ساخت دنبالهDarksiders 2 در گرو موفقیت این عنوان هست.

Augustus

Caesar
کاربر سایت
Haydn Dalton طراح ارشد عنوانDarksiders 2 در شرکت Vigil Games عنوان کرد که آنها علاقه زیادی به ساخت عنوان Darksiders 3 دارند و این در صورتی است که کمپانیTHQ برای ساخت نسخه جدید چراغ سبز بدهد . او معتقد است اگر نسخه جدید موفق باشد بعید است که کمپانی THQ شرکت Vigil Games را مامور ساخت پروژه دیگری بکند. به گفته او اگر عنوان Darksiders 2 نزدیک 4 یا 5 میلیون نسخه فروش کند ریاست شرکت THQ اقایJason Rubin تمایل به ساخت دنباله ای برای این عنوان خواهد داشت . اگر چه رئیس شرکت THQ انتظار دارد که شرکت Vigil Games با کاهش وسعت این بازی زمان بیشتری در اختیارشان قرار بگیرد تا این عنوان را پولیش کنند. انجام اینکار حتی باعث افزایش توجهات به این بازی می شود.
ساختن یک دنیای open world کوچک ضرورتا چیز بدی نیست و البته نسخه های موفقی همچون بازیهای batman گواه بر این ادعا هست . از طرفی فروش 4 میلیون نسخه یک بازی کار کوچکی نیست . عنوان saint row :the third از بازی های موفق کمپانیTHQ محسوب می شود که برنامه ریزی شده که در طول حدود 7 ماه نزدیک به 4.5 میلیون نسخه ازاین عنوان شیپ شود .
منبع

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم هیچ جایی غیر از ایران انقدر این بازی محبوب باشه:دی کلا بازی یه HnS خیلی معمولی بود.
بازی توی همون شماره اولش تونسته 4 میلیون نسخه تو سطح دنیا بفروشه و متای 83 بگیره .... الآن به نظر شما این عدد خیلی کمیه که میگید : "فکر نمیکنم هیچ جایی غیر از ایران انقدر این بازی محبوب باشه"؟!
مطمئن باشید اگه بازی محبوبی نبود اینقدر نمی فروخت!;) ، قبول دارم کمبوهای بازی تا حد زیادی معمولی بود ولی بازی خوبی های خیلی زیادی داشت که این نقات ضعفش توش گم میشد...طراحی هنری فوق العاده محیط ها و کارکترها ، داستان و شخصیت پردازی خفن ، کلا خوبی های بیشتر بازی های این سبک از جمله زلدا و گاد او وار و پرنس رو همه یک جا توی یک پکیج ارزشمند جمع کرده بود!:d ممکنه بعضی ها بگن تقلید کرده ولی برای یکی مثل من که با سری بازی های زلدا آشنایی نداره ، بازی فوق العاده لذت بخش بود...>:d

نسخه ی اول بازی خوبی بود ولی دو تا ایراد عمده داشت به نظرم:

یکی گرافیک و فیزیکش که یه حالت کاغذی داشت. مثلا خود War وقتی میدوید احساس میکردم کاغذیه :دی بقیه ی آبجکت های مخیط هم همینطور.
یکی دیگه هم اسکی های متعددش از عناوین دیگه :دی

ولی در کل داستان و معما ها و باس فایت هاش خوب بود.

مطمئنا خیلیها سر مرحله اول بازی رو کنار گذاشتن. چون گرافیک و کیفیت تو ذوقشون میزد. ولی اگه یکی دو تا مرحله بریم جلوتر میفهمیم چه بازیه خوش ساخت و عالیه از آب در میاد

آخرین ویرایش:
یه بار دیگه هم گفتم. سردرد و سرگیجه در اول بازی هم به لیست ایراداتش اضافه کنید. :d

ولی در کل بازی خیلی خوبی بود و اگر بتونن یه چهارگانه ازش در بیارن عالی میشه. مثلا در مورد اون دو تا سوارکار دیگه هم بازی بسازن.

تو شماره یکش که این Samael همه قلب ها رو گرفت و غیبش زد . خیلی شخصیت پردازیه خوبی داشت . امیدوارم تو شماره 2 هم باشه . حدسم اینه که باس آخره :دی

بهت پیشنهاد می کنم یه نگاه به اینجا بکنی چون منم یکی دو هفته پیش بازی رو تموم کردم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread24977/page48/#post2089641
حرف شما کاملا درسته(اونجا رو میگم). یه خورده بیش از حد تقلیدی بود طوری که من می خواستم همون اول بازی دیگه بازی نکنم ولی یه خورده که رفتم جلوتر دیگه تقلیدی بودنش اذیتم نمیکرد نمیدونم چرا ولی شاید به خاطر داستانش بود که توش غرق شده بودم:d

ملت یه جور میگن تقلید کسی ندونه فکر میکنه همه 10 بار سری بازی های زلدا رو تموم کردن!:دی اینجا حالا مگه چند نفر زلدا بازی کردن که هی میگن تقلید از زلدا و اینا؟:دی اکثر کسایی که بازی کردن حتی متوجه این شباهت ها هم نشدن:دی
====
Darksiders واسه من جزو تاپ 3 H&S های این نسل بود. در کنار Bayonetta و NGII. (الان یه عده میان میگن بایونتا H&S نبود و ...8-| )
یکی از Cool ترین شخصیت ها رو هم Vulgrim داشت.:دی امیدوارم اینجا هم نقش Merchant رو کماکان بازی کنه:دی
کلا بی صبرانه منتظریم.

من نمیدونم دیگه از یه بازی چی میخواین شماها . هرجا اسم این بازی سریع یه عده میان میگن تقلید بود . اگه اینجوری باشه الان 99% بازی ها از یه بازی که یه روزی ساخته داشته دارن تقلید میکنن :d
تقلید بود اما خیلی عالی بود . خیلی بازی ها هستن همین تقلید رو هم نمیتونن درست حسابی انجام بدن .
پازل هایی که تو این بازی بود واقعا من تو هیچ بازی هم سبکش ندیدم . شاید فقط پازل هاش منو درگیر میکردن و برای بقیه آسون بودن
گیم پلی بازی فوق العاده بود . گرافیک هنری کم نظیر . صداگذاری ها فوق العاده . شخصیت پردازی ها عالی . باس فایت ها بسیار متنوع و درگیر کننده . داستان عالی . بازی طولانی بود اما خسته کننده نبود . محیط های متنوع . تنها ایرادی که میشه به بازی گرفت همون گرافیک فنی بازی بود که به خوبیه بقیه قسمت های بازی نبود .
واقعا شاهکاری بود برای سبک خودش . امیدوارم شاهد شماره های بعدیش هم باشیم خیلی حیف هستش این عنوان رو ول کنن
کلا بی صبرانه منتظریم. (2)
حدودا 18 19 روز مونده :x

یه حقیقتی هست و اینه که شاید THQ در بیشتر موارد الهام بگیره و شاید خیلی خیلی کم تقلید کنه ولی همیشه عنوانی بیرون داده که واقعا برازنده بوده و گاهی اوقات از بازی که الهام گرفته هم بهتر میشه!>:d

من نمیدونم دیگه از یه بازی چی میخواین شماها . هرجا اسم این بازی سریع یه عده میان میگن تقلید بود . اگه اینجوری باشه الان 99% بازی ها از یه بازی که یه روزی ساخته داشته دارن تقلید میکنن :d
تقلید بود اما خیلی عالی بود . خیلی بازی ها هستن همین تقلید رو هم نمیتونن درست حسابی انجام بدن .
پازل هایی که تو این بازی بود واقعا من تو هیچ بازی هم سبکش ندیدم . شاید فقط پازل هاش منو درگیر میکردن و برای بقیه آسون بودن
گیم پلی بازی فوق العاده بود . گرافیک هنری کم نظیر . صداگذاری ها فوق العاده . شخصیت پردازی ها عالی . باس فایت ها بسیار متنوع و درگیر کننده . داستان عالی . بازی طولانی بود اما خسته کننده نبود . محیط های متنوع . تنها ایرادی که میشه به بازی گرفت همون گرافیک فنی بازی بود که به خوبیه بقیه قسمت های بازی نبود .
واقعا شاهکاری بود برای سبک خودش . امیدوارم شاهد شماره های بعدیش هم باشیم خیلی حیف هستش این عنوان رو ول کنن
والا ما هم همین رو میگیم. تقلید بود ولی قشنگ و عالی بود.
بی صبرانه منتظریم (3)

دقیقا تنها ایرادی که من خودم به بازی میگیرم گرافیک فنی اش هست که اونم نمیدونم چرا بعد از یکم ادامه دادن بازی کلا از یاد میره چون بازی به قدری زیبا ساخته شده که اصلا فکر نمیره به سمت گرافیک فنی. من خودم زیر 9 به این بازی نمیدم :دی

با اینکه هیچ چیز خاصی‌ نداشت، ولی‌ بازی شدیدا قشنگی بود،داستان خوبی‌ هم داشت شخصیت پردازی کاراکتر‌ها هم بالا بود و بهتر از همه یه بچه 12 ساله نمیتونست دو سوت بازی رو تموم کنه،هنوز نصبش دارم، هر موقع بیکار میشم میرم یه دست میرم :دی، اینو dead space .
بهت پیشنهاد می کنم یه نگاه به اینجا بکنی چون منم یکی دو هفته پیش بازی رو تموم کردم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread24977/page48/#post2089641
تو کلا به zelda برس:دی

نسخه ی اول بازی خوب و به شدت سرگرم کننده ای بود بود اما اصلا درجه یک نبود
در حالی که نسخه ی دوم به شدت پتانسیل تبدیل شدن به یه شاهکار رو داره چون هر اطلاع و تریلری که ازش پخش شده نوید پیشرفتو میده سیستم مبارزات حرفه ای تر و بهتر شده گیم پلی دیگه اون حالت خشک نسخه ی اولو نداره تو تریلری که تو E3 پخش شد قسمتای پلتفرمرم جذاب تر بودن، المانای نقش آفرینی افزایش یافته ی بازیم به شدت باعث افزایش عمق بازی میشه و شخصیت اصلی بازیم واقعا جذاب به نظر میومد و از روز اول معرفی بازی باعث افزایش توجهات به بازی شده چون کاملا با یه کاراکتر تکراری مثل WAR متفاوته امیدوارم بازی اون عنصر سرگرم کنندگیش رو هم حفظ کرده باشه چون نسخه ی اول از این نظر واقعا عالی بود و اصلا خسته کننده نمیشد حتی تو مراحل آخر جذاب ترم شده بود یعنی هرچی به آخر بازی نزدیک میشدیم دل کندن ازش سخت تر میشد
اما خوب یه چیزی که تو تریلرا واقعا تو ذوق میزنه گرافیک فنی بازی که اصلا در حد بازیای روز و هم سبکش نیست مثلا هنوزم با یه بازی مثل C:LOS فرسنگ ها فاصله داره که خوب این ایراد دقیقا تو نسخه ی قبلیم بود اما عوضش از نظر هنری به لطف حضور جو مد و طرح های زیبا و کمیک وارش همچنان فوق العادست تک تک محیطایی که نشون دادن جذاب و رنگارنگ بوده
در کل به شدت به این بازی امیدوارم و فکر کنم با یه بازی درجه یک و درحد متای 90 طرف باشیم که بهترین h&s امسال بشه

اين بازي تقليد زيادي از بازي هايه هم سبك خودشو به عمل آورده ودر اين زمينه هم ميشه گفت واقعا موفق بوده وعالي عمل كرده حتي در قسمت هايه پاياني نسخه اول از بازي اول شخص پورتال هم تقليد كرده كه باز در اين زمينه هم سربلند بيرون اومده...
چيزي كه در اين بازي مهمه اينه كه گيم پلي بازي به طرز استادانه اي طراحي شده يعني يك بالانس عالي بين بخش مبارزات و معماهايه بازي وجود داره كه كامالا اين بازيرو به يك H&S -ADVENTURE عالي تبديل ميكنه...
به نظرم مشكلي كه در بازي وجود داره اينه كه بازي بيش از حد فانتزي وبايد رئالتر بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or