ساخت بازي Halo 4 رو به اتمام است

Dark War

کاربر سایت
با سلام خدمت دوستان...

پس از گذشت مدت ها بالاخره تاييد شد كه بازي Halo 4 در روز ششم ماه نوامبر عرضه خواهد شد.در طي اخرين اخبار از اين بازي گفته شده ساخت بازي رو به اتمام است و Microsoft به عرضه ي شوتر خود نزديك است.

همچنين گفته شده كه موج اول مد Spartan Ops بازي داراي 10 نقشه است(چون من تا حالا درست Halo بازي نكردم اين يه قسمت رو درست متوجه نشدم اگه اشكالي هست لطف كنيد بگيد ويرايش كنم;)

همچنين شركت مايكروسافت گفت كه تمامي خدمه در حال تلاش هستند و بازي در حال ورود به مرحله نهايي توليد است...

همچنين شركت مايكروسافت اطلاعات جديدي از بخش MP بازي داده است و گفت كه map برف و بهمن بازي طرفداران خاص زيادي دارد كه يادآور بازي Halo 3 است و اين نقشه در Halo 4 هم وجود خواهد داشت و به علاوه بازي قابليت استفاده از وسايل نقيليه را نيز به بازيكنان ميدهد...

ممنون.

منبع

این بازیش نسخه 1.2.3 ش جی بوده که الان چهارش داره میاد؟؟قشنگه؟؟تخیلی بآ
هر 3 نسخش از بهترين fps كه تا حالا بازي كردم كلا هيلو سبك اول شخص رو از لحاظ گيم پلي متحول كرد وگرنه بازيش ده ها ميليون نسخه نميفروخت...واينهمه نمره هاي تاريخي وبالا نميگرفت...

من اصلا فن هِیلو نیستم و همه هم میدونن خوشم نمیاد :d
ولی به نظرم شماره اول و ریچ عالی بودن !!
بقیه رو خوشم نیومد !
البته کامبَت انوالود رو هم این ریمیِک رو بازی کردم نه همون زمانای اصلی

ساختش وقتی تمام میشه که سازنده Gold رو بده ناشر واسه تکثیر و بعد عرضه.
بخش کمپین Halo 4 از ابتدا تا انتها قابل بازی هست که در مرحله اخر تولید برای پولیش و رفع باگ و این چیزاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or