ساخت دنبالهDarksiders 2 در گرو موفقیت این عنوان هست.

Augustus

Caesar
کاربر سایت
Haydn Dalton طراح ارشد عنوانDarksiders 2 در شرکت Vigil Games عنوان کرد که آنها علاقه زیادی به ساخت عنوان Darksiders 3 دارند و این در صورتی است که کمپانیTHQ برای ساخت نسخه جدید چراغ سبز بدهد . او معتقد است اگر نسخه جدید موفق باشد بعید است که کمپانی THQ شرکت Vigil Games را مامور ساخت پروژه دیگری بکند. به گفته او اگر عنوان Darksiders 2 نزدیک 4 یا 5 میلیون نسخه فروش کند ریاست شرکت THQ اقایJason Rubin تمایل به ساخت دنباله ای برای این عنوان خواهد داشت . اگر چه رئیس شرکت THQ انتظار دارد که شرکت Vigil Games با کاهش وسعت این بازی زمان بیشتری در اختیارشان قرار بگیرد تا این عنوان را پولیش کنند. انجام اینکار حتی باعث افزایش توجهات به این بازی می شود.
ساختن یک دنیای open world کوچک ضرورتا چیز بدی نیست و البته نسخه های موفقی همچون بازیهای batman گواه بر این ادعا هست . از طرفی فروش 4 میلیون نسخه یک بازی کار کوچکی نیست . عنوان saint row :the third از بازی های موفق کمپانیTHQ محسوب می شود که برنامه ریزی شده که در طول حدود 7 ماه نزدیک به 4.5 میلیون نسخه ازاین عنوان شیپ شود .
منبع

آخرین ویرایش:
من سعادت ملاقات با War رو جدیدا پیدا کردم. واقعا افسوس میخورم که چرا تا حالا تجربه نکرده بودم این بازی رو :دی محشر آقا محشر. خارج از توصیفه لامصب :دی یعنی اگه برای هر کودوم از سوار های آخرالزمان یه عنوان نسازن من نمی بخشمشون :دی

یعنی شک نداشته باشید که با یکی از بهترین بازی های سال طرفید . تمام مصاحبه های سازنده ها و تریلرهای پخش شده گواه همین مدعاست!:d .... من هم همین 3-2 ماه پیش نسخه اول رو تموم کردم . خدایی یکی از بهترین IPهایی هست که تو این نسل متولد شده ...
خلاصه که سطح انتظاراتم از نسخه دومش خیلی خیلی بالاست! ... مطمئنا با یک شاهکار طرفیم>:d

این بازی واقعا یکم گم و مظلوم واقع شده بود بین گیمرا ولی الان هر کی رو میبینم قسمت اولش رو انجام داده خیلی خوشش اومده ...
دارکسایدرز بازی بی ادعایی بود که حرف های خیلی زیادی برا گفتن داشت .. حالا این قسمت دوم ادعا داره ولی تو این هیچ شکی ندارم که حرف های بیشترتری برا گفتن داره ...
قسمت اولب از لحاظ سناریو و فیلمنامه و کارگردانی و شخصیت پردازی محشر بود ... بعضی از دیالوگایی که تو بازی رد و بدل میشد رو واقعا فقط و فقط تو بازی های درجه یک شنیده بودم ...
یکی از بازی هایی که به شدت منتظرشم قسمت دوم این بازیه ...
اصلا اون تریلرها و کلاغی که خودش نماد مرگه رو همیشه با Death میبینم از خود بی خود میشم ...
امیدوارم این بازی ادامه داشته باشه آخه پتانسیلش رو داره ...

یعنی شک نداشته باشید که با یکی از بهترین بازی های سال طرفید . تمام مصاحبه های سازنده ها و تریلرهای پخش شده گواه همین مدعاست!:d .... من هم همین 3-2 ماه پیش نسخه اول رو تموم کردم . خدایی یکی از بهترین IPهایی هست که تو این نسل متولد شده ...
خلاصه که سطح انتظاراتم از نسخه دومش خیلی خیلی بالاست! ... مطمئنا با یک شاهکار طرفیم>:d
طبق نظریه! یا اول بمیر یا سوم!!! IP که ساخته میشه یا توی نسخه اول تموم میشه میره پی کارش، یا اگر شماره دومی هم داشته باشه، به اختمال 90% شماره سومی هم در کار هست! این DS II که دیگه صایعست شماره سوم هم داره و یه جنگ خونینه!
این شماره موازیه و یه چیزایی رو بر ملا میکنه و بعدش میریم شماره سوم و با چهارتاشون یه جنگ خوشگل راه میندازیم!>:d<>:d<

من سعادت ملاقات با War رو جدیدا پیدا کردم. واقعا افسوس میخورم که چرا تا حالا تجربه نکرده بودم این بازی رو :دی محشر آقا محشر. خارج از توصیفه لامصب :دی یعنی اگه برای هر کودوم از سوار های آخرالزمان یه عنوان نسازن من نمی بخشمشون :دی

ینی اکثرا همینو میگن ! نمیدونم شما عزیزان گیم خور تا حالا چی بازی میکردین که الان رفتین سراغ وار! :d

ینی اکثرا همینو میگن ! نمیدونم شما عزیزان گیم خور تا حالا چی بازی میکردین که الان رفتین سراغ وار! :d
بعضی وقت ها یه بازی هایی میاد که میفته زمان بی حسی آدم. یعنی هر چقدر زور میزنی حسش نمیاد بازی کنی. این بازی هم برای من اینطوری بود :دی

بهت پیشنهاد می کنم یه نگاه به اینجا بکنی چون منم یکی دو هفته پیش بازی رو تموم کردم :دی
http://forum.bazicenter.com/thread24977/page48/#post2089641

به شخصه شخصیت WARرو بیشتر میپسندم تا Death. طراحی وار خیلی کاریزماتیک تر بود death بیشتر شبیه باس‌ها بازی میمونه تا شخصیت اول بازی.

در کل امیدوارم شماره 3 بازی که یه جورایی تایید هم شده شاهد شخصیت‌های بعدی Pestilence و Famine باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or