big soldier
کاربر سایت
فقط 1 نكته:
محمدرضا اگه مثل اون دفعه كه كلي تبليغ كردي بعد بيخيالش شدي اين يكي رو هم بيخيال شي ميام خفت ميكنم ها!!!:d
نه من اون دفعه بیخیال نشدم:فقط 1 نكته:
محمدرضا اگه مثل اون دفعه كه كلي تبليغ كردي بعد بيخيالش شدي اين يكي رو هم بيخيال شي ميام خفت ميكنم ها!!!:d
حالا من نميخواهم باهات كل كل كنم:d ولي اگه منظورت اون لينكي كه دادي بود....ميگفت پسورد ميخواهد كه خودت بعدا گفتي دمو است دانلودش نكنيد!!!!!:dنه من اون دفعه بیخیال نشدم:
1.طراحای بازی اومدن و چندتا عکس غیر متحرک که در نت هست رو دادند بنابراین دیگه با اونا کار نکردم.
2. با سختی تمام کل کار بازی رو خودم به دوش کشیدم و بازی رو ساختم ولی متاسفانه اینترنتم قطع شد و نتونستم بازی رو آپلود کنم و رفتم از یه کافی نت آپلود کردم و خیلی به سروصدا شد بازی!
لطفا ندانسته اینجوری نظر نده. :d
البته این بازی به هدف انتشار در فروشگاه ها ساخته میشه!
به نظر من یا نساز یا بورسیه بگیر برو خارج با همکاری اونا بساز تا بترکونه. اینجا هیچ ارزشی نه واسه تو قائلن نه واسه بازیت ( البته منظورم به نظام بود )
ساختن بازی با UDK اونم دست تنها ؟!
آهان!می خوای تو رسمی بسازی!اگر اینطوریه که خیلی از استاندارد های داستان رو باید بیخیال بشی...خوب شما پیشنهاد می دید چطور یه زن رو اضافه کنم؟ مثلا یک زن با چادر به مبارزه بپردازه؟(آخه می خوام در ایران منتشرش کنم پس باید یه سری خط قرمزها رو رعایت کنم) در داستان زن وجود دارد ولی نه اینکه بیاد پا به پای شما مبارزه کنه :d . دلیل اصلی تشکیل بازی هم یک زن و فرزندش هستند! (حتما فکر می کنید که مثلا زن و بچه ی طرف دزدیده شدند یا کشتنشون حالا طرف دنبال انتقامه ولی همچین چیزی نیست!)
خوب بازی ماهم قراره از نمای دوبعدی دنبال بشه. ولی همه ی طراحی هاش سه بعدی هست. سبک گرافیکش عین مورتال کمبت 9 میشه.(کاراکتراش سه بعدی هست ولی دوربین از کناره) سبک این دو بازی هیچ ربطی بهم نداره فقط یه مثال از گرافیکش زدم.یه سوال
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی بازیسازی دانش میخواد
شما چند تا برنامه نویس دارین که تجربه بازیسازی دارن؟چند تا مدل ساز دارین که سابقه کاری داشته باشن؟
تیمتون چند نفرست؟
اگه چند نفر جمع شدید میخواید با هم یه چیزی درست کنین از من میفهمین بری سراغ 2 بعدی
کم شاهکار دو بعدی نداریم که بعضیاش رو حتی 1 نفره ساختن!
عجب عجله ای داریا! :d (امیدوارم وقتی بازی اومد تو فروشگاه ها و لازم شد براش پول بدین هم همین قدر عجله کنید! :d ) من می خوام یه عنوان AAA بسازم پس به این زودیا منتظر عکس نباش.ساختی یا نه؟
تا کی میتونی یه عکس بذاری اینجا؟
عزیزم چه من تازه کار باشم چه حرفه ای به این زودیا خبری از بازی نمیشه.بهتون قول میدم فعلا خبری نیست دوست عزیزمون یا تازه یاد گرفته یا میخواد تازه یاد بگیره
آرزوی موفقیت.:d
بازی ۲ بعدی داستان محور. منتظریم ببینیم چی بشه:d