زیباترین بازی یا بازی هایی که تو ps3 انجام دادید چی بوده؟

خوش به حال برادران ps3 دار که با بازی هایی مثل uncharted . gow3 . heavy rain
لذت میبرند
فقط یه سوال ؟ اچرا انچارتد انقدر طرفدار داره مگه چه فرقی بابازی های دیگه داره گرچه خودم خوب خوب میدونم اما مشتاقم از زبان اون هایی بشنوم که اون رو بازی کرده باشند
البته فکر کنم توی این بازی ثانیه نیست که ارامش داشته باشید مگه نه
و همین طور گرافیک خوب وگیم پلی و صد البته صدا گذاری عالی مخصوصا خود ناتان که واقعا هر وقت صورتش رو میبینم یه حس خوبی بهم دست میده.

من آنچارتد رو خیلی دوست دارم به خاطر کار ها و صحنه هایی که خاصه و تو هیچ بازی ندیدم دلیل علاقه من همینه بقیرو نمیدونم .
هیچی آنچارتد نمیشه این نظر منه !!!

خب من PC باز هستم و باید بگم PS3 رو فقط به خاطر یه سری از عناوین خفن انحصاری خریدم. طبیعیه که بازی هایی که هم روی PC و هم روی PS3 میاد، من روی PC بازی می کنم، پس اینجا اسمی از بازی MultiPlatform نمی برم.
بهترین بازی هایی که روی PS3 کردم، اینها هست.
God Of War Series شامل GOD 1,2 (همون GOW Collection)، بازی GOW3 و بازی های GOW Chains of Olympus و GOW Ghost Of Sparta (همون GOW Origins Collection)ـ
Uncharted Series شامل Uncharted 1 و Uncharted 2.
Heavy Rain
البته یه سری از عناوین انحصاری PS3 هست که خیلی عاشق و کشته، مرده داره اما من ازشون اصلاً خوشم نیومد. اما از اونجایی که از جونم سیر نشدم، اسم نمی برم.

من هم ps3 رو بخاطر عنوان های انحصاری معرکه ای که داره گرفتم، بهترین بازی که تا حالا روش زدم red dead redemption ،بعدش هم uncharted 2
gow 3 در حد انتظاراتم نبود ، mgs4 هم هنوز نزدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or