ساخت تریلر Resident Evil 1.5 به دست Fan های بازی

Mr.Death

دبیر تحریریه بازنشسته
کاربر سایت
سلام

چون حیف بود این پست رو در قسمت تریلر ها بذارم واسه همین با توافق قبلی با pandora tomorrow اینجا قرار میدم.

bfee9497a17d4b92936d.jpg

حتما نام Resident Evil 1.5 رو شنیده اید. این بازی یکی از موضوعات خیلی مهم طرفداران سری Resident Evil بوده که همیشه دارای حاشیه های زیادی نیز بوده است. در این بازی Leon S Kennedy و Elza Walker شخصیت های قابل بازی بودند. البته این بازی قرار بود تخت عنوان Resident Evil 2 وارد دنیای بازی شود اما در آخرین لحظات در حالی که تیم سازنده ی بازی بخش اعظم بازی را ساخته بود, شینجی میکامی تغییر نظر میدهد و با تغییرات فراوان در بازی و از همه مهمتر عوض کردن الزا واکر به کلیر ردفیلد به کلی ساختار قبلی بازی را دچار تغییر اساسی میکند. از همان لغو Resident Evil 1.5 طرفداران بازی سعی کردند با نوشتن نامه های زیاد و تقاضاهای بیشمار سعی کردند کپکام را مجبور کنند تا این نسخه از بازی را منتشر کند. این فشار ها با عرضه ی Resident Evil 4 و تغییرات اساسی در ساختار Resident Evil به اوج خود رسید.

البته در این بین فن های بازی بیکار ننشستند. در این بین گروهی به رهبری شخصی به اسم Jerome تصمیم گرفتند با ساختن تریلری از این بازی سعی کردند تا میزان علاقه ی خود را نسبت به این بازی نشان دهند. این تریلر بالاخره بعد از چند ماه در آخرین شب اکتبر که به Halloween معروف است روی سایت قرار گرفت. شخصیت های تریلر Leon S Kennedy, Elza Walker, Marvin Brannagh و Sherry Birkin هستند. دیدن این تریلر برای کسانی که 12 سال منتظر عرضه ی Resident Evil 1.5 هستند خالی از لطف نیست. تریلر را میتوانید از اینجا دانلود کنید.

موفق باشید

اینان رسما دیوانگان RE هستند که ip محبوبشان نابود شد! (منم جزوشونم)
بنظر من RE با اون سبک کلاسیک و دوربین ایزومتریک دیگه تا ورونیکا با یکم تغییرات هرچی داشت رو کرد ... دیگه بیشتر از این اگه ادامش میدادن زیادی کلیشه میشد ...

• Like
Reactions: TCSCELL
این واقعا چییییی بود؟ /:) آخرت مسخره بازی بود بخدا. فیلم حمید اینا با دوربین موبایل که در مورد الن ویک درست کرده بودن بهتر از این بود /:)

الکی 40 مگ دانلود کردیم حالمون بد شد. خاطرات گذشته منو زنده که نکرد هیچی کمی هم نسبت به رزدینت جبهه گرفتم :دی

بنظر من RE با اون سبک کلاسیک و دوربین ایزومتریک دیگه تا ورونیکا با یکم تغییرات هرچی داشت رو کرد ... دیگه بیشتر از این اگه ادامش میدادن زیادی کلیشه میشد ...
چه حرفا میزنیا! مگه بازیی مثل FF که این همه بازی ازش اومد توی سری چهارم پتانسیلش تـَـه کشید؟ این همه بازی داد یکی از یکی بهتر با همان المان های قبلی که گسترشش داد! RE پتانسیلی داره که هنوزم که هنوزه خیلی از بازی های Horror سرمشقشون بازی مثل RE2 و RE4 هست! وگر نه من یا خیلی ها مریض نیستیم الکی ناراحت باشیم که چرا این سری بر باد رفت!

حالا این حرفا تکراری شده، همه دوستان هم مطلع هستند از واقعیات!

یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه :
[تقریبا"] هیچ دو فاینل فنتزی ای شبیه هم نیست ... :دی ...
میدونم شبیه هم نیست کیوان جان:دی بنده از لحاظ سبک و Game play و این چیزا گفتم :دی نه داستان و این حرفا
خوب منم گیم پلی رو میگم دیگه :biggrin1:
Jrpg تبدیل به شوتر شده قربان؟!

آخرین ویرایش:
resident evil lost games رو تو گوگل سرچ بزنید متوجه میشید resient evil های 1.5 3.5 4.5 چه بازی بزرگی بودن که کنسلشون کردن مخصوصا رزیدنت لویل 3.5 با اون گرافیک خفنش اونم تو اون زمان.خیلی دلم میخواست رزیدنت اویل 1.5 و 3.5 رو بازی کنم حتی واسه چند دقیقه.:(

این واقعا چییییی بود؟ /:) آخرت مسخره بازی بود بخدا. فیلم حمید اینا با دوربین موبایل که در مورد الن ویک درست کرده بودن بهتر از این بود /:)

الکی 40 مگ دانلود کردیم حالمون بد شد. خاطرات گذشته منو زنده که نکرد هیچی کمی هم نسبت به رزدینت جبهه گرفتم :دی

البته فردین این تریلر بیشتر جنبه ی اعتراضی به کپکام داشته که چرا 1.5 رو عرضه نمیکنن. کپکام چند بار خواسته تا منتشرش کنه اما ریسک این کار رو قبول نکرده. این بنده خدا هم اینو ساخته تا بگه نهضت زنده است :دی
حالا این بین فن های خارجی مورد استقبال قرار گرفته ولی مثل اینکه بچه های خودمون ازش راضی نبودن :دی

resident evil lost games رو تو گوگل سرچ بزنید متوجه میشید resient evil های 1.5 3.5 4.5 چه بازی بزرگی بودن که کنسلشون کردن مخصوصا رزیدنت لویل 3.5 با اون گرافیک خفنش اونم تو اون زمان.خیلی دلم میخواست رزیدنت اویل 1.5 و 3.5 رو بازی کنم حتی واسه چند دقیقه.:(

کلا هرچی از این 2 تا بازی که گفتی منتشر بشه مثل بمب صدا میکنه. مخصوصا 3.5 که مرز بین RE Classic , RE اکشن بود. نمیدونم آیا مجموع این کار ها باعث عوض شدن نظر کپکام بشه؟
80 درصد این 1.5 درست شده بوده ولی اون زمان جناب میکامی ازش خوشوشن نیومده بود. البته ناگفته نمونه که اگه 1.5 نبود الان شاهد خضور شخصیت هایی مثل ایدا یا کلیر نبودیم. :دی

آخرین ویرایش:
البته فردین این تریلر بیشتر جنبه ی اعتراضی به کپکام داشته که چرا 1.5 رو عرضه نمیکنن. کپکام چند بار خواسته تا منتشرش کنه اما ریسک این کار رو قبول نکرده. این بنده خدا هم اینو ساخته تا بگه نهضت زنده است :دی
حالا این بین فن های خارجی مورد استقبال قرار گرفته ولی مثل اینکه بچه های خودمون ازش راضی نبودن :دی

من راضی بودددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددم.:)

چه حرفا میزنیا! مگه بازیی مثل FF که این همه بازی ازش اومد توی سری چهارم پتانسیلش تـَـه کشید؟ این همه بازی داد یکی از یکی بهتر با همان المان های قبلی که گسترشش داد! RE پتانسیلی داره که هنوزم که هنوزه خیلی از بازی های Horror سرمشقشون بازی مثل RE2 و RE4 هست!
چه ربطی به RE4 داره اون که سبکش جداس و بحث سر همینه !
اینکه یه بازی با سبک خاصش پتانسیل ادامه دادن داره یا نه رو منو شما با تعصباتمون به بازی که نمیتونیم ثابت کنیم... اینکاره سازنده هاس و وقتی ادامش نمیدن یعنی ایده ای برای ادامه دادن ندارن...
سبک FF یه سبک منحصربخودش نیست
JRPG یه شاخه از RPG هست که سبک شناخته شده ایه توی صنعت بازی ولی ایده و سبک RE های قدیمی و چندتا بازی محدود مشابه (Parasite Eve , Alone in the Dark 4) هیچوقت تبدیل به سبک نشد و ادامه پیدا نکرد
همینکه دیگه از هیچکدوم از این بازی ها (با اون سبکشون) خبری نیست نشون میده این سبک پتانسیلش تموم شده ...اینم به این معنی نیست که خوب نبودن ...
حالا شما تعصب داری و به این چیزا کاری نداری اون یه چیز دیگس ...

چه ربطی به RE4 داره اون که سبکش جداس و بحث سر همینه !
اینکه یه بازی با سبک خاصش پتانسیل ادامه دادن داره یا نه رو منو شما با تعصباتمون به بازی که نمیتونیم ثابت کنیم... اینکاره سازنده هاس و وقتی ادامش نمیدن یعنی ایده ای برای ادامه دادن ندارن...
سبک FF یه سبک منحصربخودش نیست
JRPG یه شاخه از RPG هست که سبک شناخته شده ایه توی صنعت بازی ولی ایده و سبک RE های قدیمی و چندتا بازی محدود مشابه (Parasite Eve , Alone in the Dark 4) هیچوقت تبدیل به سبک نشد و ادامه پیدا نکرد
همینکه دیگه از هیچکدوم از این بازی ها (با اون سبکشون) خبری نیست نشون میده این سبک پتانسیلش تموم شده ...اینم به این معنی نیست که خوب نبودن ...
حالا شما تعصب داری و به این چیزا کاری نداری اون یه چیز دیگس ...
you right man.......:|

الان این تریلر بود؟ :))))
بابا اینا دلشون خوشه. چه گیری دادن به یه بازی قدیمی که ساختش کنسل شده! خب چرا توجه نمی کنن اگه این بازی عرضه میشد دیگه خبری از ایدا و کلیر نبود. من مطمئنم اگه این بازی عرضه میشد اصلا" محبوبیتی به اندازه محبوبیتی که RE 2 داشت, به دست نمی آورد. کپکام هم اینو می دونست و برای همین تصمیم گرفت بازی رو بهبود ببخشه! به نظر من کپکام با داستان بسیار جذابی که برای RE 2 ساخت (و بعدش هم RE 3) به اوج محبوبیت خودش رسید.
تنها چیزی که از این تریلر خوشم اومد موزیک و صداهاش بود که همش مال RE 2 بود, همش منو می برد تو اون حس و حال قدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or