ساخت بازی ایرانی کوروش بزرگ آغاز شد {Cyrus the Great}

rezaigi2004

کاربر سایت
ساخت عنوان ایرانی Cyrus the Great یا همون کوروش بزرگ آغاز شد در حال حاضر مشغول مرحله اول طراحی داستان بازی بر اساس زندگی نامه کوروش هستم و پس از اون موتور ساخت بازی معرفی خواهد شد ساخت و تکمیل این پروژه بزرگ در حدود 2 تا 3 سال زمان خواهد برد و از ابتدا سال 88 رسما ساخت بازی آغاز خواهد شد.
این بازی توسط استدیو شخصی خودم The Future Land Studio ساخته خواهد شد به زودی برای جذب اعضا گروه ساخت بازی بخش گرافیک و برنامه نویسی اعلامیه قرار خواهد گرفت و تا تکمیل تعداد مختلف سازندگان ادامه خواهد داشت.

رضا محمودی - هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده

2ssqd07s37g1b96z8hh.jpg

تا اونجايي كه من ميدونم زمان انتشار بازي TBA ميشه. فكر ميكنم منظورتون TPA بود.
بعد اين موتور مطمئنيد رايگانه؟ چون بازيهاي بزرگي مثل Fallout 3 باهاش ساخته شدن كه فكر نميكنم شركت سازندشون به راحتي اين موتور رو در اينترنت Public كنه.

TBA مخفف "to be announced" هست و ربطی به تاریخ انتشار یا هر چیز دیگه ای نداره! یعنی به زودی یا در آینده اعلام و اطلاع رسانی میشود در مورد انجین هم رایگان هست و من کامل رو دارم و مشکلی هم نداره.

TBA مخفف "to be announced" هست و ربطی به تاریخ انتشار یا هر چیز دیگه ای نداره! یعنی به زودی یا در آینده اعلام و اطلاع رسانی میشود در مورد انجین هم رایگان هست و من کامل رو دارم و مشکلی هم نداره.
دوست عزیز با سلام. موتور GameBryo رایگان نیست. حتی GameBryo Casual هم رایگان نیست. شما یا یک نگارش leak شده قدیمی رو دارید، یا GameBryo Eval رو دارید که هیچ کدوم برای تولید بازی به صورت حرفه ای به درد نمی خورن.
نکته دوم
فکر نمی کنید وقتی شروع به طراحی بازی نکردید (تا جایی که حتی روی ژانر بازی تصمیم گیری نکردید) بهتر بود خبری از ساخت بازی نمی دادید و بازی رو زمانی معرفی می کردید که لااقل طرح اولیه اش ریخته شده بود؟ توی این تاپیک من چیزی غیر از اسپم نمی بینم و در نهایت تاسف باید بگم پست های شما هم اسپم هستند.
در هر صورت براتون آرزوی موفقیت می کنم.

قبل از هر چیز من از طرف کسانی که اینجا نسنجیده حرف زدند از اقا رضا عذر می خوام...
متاسفانه حتی اگه الان کشور ما مقام اول بازیسازی تو دنیا رو داشت باز هم میومدن اعتراض می کردند که چرا دارید بازی کوروش رو می سازید...تمام اینها هم ناشی از عقده هاییه که تو جامعه بخاطر تحمیل بیش از حد تاریخ پس از اسلام به عنوان هویت تاریخی به مردم بوجود اومده بنحوی که جوونی که نه از تاریخ چیزی می دونه و هویتش رو به کل از یاد برده وقتی اسم کوروش رو می بینه میاد اینجا بحث بیهوده راه میندازه...
بنظرم شما باید این بازی رو به سبک اونیموشا-بصورت تلفیقی از واقعیت و افسانه بسازید و زیاد پای بند ساختن بازی بر اساس اتفاقات تاریخی نباشید...
امیدوارم با جدیت بکارتون ادامه بدید و به حرفهای افراد معلوم الحال توجهی نکنید.
موفق باشید...

اقا رضا این موتور رایگان نیست . الان که دارم این پست رو میدم قبلش توی 10 تا فوروم خارجی از جمله GameDev در این مورد سوال کردم . ولی همه گفتن که که این موتور رایگان نیست . منفقط جهت کمک گفتم چون 100% این نسخه ای که شما ازش دارید براتون مشکل ساز میشه .

بهتره از الان یه فکر اساسی بکنین تا اینکه مجبور بشین بعده 8 ماه کارکردن با انجین متوجه بشین که یه جایی از موتور میلنگه و ناقصه !

من نمیگم که این بازیو نسازید چون میشه تعصب کورکورانه.
ولی اگه میخاید بسازید تمام تلاشتونو بکنید که در این صورت حتی اگه بازی بد بشه ارزشش را خاهد داشت.
تست کردن بازی توسط تستر ها یادتون نره.

سلام دوستان به دلیل در خواست شما عزیزان و اکثر دوستان دیگر ساخت این بازی به دلایل خاص اعلام شده فعلا قطع و ساخت آن کنسل می شود در همین راستا بازی جدید به زودی به صورت تریلر معرفی و به نمایش گذاشته خواهد شد.

موفق باشید

حد اقل کاری که میتونستی-انجام بدی رو دادی
منم امید وارم بعد از ساخت 9 تا بازی اگه عمری بود 10 میش کوروش باشه
البته بهتره (این دفعه) یک سوم شخصم بسازی-چون همه چی تو اول شخص خلاصه نمیشه
(بابا کنسولی بساز):-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or