BaziStore کاربر سایت Jul 30, 2009 #31 فقط شمشیر سفیروث.Genesis هم اندشه خدایی خیلی باحاله.... خوش به حال فاینال باز های کهنه کار.ما که دوروزه فاینال خور شدیم باید جمع کنیم بریم
فقط شمشیر سفیروث.Genesis هم اندشه خدایی خیلی باحاله.... خوش به حال فاینال باز های کهنه کار.ما که دوروزه فاینال خور شدیم باید جمع کنیم بریم
versus کاربر سایت Jul 30, 2009 #33 اینو عالی امدی!! شمشیر خانوادگی Genesis کولاکه شمشیر هست. بیشتر... میشه بگی اسمش چی !! شمشیر فقط شمشیر cloud strife!!!
اینو عالی امدی!! شمشیر خانوادگی Genesis کولاکه شمشیر هست. بیشتر... میشه بگی اسمش چی !! شمشیر فقط شمشیر cloud strife!!!
versus کاربر سایت Jul 30, 2009 #34 اینو عالی امدی!! شمشیر خانوادگی Genesis کولاکه شمشیر هست. بیشتر... میشه بگی اسمش چی !! شمشیر فقط شمشیر cloud strife!!!
اینو عالی امدی!! شمشیر خانوادگی Genesis کولاکه شمشیر هست. بیشتر... میشه بگی اسمش چی !! شمشیر فقط شمشیر cloud strife!!!
K KratoooOooos کاربر سایت Sep 12, 2009 #35 فقط Blade of Chaos واقعا بهترين شمشيره يه بازي هم هست اسمش heavenly sword هستش شمشير اون ايز ده بست
nariman-potter کاربر سایت Sep 15, 2009 #36 چرا فراست مورن نیست؟؟؟ فقط دسته اش اینقدر پر کار و زیباست که نیاز به تیغه نداره:biggrin1: ولی من به شمشیر دویل می کرای رای دادم
چرا فراست مورن نیست؟؟؟ فقط دسته اش اینقدر پر کار و زیباست که نیاز به تیغه نداره:biggrin1: ولی من به شمشیر دویل می کرای رای دادم
versus کاربر سایت Sep 15, 2009 #37 نوشته شده توسط nariman-potter: چرا فراست مورن نیست؟؟؟ فقط دسته اش اینقدر پر کار و زیباست که نیاز به تیغه نداره:biggrin1: ولی من به شمشیر دویل می کرای رای دادم بیشتر... خواستیم یه کم گزینه ها کم بشه ... این تاپیک خیلی قدیمی هست .
نوشته شده توسط nariman-potter: چرا فراست مورن نیست؟؟؟ فقط دسته اش اینقدر پر کار و زیباست که نیاز به تیغه نداره:biggrin1: ولی من به شمشیر دویل می کرای رای دادم بیشتر... خواستیم یه کم گزینه ها کم بشه ... این تاپیک خیلی قدیمی هست .