ساخت بازی ایرانی کوروش بزرگ آغاز شد {Cyrus the Great}

rezaigi2004

کاربر سایت
ساخت عنوان ایرانی Cyrus the Great یا همون کوروش بزرگ آغاز شد در حال حاضر مشغول مرحله اول طراحی داستان بازی بر اساس زندگی نامه کوروش هستم و پس از اون موتور ساخت بازی معرفی خواهد شد ساخت و تکمیل این پروژه بزرگ در حدود 2 تا 3 سال زمان خواهد برد و از ابتدا سال 88 رسما ساخت بازی آغاز خواهد شد.
این بازی توسط استدیو شخصی خودم The Future Land Studio ساخته خواهد شد به زودی برای جذب اعضا گروه ساخت بازی بخش گرافیک و برنامه نویسی اعلامیه قرار خواهد گرفت و تا تکمیل تعداد مختلف سازندگان ادامه خواهد داشت.

رضا محمودی - هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده

2ssqd07s37g1b96z8hh.jpg

سبک بازی چی هست.؟؟
در ضمن چرا شما دوست دارید کار های مشکل انجام بدید.
مثلا من اگر جای شما بودم میرفتم بکبازی adventure فکری میساختم مثل شرلوک هولمز.
چون با این امکاناتی که وجود داره شما میتونید یکبازی به این سبک در حد جهانی بسازید .
چون این بازیها امکانات و تکنیک هایی که در بازی ها هست نیاز نداره و.به هوش مصنوعی و گرافیک بالا نیاز نیست.این سبک بازی فروش بیشتری نسبت به بازی دیگه خواهد کرد.
لطفا نظرتون را بگید.

میثم و The Jackal عزیز
ابراز نظر شخصیتون ممکنه به یه عده بربخوره. به عشق گذشته آینده رو بیخیال شدن کار اشتباهی هستش ولی بیخیال گذشته و همینطور الکی به آینده چسبیدن از این هم بدتره. فکر می‌کنید ما اگر از گذشته درس گرفته بودیم این وضعیتمون بود؟!
میثم جان این وظیفه ماست که کوروش رو به دنیا معرفی کنیم. برای همین کار رضا قابل ستایش هستش و حرف من فقط کمی درنگ برای کسب تجربه‌ای در این سطح هستش نه بیخیال شدنش.

ضمنا لازم به ذکر هستش که در تاریخ کسی بزرگتر و برتر از کوروش بجز انبیاء ئ ائمه وجود نداره. این رو با دلایل اثبات شده میگم. ضمن اینکه نه از روی حس وطن دوستی, بلکه از روی مطالعه می‌گم که ذولقرنینی که در قرآن اسمش اومده و ستایش شده همون کوروش هستش.
همه اینها دلیل بر اینه که اگر کسی رو نمیناسید و نمیدونید برای مملکتتون چکار کرده لطف کنید نظر منفی هم ندید. همین ندانستن‌ةا مارو به خاک سیاه نشونده. اگر راه بزرگانی مثل کوروش رو دنبال می‌کردیم و از عرب شدنمون پرهیز می‌کردیم الان در دنیا حرفی برای گفتن داشتیم. (فرهنگ ایران بزرگترین تضاد رو با سیر رو به رشد عرب شدن مردم ما داره و در این راستا این فرهنگ غنی در ادامه هجوم اعراب در اون زمان باید نابود بشه! اگر جلوی این روند رو نمی‌گیرید لااقل تسریعش نکنید. آینده رو با درس گرفتن از تاریخ بسازید. قاجار هنوز زندست و به کارهای کثیفش ادامه میده... .)
بابت این پست از دوستان عذر می‌خوام. عادت به تاپیک پر کنی ندارم... .

با اينکه خيلی کوروش رو دوست دارم ، واقعاً هم دوسش دارم ، مخالفتی با ساخت اين بازی ندارم
فقط ترو خدا سبک بازيتون جوری نباشه که شخصيت کوروش بياد پايين ، کوروش يه کماندو نيست !!!
داستان بازی بايد فوق العاده باشه ، روش خيلی کار کنيد

اگه اينا درست باشه
بقيه چيزها با دادن نسخه های 2...3...4 حل ميشه ، اميدوارم موفق باشيد

دارم فعلا داستان بازی رو مینویسم و تحقیق میکنم و هنوز ساخت بازی آغاز نشده به نوعی البته.

سیر بازی داستان زندگی تولد و مرگ کوروش هست و کار هایی که برای دنیا انجام داد و خیلی از ما ها از اونها غافل هستیم همیشه کوروش بزرگ قابل بازی نیست و در اکثر صحنه های بازی شما فرمانده لشکر کوروش و جوانب اون هستید اما برای بر پایی صلح و ....

اما چندی از کوروش برای کسانی که گذشته بزرگ این مرد رو نمیبینن:

كوروش را يونانيان سرور و قانونگذار، ايرانيان پدر و يهوديان مسيح ناميده اند

کلمه شاهراه از راهي که کورش کبير بين سارد پايتخت کارون و پاسارگاد احداث کرد گرفته شده است

اولين هنرستان فني و حرفه اي در ايران توسط کورش کبير در شوش جهت تعليم فن و هنر ساخته شد

ديوار چين با بهره گيري از ديواري که کورش در شمال ايران در سال 544 قبل از ميلاد براي جلوگيري از تهاجم اقوام شمالي ساخت ، ساخته شد

اولين سيستم استخدام دولتي به صورت لشگري و کشوري به مدت 40 سال خدمت و سپس بازنشستگي و گرفتن مستمري دائم را کورش کبير در ايران پايه گذاري کرد .

داريوش بعد از تصرف بابل 25 هزار يهودي برده را که در آن شهر بر زير يوق بردگي شاه بابل بودند آزاد کرد ..

اولين بار پرسپوليس به دستور داريوش کبير به صورت ماکت ساخته شد تا از بزرگترين کاخ آسيا شبيه سازي شده باشد که فقط ماکت کاخ پرسپوليس 3 سال طول کشيد و کل ساخت کاخ 65 سال به طول انجاميد .

داريوش براي ساخت کاخ پرسپوليس که نمايشگاه هنر آسيا بوده 25 هزار کارگر به صورت 10 ساعت در تابستان و 8 ساعت در زمستان به کار گماشته بود و به هر استادکار هر 5 روز يکبار يک سکه طلا ( داريک ) مي داده و به هر خانواده از کارگران به غير از مزد آنها روزانه 250 گرم گوشت همراه با روغن – کره – عسل و پنير ميداده است و هر 10 روز يکبار استراحت داشتند

داريوش براي اولين بار در ايران وزارت راه – وزارت آب – سازمان املاک –سازمان اطلاعات – سازمان پست و تلگراف ( چاپارخانه ) را بنيان نهاد .

اولين راه شوسه و زير سازي شده در جهان توسط داريوش ساخته شد

داريوش براي جلوگيري از قحطي آب در هندوستان که جزوي از امپراطوري ايران بوده سدي عظيم بروي رود سند بنا نهاد .​

بسه یا بگم؟

در ضمن هر عقل سلیمی میدونه این داستان به بازی شوتر و اول شخص نمیخوره... و بازی سبک خاص خودش رو خواهد داشت.

موفق باشید

به نظر من هم ابن کار رو 4 الی 5 سال دیگه شروع کنی واقعا بازی توپی می شه.می تونی به جای این پروژه یه بازی تو مایه های بازی کوروش بسازی تا با یه موتور بهتر (انشا الله ue4:biggrin1:)بازی کوروش رو بسازی.
پ.ن:ue4 رو شوخی کردما.

اقا اگه تو داستان کمک خاستی بگو
من یه پسر عمه دارم که خوراکش این چیزاست کلی هم نقاشی کشیده از سپاه جاویدان و کلا سربازا و مردم اون دوران که فکر کنم به درت بخوره

دوست عزیز امیدوارم سالم و سلامت باشید و هر پروژه ای رو که شروع میکنید با موفقیت به پایان برسونید
من بازیایی که شما ساختید رو بازی نکردم ولی تعریفشو از دوستان زیاد شنیدم
کسی که میاد اینجا واسه بازیی که میخاد تازه شروع کنه و میگه تا 3سال دیگه شاید بیاد حتما" حتما" میخاد نظر گیمرهارو درمورد بازیی که میخاد شروع کنه بدونه
من هم واسه همین یه پیشنهاد واستون داشتم البته کاملا" دوستانه
میخاستم بگم شما که این بازی رو شروع کردین درسته که در رابطه کورش کبیره ولی یه جور نباشه که شخصیت کورش کبیر قابل بازی باشه و با اون بری وسط میدون مبارزه و شمشیر بزنی
داستان در مورد اون باشه ولی با شخصیت های دیگه مثل همینی که خودتون میگید.یرداران سپا و ...
در آخر یه پیشنهاد دیگه داشتم
این پروژه رو نگه دارید و بزارید واسه بعد یکی دو تا بازیه دیگتون
تا اونموقع دانش بازیسازیتون هم بالاتر بره وبتونید با تحقیقات کاملتر و دانش بالاتر یک بازیه سطح بالا بسازید
تا بازیتون مثل ان فیلمی که چند وقت پیش صداو سیما نشون میدا و در باره ی شاهنامه ساخته بودن نشه که سازندگان اون هم خودشونو خراب کردن هم شاهنامرو
امیدوارم از نظزات من بد براشت نکنی
موفق باشی

سلام....

به نظر من اگه واقعا تصمیم به ساخت این بازی رو دارید بیاید بازی رو به چند قسمت تقسیم کنید یعنی این که بیاید 1 2 3 بکنید تا کل بازی رو یهو نسازید....
مثلا قسمت اول از دوران تولد تا جوانی و دوم از جوانی تا میانسالی و سوم هم از میانسالی تا مرگ...که این قسمت هارو میتونید هر بار جداگانه عرضه کنید که هر دفعه هم یک تجربه ای کسب میکنید و این که میتوانید با این کار بازی خود را در نسخه اول بسنجید و ببینید که کار موفق میشود یا خیر...
مرسی

درود بر شما
1.نشون دادن اين شخصيت بزرگ و صد البته تاثير گذار به همين راحتي نيست و ممكن به خيلي ها بر بخوره ايران هزاران سال قبل از هخامنشيان حكومت و تمدن داشته از جمله حكومت عيلام و ماد ها و تمدن هاي ناشناخته ديگر ولي دركل در دنياي قديم بزرگ ترين حكومت كه توانست بر دنياي ان روزگار حكومت كنه همين هخامنشيان بودند كه اغازگر اين كار همانا كوروش بزرگ ميباشد وكسي كه من به شخصه به عنوان يك
پيامبر و ناجي بشر قبولش دارم وقتي ببينم اين شخصيت انطور كه شايسته است به تصوير كشيده نشده
واقعا ناراحت مي شوم و به شما هم توصيه ميكنم ((در اين كشور كه براي اين جور كارها اهميت قايل نيستند و نشون دادن شخصيت هاي اسطوره وتاريخي كشور رو به بد ترين صورت نشون ميدن براي نمونه سريال مزخرف 40 سرباز كه رستم و علي با هم رفتن به جنگ امريكا )) نه تنها از شما حمايت نمي كنند بلكه ممكن است در اخر بازي شما رو ممنوع كنند.
2. در اين جا مشكل جوان ها ي ايراني مشخص ميشه كه توي عمر شون 4 تا كتاب در مورد گذشته تاريخي خودشون نخوندن و براي خودشون فتوا ميدن و معلوم ميشه هنوز فرق بين كوروش و داريوش رو نمي دونند.
واقعا متاسفم كه ميگه كوروش رفته ؟ از كجا معلوم كه ما فراموش نشديم و تفكرات اون شخصه كه بعد از هزاران ساله كه زنده است .
در كل درمورد دنياي باستان و ايران باستان و نحوه شكل گيري اديان گذشته هر كس هر اطلاعاتي خواست من با كمال ميل حاضرم گفتگو كنم.

آخرین ویرایش:
با سلام

در جهت هدف مند شدن بعضی مباحث، چند خط در مورد هخامنشیان، برگرفته از فرهنگ نامه بریتانیکا [جمله آخِر با ایهام بیان شده]:

با گذاشتن اسم بازیساز روی خودت، آبروی هر چی بازیساز ایرانیه رو بردی، با عنوان کردن بازی کاملا ایرانی خودت گند زدی توی هر چی بازی ایرانی بود. اراجیف به خورد چهار تا بچه 10 - 12 ساله که چیزی از این چیزا نمیفهمن میدی، بازم عیبی نداره اما دیگه کوروش رو بیخیال شو و به لجن نکش. برو هر چی دوست داری بازی کاملا ایرانی (با برنامه FPS Creator و آبجکت های آماده lol) با هر اسم چرتی که دوست داری بساز اما دیگه گنده تر از دهنت حرف نزن. برای کسی که چهار تا کلمه فارسی رو نمیتونه درست بنویسه و سوادش در این حدم نیست، برای کسی که مغازه اش استودیوی بازیسازیشه lol، حرف زدن از کوروش کبیر و بازی ساختن در موردش گه خوری زیادیه. البته ببخشید که با این صراحت میگم اما واقعا گه خوری زیادیه.
حالا کاربر های معمولی به کنار، من نمیدونم چرا ادمین های اینجا به یه همچین کسی اجازه میدن هر چرت و پرتی که دلش میخواهد به خورد بچه های مردم بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or