ساخت بازی از روی فیلم یا فیلم از روی بازی؟

Dragon Ball :)
یهو همه ی فیلم ها رو بگو دیگه :دی . همه هم که FPS ساخته بشن :|، یعنی چی ؟Inception سبک Cod خیلی جالبه به نظرتون ؟ :دی یعنی هیچ کدوم نمیتونن یه بازی ـه TPS بشن ؟! عجب !!!(شاید 2 سبک رو اشتباهی و جابه جا گفتی :دی )

راستی بازی Mummy و Predators هم ساخته شده !

از کِی تاحالا Sniper سبکش TPS شده ؟!:دی

Dragon ball شما یعنی ندیدی ؟ یکی از معرف ترین انیمیشن ها هستش .;) مثالی بود در تبدیل به فیلم کردن هرچی یعنی باید به ساختاری اصلی پایبند باشه .

نمونه بارزش RE اصلا به ساختار بازی پایبند بنبوده در فیلمش نمیگم همون جوری باشه میگم نباید به از بازی به کل جدا باشه بعد بیاد بدون توضیح در نسخه آخری بیاد از بازی رو کنه بعد در نسخه 3 یه هو با ارتش آلیس روبه رو شدیم . اما ما در RE1.3 بازی کلا چیز دیگه ای بوده . حتی به ساختار شخصیتی بازی هم پایبند نبوده کجای کریس این شکلی بود حتی آشنایشون .

اما در بازی باید به ساختار کاراکتری و نوع محیط و داستان دقت بشه فرقی نمیکنه شما هرچی در فیلم اتفاق افتاد یا گفته شد در بازی هم باشه .

عزیز ترو خدا دقت کنید گفتم .

این های که گفتم خودم نظریه دارم برای ساختش یعنی نظر من هستش که میتونم بهش یه گیم پلی .... با اون سبک داد و عالی درش اورد. حالا بعضی هاش رو میشه TPS هم ساخت اما به اون حالتی که من از گیم پلی کلیش در نظر دارم بهتر اون جوری هستش .

همون ها ی که مسال زدم مثل MUMMY و Predators رو من خودم به شخصه به نظرم گند زدن به بازی با اون سبک انتخاب کردنشون برای محیط و گیم پلی کلی بازی و.... اگه خوب بود انقدر گند نمیشد بازی هاشون .

--------------------------------------------------------------------------------------------------

sniper منظور بازیش نبود شما به تک تیرانداز چی میگین بهش میگین بهش میگین SNIPER هستش حالا شما در یه بازی OPEN WORLD بساز که میشه مثل HITMAN اما در حالت های دیگه HITMAN یه شخص شناخته شده هستش و OPEN WORLD هم نیست و حالت گیم پلی کاراکتر مشخص میشه شما فقط میریم میکشی یا کشته میشی.

اما بازی نیست که من در نظرم هستش یه بازی هستش با گیم پلی که شما حتی اگه حوصله بازی کردن هم نداشته باشی . انقدر حال کنید که فقط در بازی برین یه سوپر مارکت بزنید یا .... .

کلا سبک بازی خودم مورد نظر هستش . من بخوام دست نوشته هام رو راجب نظریه هام بدم این جا 500 صفحه باید بریم جلو .

آخرین ویرایش:
منظورم این نبود که از روی Dragon Ball بازی بسازن! منظورم این بود ایشون نوشتن Deragon ball من هم اینو نوشتم :دی . به هر حال نظرتون هم محترمه... اما بیشتر این فیلم هایی که گفتی بهتر ِ TPS ساخته بشن تا FPS، راجع به بازی از سریال هم که ما هم با Grey's anatomy حال کردیم هم با لاست ! البته بیشتر به خاطر فن بودن هست :دی. Prison Break فوق العاده افتضاح بود. 24 بد نبود ... کلاً خیلی بازیِ موفقی ندیدم توی سریال/بازی !

از اون دراگون بال هم اتفاقا بازی ساختن !

db_evolution.jpg

به نظر فيلمايي كه از روي بازي ساختن بهتر در اومده از كار
رزيدنت ايول، سايلنت هيل، دوم،هيتمن !
عالي نيست اما خوبتره !
اما گيم از روي فيلم ...
ارباب حلقه ها، اره، هري پاتر،اواتار .... :(|)
از كل اين دو صنعت از همديگه فاصله بگيرن بهترم ميشه داستان !!

من خيلي دلم ميخواد يه فيلم ببينم با مضامين متال گير، استار كرفت ، دويل مي كراي و فال آوت !

اگر سناريوي قوي داشته باشن قطعا ز بهترين ها ميشن

فك كن نقش دانته رو بدن بردلي كوپر !
يا نقش بازيگر فال آوت رو بدن وين ديزل يا جيسون استاتام :d

خیلی ببخشید، متاسفانه وقت نکردم که پست های قبلی رو بخونم؛
فقط میخوام بپرسم که آیا تاحالا یک بازی از روی فیلم و بلعکس ساخته شده که قابل توجه باشه؟!
من به شخصه تاحالا ندیدم، شما یه نمونه بگید بررسی کنیم!

یه پیشنهاد میدم اون فیلم های که من گفتم FPS بشه رو یا ... هرکسی گیم پلیش رو راجبش با تفسیر درست توضیح بده که چرا به نظرش TPS بهتر هستش منم بعدم میگم چرا FPS باشن بهتر هستش یه تبادل نظر باشه که هرکسی نظرش راجب گیم پلی بازی از این حالت ها بودن چی هستش . فقط این نباشه که بگیم FPS یا TPS یه توضیح بده شاید منم با نظرش نظرم عوض شد .

خیلی ببخشید، متاسفانه وقت نکردم که پست های قبلی رو بخونم؛
فقط میخوام بپرسم که آیا تاحالا یک بازی از روی فیلم و بلعکس ساخته شده که قابل توجه باشه؟!
من به شخصه تاحالا ندیدم، شما یه نمونه بگید بررسی کنیم!

بله دوست عزیز SILENT HILL سرامدش بوده فیلمش .

بازی هم 1 نسخه از ارباب حلقه ها که THE LORD OF THE RINGS QONQUEST سرامدشون بوده مشکلاتی داشته اما خیلی خوش ساخت بوده .

بزرگ ترین مشکلی که برای بازی ساختن هستش از روی فیلم این هستش که سبک بازی درست انتخاب نمیشه و به روح فیلم وابسته نیست و بازی ها کیفیت بالای ندارن .

شاید بیشتر هم باشن الان من این ها رو فقط یادمه .

هیچکدام :دی جدی میگم، نه فیلم هایی که از رو بازی ساخته میشن خوبن نه بازیهایی که از روی فیلم ساخته میشن و ساختشون هیچ دلیلی به غیر از پول نداره :|

صد در صد حرف شما تايدد ميشه.ولي در زمينه فيلمهايي كه از روي بازي ساخته ميشن باهات موافق نيستم به خاطر دو تا شاهكار به نام silen hill,resident evil
مثلا يك نگاه به بازي هري پاتر بندازيد.فقط براي كساني بازي هري جذابيت داره كه مثل من عاشقش باشن و گرنه هيچ چيزي به معناي واقعي نداره:|
يا نمونه هاي ديگه مثل نارنيا يا ارباب حلقه ها كه بازيهاشون هيچ پوخي نشدند يا جديدا اره كه فقط به خاطر پولي كه دادم تا اخرش رفتم و گرنه جز فيوز و پريز درست كردن بازي هيچ چيزه ديگه اي نداشت:))يا اواتار كه از بي بازي بازيش كردم.

آخرین ویرایش:
عزیز RE , SH جفتشون اول بازی بوده بعد فیلم شدن ..;)

اووووووووووووووووح.من نميدونستم.مرسي.من به همين دو تا بازي اميد داشتم كه درست حسابي از روي فيلم در اومده بودن كه حالا فهميدم اين دو تا اول بازي بودند.پس همون بهتر كه اصلا از روي فيلم باز نسازن!!

اووووووووووووووووح.من نميدونستم.مرسي.من به همين دو تا بازي اميد داشتم كه درست حسابي از روي فيلم در اومده بودن كه حالا فهميدم اين دو تا اول بازي بودند.پس همون بهتر كه اصلا از روي فيلم باز نسازن!!

الان Prince of Persia هم جزو فیلم های عالی هستش که از روی بازی ساختن .:)

نگاه کن این دلیل نمیشه برای این که بد میسازن اصلا نباید ساخته بشه بر عکس به نظر من باید به دنبال راهی بود که بازی خوب بشه ساخت از روی فیلم .

بزرگ ترین مشکلی که بازی های که از روی فیلم ساخته میشه کیفیت پایین بازی ها هستش با این که خرج زیادی روی این دسته بازی ها نمیشه و فکر هم نمیشه یه بازی مثل SAW ایا بدرد بازی کردن میخوره یا نه یا اگه میخوره گیم پلی بهش بدیم که نه حتما مثل فیلم باشه که شما فقط بخوای ... بکنی فقط و یعنی فقط این که فیلم پر فروش هستش بازیش ساخته نشه .

الان همین Harry Potter با وجود این که فیلمش رو خودم تا حدودی میپسندم اما بازی هاش یکی از یکی .... تر بجاش یه بازی میاد مثل Sorcery که نه پایه ای اون قدر قوی مثل Harry Potter داره نه چیزی به خوبی با یک گیم پلی عالی و ساختار درست نظر همه رو به خودش جلب میکنه .

این جا هستش که میگن انتخاب اشتباه و .... در Harry Potter هستش که موجب میشه عنوان به این خوبی به ..... .;)::|d

الان Prince of Persia هم جزو فیلم های عالی هستش که از روی بازی ساختن .:)

نگاه کن این دلیل نمیشه برای این که بد میسازن اصلا نباید ساخته بشه بر عکس به نظر من باید به دنبال راهی بود که بازی خوب بشه ساخت از روی فیلم .

بزرگ ترین مشکلی که بازی های که از روی فیلم ساخته میشه کیفیت پایین بازی ها هستش با این که خرج زیادی روی این دسته بازی ها نمیشه و فکر هم نمیشه یه بازی مثل SAW ایا بدرد بازی کردن میخوره یا نه یا اگه میخوره گیم پلی بهش بدیم که نه حتما مثل فیلم باشه که شما فقط بخوای ... بکنی فقط و یعنی فقط این که فیلم پر فروش هستش بازیش ساخته نشه .

الان همین Harry Potter با وجود این که فیلمش رو خودم تا حدودی میپسندم اما بازی هاش یکی از یکی .... تر بجاش یه بازی میاد مثل Sorcery که نه پایه ای اون قدر قوی مثل Harry Potter داره نه چیزی به خوبی با یک گیم پلی عالی و ساختار درست نظر همه رو به خودش جلب میکنه .

این جا هستش که میگن انتخاب اشتباه و .... در Harry Potter هستش که موجب میشه عنوان به این خوبی به ..... .;)::|d

مسئله ابنجاست كه شركت ها فكر ميكنن با اسم يك فيلم بزرگ يا بازي بزرگ ميشه بازي و فيلم بزرگ تحويل داد !
هري پاتر فيلم بزرگيه، فروشندگان فكر ميكنن يك اشغال به اسم هري پاتر بسازن اسمشو بذارن بازي همه چيز حله !
در حالي كه نيست

مسئله ابنجاست كه شركت ها فكر ميكنن با اسم يك فيلم بزرگ يا بازي بزرگ ميشه بازي و فيلم بزرگ تحويل داد !
هري پاتر فيلم بزرگيه، فروشندگان فكر ميكنن يك اشغال به اسم هري پاتر بسازن اسمشو بذارن بازي همه چيز حله !
در حالي كه نيست

بخاطر این هستش که همین اشغال های که میسازن هم یه تعداد .... میخرن اگه خریرده نشه .

به فکر خرشون خطور میکنه که وقتی آشغال بسازی همین قدر هم که سرمایه گزاری کردی برنمیگرده دیگه این وضع نیست .

در خود بازی سازی هم همین بازی های ... هستن اما وقتی از فیلم به بازی تبدیل میشه بیشتر به چشم میان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or