Dragon Ball
یهو همه ی فیلم ها رو بگو دیگه. همه هم که FPS ساخته بشن
، یعنی چی ؟Inception سبک Cod خیلی جالبه به نظرتون ؟
یعنی هیچ کدوم نمیتونن یه بازی ـه TPS بشن ؟! عجب !!!(شاید 2 سبک رو اشتباهی و جابه جا گفتی
)
راستی بازی Mummy و Predators هم ساخته شده !
از کِی تاحالا Sniper سبکش TPS شده ؟!![]()
مثالی بود در تبدیل به فیلم کردن هرچی یعنی باید به ساختاری اصلی پایبند باشه .
|)از اون دراگون بال هم اتفاقا بازی ساختن !
![]()
خیلی ببخشید، متاسفانه وقت نکردم که پست های قبلی رو بخونم؛
فقط میخوام بپرسم که آیا تاحالا یک بازی از روی فیلم و بلعکس ساخته شده که قابل توجه باشه؟!
من به شخصه تاحالا ندیدم، شما یه نمونه بگید بررسی کنیم!
هیچکدامجدی میگم، نه فیلم هایی که از رو بازی ساخته میشن خوبن نه بازیهایی که از روی فیلم ساخته میشن و ساختشون هیچ دلیلی به غیر از پول نداره
![]()

يا اواتار كه از بي بازي بازيش كردم.البته نمونه هاي خوب هم مثل silent hill ,resident evil هم داريم كه بازيهاي شاهكاري ازشون ساخته شده

عزیز RE , SH جفتشون اول بازی بوده بعد فیلم شدن ..![]()
اووووووووووووووووح.من نميدونستم.مرسي.من به همين دو تا بازي اميد داشتم كه درست حسابي از روي فيلم در اومده بودن كه حالا فهميدم اين دو تا اول بازي بودند.پس همون بهتر كه اصلا از روي فيلم باز نسازن!!
:
dالان Prince of Persia هم جزو فیلم های عالی هستش که از روی بازی ساختن .
نگاه کن این دلیل نمیشه برای این که بد میسازن اصلا نباید ساخته بشه بر عکس به نظر من باید به دنبال راهی بود که بازی خوب بشه ساخت از روی فیلم .
بزرگ ترین مشکلی که بازی های که از روی فیلم ساخته میشه کیفیت پایین بازی ها هستش با این که خرج زیادی روی این دسته بازی ها نمیشه و فکر هم نمیشه یه بازی مثل SAW ایا بدرد بازی کردن میخوره یا نه یا اگه میخوره گیم پلی بهش بدیم که نه حتما مثل فیلم باشه که شما فقط بخوای ... بکنی فقط و یعنی فقط این که فیلم پر فروش هستش بازیش ساخته نشه .
الان همین Harry Potter با وجود این که فیلمش رو خودم تا حدودی میپسندم اما بازی هاش یکی از یکی .... تر بجاش یه بازی میاد مثل Sorcery که نه پایه ای اون قدر قوی مثل Harry Potter داره نه چیزی به خوبی با یک گیم پلی عالی و ساختار درست نظر همه رو به خودش جلب میکنه .
این جا هستش که میگن انتخاب اشتباه و .... در Harry Potter هستش که موجب میشه عنوان به این خوبی به ..... .:
d
مسئله ابنجاست كه شركت ها فكر ميكنن با اسم يك فيلم بزرگ يا بازي بزرگ ميشه بازي و فيلم بزرگ تحويل داد !
هري پاتر فيلم بزرگيه، فروشندگان فكر ميكنن يك اشغال به اسم هري پاتر بسازن اسمشو بذارن بازي همه چيز حله !
در حالي كه نيست
هیچکدامجدی میگم، نه فیلم هایی که از رو بازی ساخته میشن خوبن نه بازیهایی که از روی فیلم ساخته میشن و ساختشون هیچ دلیلی به غیر از پول نداره
![]()