ساخت بازی ایرانی عملیات کرکوک آغاز شد

سبک بازی عملیات کرکوک به انتخاب شما گزینه؟

• اول شخص ( FPS )

رای‌ها: 33 36.3%
  • سوم شخص (TPS )

رای‌ها: 33 36.3%
  • استراتژی ( ST )

رای‌ها: 25 27.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    91

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام دوستان

بعد از خبر ساخت بازی کوروش کبیر و نظر سنجی عمومی و کلی در مورد ساخت بازی به دلیل در خواست اکثر عزیزان در سایت های مختلف که خبر در اونجا اعلام شده بود ساخت کوروش کبیر کنسل و بررسی ساخت اون بازی به چند پروژه بعد موکول شد بدین جهت بازی بعد از کشتی خاموش بازی مرتبط به هشت سال دفاع مقدس هست که یکی از عملیات مهم این جنگ رو به صورت ماموریتی به نمایش خواهد گذاشت نام این بازی عملیات کرکوک میباشد که داستان این فیلم بر اساس فیلم نامه ای به همین نام در دست ساخت میباشد خلاصه داستان این بازی به شرح زیر میباشد:

به منظور مقابله با تبليغات نيروهاي دشمن مبني بر بي تحركی نيروهاي ايرانی يك مامور حرفه ای از رزمندگان جنگ های نامنظم مأموريت مي يابد طي عملياتی در درون خاك دشمن پالايشگاه شهر كركوك را به آتش بكشد. او پس از گذراندن حوادثی مختلف به شهر نزديك مي شوند و...

در این بازی 99 درصد آبجکت ها با نرم افزار 3D Max طراحی و در بازی اعمال خواهد شد و به یک بازی خود کفا و تمام ایرانی نزدیک خواهد شد بازی برای عرضه در تابستان 88 در نظر گرفته و سعی خواهد شد به عنوان نمونه بارز بازی های مرتبط با آرمان های هشت سال دفاع مقدس و همگام با برخی قابلیت های گرافیکی روز تبدیل شود سبک بازی در دست بررسی میباشد اما سوم شخص در اولویت قرار دارد تریلر معرفی بازی در انتها پست برای دانلود با حجم 10 مگابایت با نهایت کیفیت قرار دارد.

رضا محمودی - هنرکده پویا نمایی سرزمین آینده

دانلود تریلر معرفی بازی عملیات کرکوک

لینک جدید دانلود

z4au1nlkqrw5ghx5u48b.jpg

آخرین ویرایش:
حالا چرا 99% طراحی ها رو خودتون انجام میدید ؟ خب بکنیدش 100% که کل مدلها طراحی ایرانی باشه
اینطوری اون 1 درصد شک بر انگیز میشه که نصف بیشتر مدل ها اماده هست . به نظر من بازی که مدلهاش
آماده باشه ارزشی نداره سعی کنید خودتون کل مدل ها یعنی 100 % رو انجام بدید

نمیخوام بحث را بندازم یا کسیو ناراحت کنم فقط یه درخواست عادیه! توهین هم نیست!
خواهشن بقیه بازیسازایه ایرانی رو با این بازیهاتون بد نام نکنید.
آخه هر کس که یه بازی ساخت که اسمش نمیشه بازی ساز:cheesygri
هر چند اگه اسم اینایی که میسازی رو بشه بازی گذاشت

نمیدونم به کدوم رای بدم !
به نظر من هر طور بازی قشنگ در میاد همونطور بسازیدش
به احتمال زیاد اول شخص از همه بهتره چون بیشتر موتورها ازش پشتیبانی میکنن

خواهشن بقیه بازیسازایه ایرانی رو با این بازیهاتون بد نام نکنید.
میشه اسم یکیش رو بگید ؟ یا بهتر بگم یک بازی ایرانی رو که منتشر شده و موفق عمل کرده نام ببرید .

میشه اسم یکیش رو بگید ؟ یا بهتر بگم یک بازی ایرانی رو که منتشر شده و موفق عمل کرده نام ببرید .
بحث رو دیگه کشش نده!
من نظرمو گفتم دلیلیم نمیبینم بخوام به کسی جواب بدم
در ضمن وقتی بازیی هنوز هیچ برنامه ای براش نیست هنوز داستان که چه عرض کنم سبکشم نمیدونه چی بزاره براش اسم انتخاب کرده و میگه ساختش آغاز شد:) معلومه چی قراره بشه
میگن خشت اول گر نهد معمار کج...

آخرین ویرایش:
رضا جون به نظر من FPS بسازی باز یه تجربه ی قبلی رو (چه خوب چه بد ) فقط تو یه محیط جدید تکرار کردی. به نظر من TPS چون دید وسیع تری نسبت به FPS داره نیازمند یه گرافیک قوی تری هم هست که این مورد فعلا در ایران پیشرفته نیست . بره همین من استراتژی از همه بهتر هست. مثلا چیزی مثل جنرال یا کمپانی (حالا هر چند ضعیف تر) به نظرم خیلی خیلی بهتر هست.
موفق باشید

سلام امیدوارم موفق باشید
یه پیشنهاد
کارتون و هدفتون قابل تقدیره ولی اگر سعی کنید که تا یک پروژه را بصورت جدی شروع شروع نکرده اید خبری در موردش درج نکنید خیلی بهتره به عنوان مثال شما حتی یک نمونه تصویر از محیط بازی را هم در اینجا ارائه ندادید اصلاً حتی سبک را هم مشخص نکرده اید و هدف شما فقط یک تصمیم اولیه است و من پیشنهاد می کنم که تا این تصمیم به عمل تبدیل نشده خبری از آن درج نکنید چون با این کار در صورت عملی نشدن این تصمیم به اعتبار خودتان ضربه می زنید. و دیگر کسی حرفهای شما را جدی نمی گیرد.
به عنوان مثال هر کسی نمونه فیلم ابتدایی شما را ببیند می تواند تشخیص بدهد که شما ار نرم افزار Google Earth چند تصویر هوایی گرفته اید کمی دوربین را تکان داده اید و چند جوه صوتی هم در کنارش گاشته اید و در آخر یک لوگوی دو بعدی را هم گذاشته اید کاری که هر کسی که سابقه ای در کار با رایانه داشته باشد می تواند انجام دهد.
پس سعی کند تا هیچ نمونه اولیه ای از کارتان را نساخته اید خبری در مورد بازی های ساخته شده تان اینجا نگذارید.
البته امیدوارم در انتخاب موتور بازی (که هیچ سخنی هم از آن در اینجابه میان نیاورده اید) کمی جدی تر معقولانه تر و با تحقیقات کافی اقدام نمایید و همچون بازی قبلی تان از ویزاردهای بازی سازی غیر استاندارد و ضعیف استفاده نکنید.
تمامی این مطالب را به عنوان یک پیشنهاد دوستانه و برادرانه از من بپذیرید.

آقا موفق باشید...فقط یه چیزی اگه مقدوره هر یه مدت یبار اطلاعات رو آپدیت کن که بفهمیم چه خبره:biggrin1: راجع به داستان بازی هم اطلاعات بدید اون موقع میشه راجع به ژانر بازی نظر داد(هرچند که من به استراتژی رای دادم)
ممنون.

امیدوارم در انتخاب موتور بازی (که هیچ سخنی هم از آن در اینجابه میان نیاورده اید) کمی جدی تر معقولانه تر و با تحقیقات کافی اقدام نمایید و همچون بازی قبلی تان از ویزاردهای بازی سازی غیر استاندارد و ضعیف استفاده نکنید.
این حرف قشنگی بود ، رضا این یکی رو حتما مد نظر داشته باش

بحث رو دیگه کشش نده!
من نظرمو گفتم دلیلیم نمیبینم بخوام به کسی جواب بدم
منم نگفتم شما اشتباه میکنید ...
اصلا با رضا کاری ندارم ، شاید بازیش بعد از انتشار از " پایان معصومیت " هم ضعیفتر باشه
برام جالب بود که بدونم منظور شما از بازیسازهای ایرانی چه کسایی هستن ؟
و چرا نامشون با این بازی خراب میشه ؟
خب تمام کشورها هم بازیساز اماتور داره هم حرفه ای ، دلیل نمیشه بازی ضعیف یک کمپانی نام کمپانی دیگه رو خراب کنه !

خیلی عالیه من که حتی اگر 20 تومن هم باشه میخرم راستی برای Wii نمیسازی؟
در حال حاضر به جز pc میشه برای ps2 بازی ساخت .... اصلا نمیشه برای x360 و wii و.. بازی ساخت باید اجازه و مایه بدی به شرکت ها (مایکروسافت و نینتندو و..)

اگه قراره 99 درصد آبجکتها رو خودتون بسازید پس چرا بازی اینقدر زود میاد بیرون؟(تابستان 88 )
البته قصد انحراف رو ندارم فقط برام سوال پیش اومد.

سلام دوباره

از نظرات همه دوستان ممنون

در مورد قطعی شدن ساخت بازی من پروژه دوم ساخت بازی بعد از کشتی خاموش رو قطعا در برنامه سال 88 دارم و دارم سعی میکنم با ساخت این بازی ها به تجربیات هر چند آماتور و پایه ساخت بازی دست پیدا کنم و به هیچ وجه ادعایی نمیکنم و قصدم پیشرفت این امر در ایران هست اما در مورد کنسل شدن کوروش خوب برخی دلایل باعث این کار شد و حالا با جدیت هر چه تمام عملیات کرکوک رو طی میکنم و روزی میشه مثل کشتی خاموش خبر اتمام ساختش رو میشنوید اما در مورد زمان عرضه عرض کنم خوب کشتی خاموش هم قرار بود اول شهریور بیاد بعد تاخیر خورد تا آذر و حالا هم تاریخ انتشار نهایی رو بهمن ماه تایین کردن و عرضه میشه ببینید چند ماه؟ پس تایستان 88 دلیل نمیشه و ممکنه تا زمستان هم زمان ببره و مراحل ساخت و دشواری های اون تایین کننده هست ممنونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or