( Layken )
عضو تحریریه
دختر ناز پرورده ی رئیس جمهور و یه School Student رو که نمیشه ازش یه Expert Combat Master و Gunmaster ساخت که!!شرایط داستانی RE4 اکتفا میکنه که به همون شکل به اشلی پرداخته بشهمگه اشلی تو RE4پرنسس ضعیف و بی دفاع نبود؟
فکر میکردم فقط خودمم که منتظر بودم ایدا سر و کلش تو Cut Scene های RE4 پیدا شه و درکنار مرموز بازیهاش چند اکروباتیک هم بیاد بانوممنون بابت مقاله
جیل و ایدا از بهترین شخصیت های زن برا من هستند عاشق جفتشونم اوج کار جیل RE3 به یادموندنی هست با موهای کوتاه و تیپ معروفش و بهترین حضور ایدا هم به نظر من RE4 هست با اون لباس خفنش
دختر ناز پرورده ی رئیس جمهور و یه School Student رو که نمیشه ازش یه Expert Combat Master و Gunmaster ساخت که!!شرایط داستانی RE4 اکتفا میکنه که به همون شکل به اشلی پرداخته بشه
این کلیر ردفیلد رو مثل کپکام فراموش کردی بهزادولی به نکته ی خوبی اشاره کردی خودم اینقدر لیون و کریس رو دوست دارم که کمتر به شخصیت های زن سری توجه میکنم اما فکرشو کن میکامی طوری به شخصیت های زن بها داده که نمیسیس رو هم یه زن کارشو میسازه!!
فکر میکردم فقط خودمم که منتظر بودم ایدا سر و کلش تو Cut Scene های RE4 پیدا شه و درکنار مرموز بازیهاش چند اکروباتیک هم بیاد بانو
دقیقاایول به استاد میکامی
طراحی چهره شخصیتهای مونث هم گویای همین نکته هستن همچنین در کنار طراحی زیبای فیزیک اونها یک Pack کامل رو فراهم کرده