میسازن:دینکنه یه نسخه از UE برای X360 و PS3 هم اومده؟:دی

منظورش اینه واسه pc میساختن بعدش برای کنسول پورت میشده ...

خداییش دیگه خیلی ضایس که بیان بازی رو 6 ماه بعد از نسخه کنسولی رلیز کنن... من خودم دوست دارم این بازی رو تو PC تموم کنم اما نمیشه ...اصلا نمیتونم بیشتر از 1-2 ماه صبر کنم.

مسئله اینه شما که دوست داری روی pc بازی کنی نسخه اورجینالش رو میخری؟! بهتره واقع بین باشیم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or