زیبارویان هنر هشتم: بهترین شخصیت های زن صنعت بازی

بهترین شخصیت زن صنعت بازی از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    165
زیبایی نسبی و بین انسان‌های مختلف، تعاریف مختلفی داره. توی این لیست هم فکر کنم صفای باطن و زیبایی افکار منظور بوده:دی
مگر نه که اگر زبونم لال، زیبایی کم ارزش صورت مد نظر باشه، استغفر الله ربی و اتوب الیه، فکر می‌کنم موارد پرشماری برتر از این خواهران محترم موجود باشه.

به هر روی، با عنایت به صفای باطن و صدق گفتار و صحت افکار، به سنوئا رای دادم.

به زیبا رویی باشه که لاراکرافت و بعدش جیل (کلا تمام کاراکتر های مونث RE :دی ) در راس هستن :دی

ولی در جهت "بهترین شخصیت زن"، به علت دفاع از مظلومان، رای خود را به صندوق بانو سنوا انداختیم :دی انصافا از چند لایه ترین و بهترین کاراکتر های این ده سال اخیر بود و بنظرم این شخص میتونه سمبلی برای شخصیت های مونث در صنعت مدرن و امروزی گیم باشه...

به زیبا رویی باشه که لاراکرافت و بعدش جیل (کلا تمام کاراکتر های مونث RE :D ) در راس هستن :D

ولی در جهت "بهترین شخصیت زن"، به علت دفاع از مظلومان، رای خود را به صندوق بانو سنوا انداختیم :D انصافا از چند لایه ترین و بهترین کاراکتر های این ده سال اخیر بود و بنظرم این شخص میتونه سمبلی برای شخصیت های مونث در صنعت مدرن و امروزی گیم باشه...
مریضترین شاید ولی بهترین خیر...
--------------------------------------------------
حالا خوبه بازم یه شخصیت از سری فاینال فانتزی هست من فکر میکردم کلا کنار گذاشته شده، اخه نه تیفا نه اریس نه لایتنینگ.......
ولی این باعث نمیشه که به بانو یونا رای ندیم،
حیف شد حداقل یه کارکتر از سری witcher ایکاش بود
این بنده خدا کارکتر Metroid اون زمان که اومد صرفا 4 تا پیکسل بود که حرکت میکنه ، زیبایی صورتش هم به قدرت تخیل هر کسی بستگی داره 😂😂😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or