ساخت بازی ایرانی عملیات کرکوک آغاز شد

سبک بازی عملیات کرکوک به انتخاب شما گزینه؟

• اول شخص ( FPS )

رای‌ها: 33 36.3%
  • سوم شخص (TPS )

رای‌ها: 33 36.3%
  • استراتژی ( ST )

رای‌ها: 25 27.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    91

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام دوستان

بعد از خبر ساخت بازی کوروش کبیر و نظر سنجی عمومی و کلی در مورد ساخت بازی به دلیل در خواست اکثر عزیزان در سایت های مختلف که خبر در اونجا اعلام شده بود ساخت کوروش کبیر کنسل و بررسی ساخت اون بازی به چند پروژه بعد موکول شد بدین جهت بازی بعد از کشتی خاموش بازی مرتبط به هشت سال دفاع مقدس هست که یکی از عملیات مهم این جنگ رو به صورت ماموریتی به نمایش خواهد گذاشت نام این بازی عملیات کرکوک میباشد که داستان این فیلم بر اساس فیلم نامه ای به همین نام در دست ساخت میباشد خلاصه داستان این بازی به شرح زیر میباشد:

به منظور مقابله با تبليغات نيروهاي دشمن مبني بر بي تحركی نيروهاي ايرانی يك مامور حرفه ای از رزمندگان جنگ های نامنظم مأموريت مي يابد طي عملياتی در درون خاك دشمن پالايشگاه شهر كركوك را به آتش بكشد. او پس از گذراندن حوادثی مختلف به شهر نزديك مي شوند و...

در این بازی 99 درصد آبجکت ها با نرم افزار 3D Max طراحی و در بازی اعمال خواهد شد و به یک بازی خود کفا و تمام ایرانی نزدیک خواهد شد بازی برای عرضه در تابستان 88 در نظر گرفته و سعی خواهد شد به عنوان نمونه بارز بازی های مرتبط با آرمان های هشت سال دفاع مقدس و همگام با برخی قابلیت های گرافیکی روز تبدیل شود سبک بازی در دست بررسی میباشد اما سوم شخص در اولویت قرار دارد تریلر معرفی بازی در انتها پست برای دانلود با حجم 10 مگابایت با نهایت کیفیت قرار دارد.

رضا محمودی - هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده

دانلود تریلر معرفی بازی عملیات کرکوک

لینک جدید دانلود

z4au1nlkqrw5ghx5u48b.jpg

آخرین ویرایش:
رضا جان موضوع خیلی جالبیه. منم دوست داشتم یکی پیدا بشه مثل این کال آف یه کال آف ایرونی بسازه:biggrin1: اگه با 3dmax بتونی یه سوم شخص عالی بسازی عالی میشه. چون حالش از بقیه بیشتر میشه. ولی اگه سخت شد اول شخص درست کن و دور استراتژیک رو خط بکش که حالم از هرچی استراتژی ایرانی بدم میاد:-"
موفق باشید:love:

اونایی که می گن نمیشه برای کنسول WII و X360 بازی ساخت باید بدونند که میشه با موتورهایی همچون Torque Game Engine Advanced ساخت اما یه مشکلی ممکنه این وسط براتون مشکل ساز بشه
هر کسی به هر نحوی و با هر موتوری (حتی با موتور دست ساز خودش) بخواهد بازیش را برای کنسول منتشر کند باید رضایت نامه ای از کمپانی سازنده کنسول ارائه بدهد که برای این کار حتی می تواند بصورت آنلاین فرم مخصوص را پر کرده و در صورت پاسخ مثبت کمپانی موتور مو.رد نظر با گرفتن هزینه ای پورت مخصوص انتقال بازی به کنسول را به شما می دهد اما مساله اینجاست که بازی سازان ایرانی به شدت توسط مایکروسافت و کمپانی های خارجی تحت تحریمند. و این کار به نوعی یک معامله با ایرانی ها محصوب شده و طبق قوانین آمریکا که هر معامله ای با ایرانیها جرم محسوب شده و جرایم نقدی و حتی زندانی شدن در پیش دارد نمی توان این کار را کرد. البته برای PS3 شاید بشه مجوزشو گرفت چون زاپن رابطه اش با ایران بهتره اما مشکل بعدی اینه که کمتر موتوری تو جهان هست که برای این کنسول امکانات بده حتی موتور Torque هم این امکان را ندارد و شاید بشه با موتورهای بزرگی نظیر Unreal یا ... بازی برای کنسول سونی ساخت که متاسفانه این موتور هم با اون قیمت بالاش دست ایرانی ها نیست.
پس بدونید که خیلی از چیزها تقصیر بازی سازان ایرانی نیست و کاربران ایرانی به خصوص کنسول بازها نباید از بازی سازان ایرانی انتقاد کنند که چرا برای کنسول بازی نمی سازند مشکل نبود علم نیست چون مسلماً با چند ماه و یا حتی یک سال میشه به دانش ساخت بازی برای کنسول دست یافت اما بازی سازان ایرانی با مشکلاتی نظیر تحریم مواجه اند که حل این مشکل هم به دست من و شما نیست.

فکر کنم اگر بتونی برای PS2 بسازی مشکلی پیش نیاد.. چون سونی چند وقت پیش فکر کنم اعلام کرد که بازی سازی برای این کنسول آزاد هست..

اونایی که می گن نمیشه برای کنسول WII و X360 بازی ساخت باید بدونند که میشه با موتورهایی همچون Torque Game Engine Advanced ساخت اما یه مشکلی ممکنه این وسط براتون مشکل ساز بشه
هر کسی به هر نحوی و با هر موتوری (حتی با موتور دست ساز خودش) بخواهد بازیش را برای کنسول منتشر کند باید رضایت نامه ای از کمپانی سازنده کنسول ارائه بدهد که برای این کار حتی می تواند بصورت آنلاین فرم مخصوص را پر کرده و در صورت پاسخ مثبت کمپانی موتور مو.رد نظر با گرفتن هزینه ای پورت مخصوص انتقال بازی به کنسول را به شما می دهد اما مساله اینجاست که بازی سازان ایرانی به شدت توسط مایکروسافت و کمپانی های خارجی تحت تحریمند. و این کار به نوعی یک معامله با ایرانی ها محصوب شده و طبق قوانین آمریکا که هر معامله ای با ایرانیها جرم محسوب شده و جرایم نقدی و حتی زندانی شدن در پیش دارد نمی توان این کار را کرد. البته برای PS3 شاید بشه مجوزشو گرفت چون زاپن رابطه اش با ایران بهتره اما مشکل بعدی اینه که کمتر موتوری تو جهان هست که برای این کنسول امکانات بده حتی موتور Torque هم این امکان را ندارد و شاید بشه با موتورهای بزرگی نظیر Unreal یا ... بازی برای کنسول سونی ساخت که متاسفانه این موتور هم با اون قیمت بالاش دست ایرانی ها نیست.
پس بدونید که خیلی از چیزها تقصیر بازی سازان ایرانی نیست و کاربران ایرانی به خصوص کنسول بازها نباید از بازی سازان ایرانی انتقاد کنند که چرا برای کنسول بازی نمی سازند مشکل نبود علم نیست چون مسلماً با چند ماه و یا حتی یک سال میشه به دانش ساخت بازی برای کنسول دست یافت اما بازی سازان ایرانی با مشکلاتی نظیر تحریم مواجه اند که حل این مشکل هم به دست من و شما نیست.

فکر کن یک ایرانی برای ps3 بازی بسازه.
مثلا میره یک بازی ترسناک بسازه.ولی گیم اسپات بازی را به عنوان بهترین بازی( کارتونی کمدی)

سال انتخاب میکنه

امیدوارم ایران تو این یکی بازی دیگه موفق باشه
دوست دارم ایران یه بازی بسازه که جنگ ایران با امریکا باشه و بزنم دهنه این امریکا رو.........

امیدوارم ایران تو این یکی بازی دیگه موفق باشه
دوست دارم ایران یه بازی بسازه که جنگ ایران با امریکا باشه و بزنم دهنه این امریکا رو.........

بازی که از روی غرض ورزی ساخته بشه اخرش معلومه!

خواهشا پای سیاست و جنگ دو کشور و ...تو بازیها باز نکنید.

خدایا یعنی میشه:confused:روزی بازیسازهای ایرانی با موتورunreal engine3 یاcry engine2 بازی بسازن اونوقت ماهم این بازی رو روی 360 یا ps3 بازی کنیم و این بازی در چند رشته کاندیدای بهترینهای سال بشه:pیعنی میشه:-"
خیلی رفتم تو رویا:biggrin1:
یا حق

رفیق چه ربطی به غرض داره اخه;)
من پای سیاست رو تو بازی ها باز نکردم وفقط یه نظر شخصی(یه نوع ارزو) بود که در اسپویلر گفتم

بحث به بیراهه بفت دیگه
من تا حالا هر چی بازی ایرانی اول شخص و سوم شخص دیدم در گیم پلی مشکل داشته
در گرافیک هم که حرفی نداریم پس
از همه بهتر استراتژیه

بحث به بیراهه بفت دیگه
من تا حالا هر چی بازی ایرانی اول شخص و سوم شخص دیدم در گیم پلی مشکل داشته
در گرافیک هم که حرفی نداریم پس
از همه بهتر استراتژیه

خوب رفیق اره تا چند وقت پیش بازیهای ایرانی در گیم پلی مشکل داشتند
ولی الان خیلی پیشرفت ها کرده صنعت بازی سازیه ایران

دوست عزیز مگه تا حالا کم موضوع جنگ و سیاست به بازیها کشیده شده که شما به این دوستمون
میگی پای سیاست و جنگ را به بازیها باز نکنید
نمونش هم Call Of Duty 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or