زنگ خطر بعدی به صدا در آمد : کرایتک استودیو خود در UK را تعطیل کرد

Sorena Asadi

کاربر سایت

6nv0moahcr9hf51o26dt.png

همانطور که اطلاع دارید این روز ها هر سایت خبری را که باز میکنید نام کرایتک در خبر های اصلی آن ها به چشم میخورد و این مسئله تعجبی هم ندارد چرا که شرکت کرایتک با موتور بازی سازی کرای انجین و فرانچیز های معروفی همانند کرایسیس در سر تا سر دنیا طرفداران زیادی دارد و قطعا این طرفداران هیچگاه دوست ندارند این شرکت همانند شرکت دوست داشتنی THQ به ورشکستگی دچار شود و ای پی های برجسته اش برای فروش به حراج گذاشته شود.

مشکلات مالی این شرکت این روز ها اخبار صنعت گیم را حسابی داغ کرده و تعداد زیادی از گیمران در رابطه با سرنوشت این شرکت صحبت میکنند که مبادا در اخر به ورشکستگی ختم شود اما از واقعیت نباید فرار کرد بدون شک خبر http://forum.bazicenter.com/thread91207/ برای همه ی طرفداران همانند یک زنگ خطر عمل کرد اما ساعاتی از انتشار این خبر نگذشته بود که زنگ خطر دوم برای طرفداران این شرکت به صدا در امد.

شرکت کرایتک طی اقدامی عجیب استودیو خود در UK را تعطیل کرد ، این استودیو که سازنده بازی های بزرگی هم چون Crysis و Ryse: Son of Rome بوده است از مهترین استودیو های این شرکت به شمار می آمد و مشخص نیست که علت اصلی این تعطیلی چه بوده ، مدتی پیش هم کارکنان این استودیو در رابطه با این موضوع که مدتی میشود که حقوقی دریافت نکرده اند اعلامیه ای منتشر کردند که سر انجام کرایتک حقوقی تمامی ان ها را پرداخت کرد. تعدادی از کارکنان استودیو کرایتک در UK پس از تعطیلی به Deep Silver پیوستند تا پروژه ساخت بازی Homefront: The Revolution را تکمیل کنند.
اما این مسئله تنها به همینجا ختم نمیشود کرایتک تعدادی زیادی از کارکنان استودیو Austin واقع در تگزاس را هم اخراج کرد و این استودیو فعلا برای حفظ مجوز CryEngine به فعالیت خود ادامه میدهد. طبق گفته این شرکت تیم توسعه دهنده بازی Co Op جدید Hunt: Horrors of the Gilded Age از Austin جدا شده و به شعبه فرانکفورت آلمان منتقل خواهد شد.

تا به اینجا هر شایعه ای در رابطه با مشکلات مالی ، اخراج کارمندان ، تعطیلی استودیو ها و ... منتشر شده است به واقعیت تبدیل شده و مشخص نیست که این شرکت تا کجا پیش خواهد رفت و ایا باید خود را برای واقعه ای غم انگیز در صنعت بازی سازی آماده کنیم یا خیر.
منبع

آخرین ویرایش:
وقتی اطلاعات نداری مگه مجبوری نظر بدی!!!
چه جوری به این نتیجه رسیدی که بازی های EA فروششون کمه مخصوصا NFS و BF????
EA هیچ وقت آمار فروش اعلام نمیکنه!

شما هم مجبور نیستی نظر بدی عزیزم :d نیاز نیست EA فروشش رو اعلام کنه یه سر به این جا بزن حساب کار دستت میاد : Video Game Charts, Game Sales, Top Sellers, Game Data - VGChartz میانگین فروش هر سری از NFS بیش از 7 میلیون نسخه بوده ولی اخیرا کمتر از 3 , 2 8-| میلیون نسخه شده و 2 روز دیگه Crew که یه IP جدید از Ubisoft هست جاشو میگیره و خلاص ! از اون طرف BF3 تونست چیزی بین 18 تا 20 میلیون نسخه بفروشه و رقیبیش MW3 هم 29 میلیون نسخه فروخت . اختلاف کمتر از 9 میلیون نسخه بود ولی الان ghosts داره به مرز فروش 22 میلیون میرسه ولی Battle 4 فقط 10.5 میلیون نسخه فروش داشته که چه نسبت به BF3 و چه نسبت به بازی رقیب عقب گرد کرده :d سایر ip های این شرکت هم همین وضعیت رو دارن به جزء سری فیفا که هرسال راحت مرز 16 میلیون نسخه فروش رو رد می کنه و سودآور هست ... در عوض Ubi داره بدجور جلو میره اون از سری اساسین که فروشش هر سال بیشتر میشه و این هم از ip های جدید که قطعا میترکونن مثل Crew و Division :x !!! پیش فروش بتل هارد لاین هم افتضاح هست حتی فن های درجه یک این بازی توی شبکه های اجتماعی نقد منفی کردن نسب به خرید این بازی بعد از بتاش ... :| قطعا فروش کم به ناشر که EA هم باشه ضربه میزنه ...
Ubi هنوز هم IP های خوب داره ... ولی بازم من که نگفتم حتما ، عرض کردم اگر چنین چیزی بشه هم تعجب نداره ... yay :d

آخرین ویرایش:

خوشم میاد خیلی نا محسوس Crysis 3 رو بیخیال شدی. همون Crysis 3 با مغز این IP رو زد زمین. اون WarHead هم که یه Expansion بود...
بعد الان Far Cry این وسط چی میگه؟ مگه IP اش مال Crytek هست؟!

- - -ویرایش - - -

شما هم مجبور نیستی نظر بدی عزیزم :d نیاز نیست EA فروشش رو اعلام کنه یه سر به این جا بزن حساب کار دستت میاد : Video Game Charts, Game Sales, Top Sellers, Game Data - VGChartz میانگین فروش هر سری از NFS بیش از 7 میلیون نسخه بوده ولی اخیرا کمتر از 3 , 2 8-| میلیون نسخه شده و 2 روز دیگه Crew که یه IP جدید از Ubisoft هست جاشو میگیره و خلاص ! از اون طرف BF3 تونست چیزی بین 18 تا 20 میلیون نسخه بفروشه و رقیبیش MW3 هم 29 میلیون نسخه فروخت . اختلاف کمتر از 9 میلیون نسخه بود ولی الان ghosts داره به مرز فروش 22 میلیون میرسه ولی Battle 4 فقط 10.5 میلیون نسخه فروش داشته که چه نسبت به BF3 و چه نسبت به بازی رقیب عقب گرد کرده :d سایر ip های این شرکت هم همین وضعیت رو دارن به جزء سری فیفا که هرسال راحت مرز 16 میلیون نسخه فروش رو رد می کنه و سودآور هست ... در عوض Ubi داره بدجور جلو میره اون از سری اساسین که فروشش هر سال بیشتر میشه و این هم از ip های جدید که قطعا میترکونن مثل Crew و Division :x !!! پیش فروش بتل هارد لاین هم افتضاح هست حتی فن های درجه یک این بازی توی شبکه های اجتماعی نقد منفی کردن نسب به خرید این بازی بعد از بتاش ... :| قطعا فروش کم به ناشر که EA هم باشه ضربه میزنه ...
Ubi هنوز هم IP های خوب داره ... ولی بازم من که نگفتم حتما ، عرض کردم اگر چنین چیزی بشه هم تعجب نداره ... yay :d

داداش الان این طرز تحلیل شما اصلا منطقی نیست. حالا هر بازی توی هر سبک باید فروشش با پرفروش ترین بازی توی همون سبک مقایسه بشه اگر کمتر بود پس شکست خورده؟! شما الان دقیقا تو خرج مخارج هستی فهمیدی BF4 با این فروشش ضرر داده؟ بعد هم یه چیز دیگه، هیچ وقت این آمار رو حسال نکن چون فروش دیجیتالی بازی رو در نظر نمی گیرن و دقیق نیست. بعد اون پیش بینیت در مورد Crew کشته من رو از حالا مطمئنی کلی میفروشه. اینجوری که شما داری میگی همین فردا پس فرداس که EA جمع کنه بره.

وضعیت حال حاضر کرایتک ناراحت کنندست علی الخصوص که شرکتایی مثل این که دلی کار میکنن تعدادشون هر روز کمتر و میشه و امثال EA که اول از همه به فروش نهایی فکر میکنن هر روز زیادتر. ولی چه میشه کرد دنیای امروز برپایه ی اقتصاده و اگر بازی شما هر چند خوب نفروشه لاجرم به این سرنوشت دچار میشی.

وضعیت حال حاضر کرایتک ناراحت کنندست علی الخصوص که شرکتایی مثل این که دلی کار میکنن تعدادشون هر روز کمتر و میشه و امثال EA که اول از همه به فروش نهایی فکر میکنن هر روز زیادتر. ولی چه میشه کرد دنیای امروز برپایه ی اقتصاده و اگر بازی شما هر چند خوب نفروشه لاجرم به این سرنوشت دچار میشی.

این بلا از موقعی سرشون اومد که چسبیدن به EA. اینم لطفا یه توضیح بده این رو :

اگر بازی شما هر چند خوب نفروشه لاجرم به این سرنوشت دچار میشی

این بلا از موقعی سرشون اومد که چسبیدن به EA. اینم لطفا یه توضیح بده این رو :

چه ربطی داره به EA?

کرایتک یه روند نزولی رو طی چند سال اخیر طی کرده. گرافیک بازیایش هی بهتر شده ولی کیفیت بازی توش افت کرده. مشخصه که اولویتشون هم همین بوده. من کارشناس بازار نیستم ولی نتیجه کار نشون میده که خط مشی مناسبی نبوده و کارشون به نتیجه نرسیده.

کرایتک یه بازیساز عاشق تکنولوژیه. این خوش باعث احترامه ولی کافی نیست. شما باید بتونی بازی بسازی که بتونه مورد قبول قشر کژوآل هم باشه نه صرفا فقط یه عده ی خاص که تو BC و GAF پست میدن و کرایتک براشون مقدسه. بازار دست این جور آدماست پول پیش اوناست. اگه تونستی اونا رو جذب کنی موفقی وگرنه این تعداد اقلیت نمیتونه ضامن فروش باشه.

چه ربطی داره به EA?

کرایتک یه روند نزولی رو طی چند سال اخیر طی کرده. گرافیک بازیایش هی بهتر شده ولی کیفیت بازی توش افت کرده. مشخصه که اولویتشون هم همین بوده. من کارشناس بازار نیستم ولی نتیجه کار نشون میده که خط مشی مناسبی نبوده و کارشون به نتیجه نرسیده.

کرایتک یه بازیساز عاشق تکنولوژیه. این خوش باعث احترامه ولی کافی نیست. شما باید بتونی بازی بسازی که بتونه مورد قبول قشر کژوآل هم باشه نه صرفا فقط یه عده ی خاص که تو BC و GAF پست میدن و کرایتک براشون مقدسه. بازار دست این جور آدماست پول پیش اوناست. اگه تونستی اونا رو جذب کنی موفقی وگرنه این تعداد اقلیت نمیتونه ضامن فروش باشه.

خوب من یکی که حس می کنم اگر می موندن ubisoft الان اینجوری نبود دیگه همه میدونیم EA فقط به دوشش ip ها اهمیت میده. بعد گیم پلی بازیهاشون اصلا هیچ چیز خاصی نداره که مورد پسند هیچ قشری باشه، خیلی معمولی هست. یادمه اولین بار که crysis ۲ رو بازی کردم چقدر کشتیام غرق شد.

به یارو میگم شاهدت کو میگه دمم!

اصلا منبع آمار این سایت میدونی چیه؟؟؟
این سایت با تحقیقات اطلاعات بدست میاره و مطمئن باش به همه فروشگاه ها و بازار همه کشورها دسترسی نداره و مهم تر از اون فروش آنلاین که بخش بزرگی از فروشه!
تا وقتی ناشر آمار فروش اعلام نکنه نمیشه در مورد فروش قضاوت کرد!

شما هم با EA مشکل داری یه بحث دیگس و تخیلات خودتو وارد موضوع نکن!

همین که اومدی Crew با Nfs مقایسه کردی و Crew برنده دونستی کافیه و تو رو با رویاهات تنها میزارم خوش باشی!
فقط یه سرچ کن ببین NFS هر سال چند تا جایزه E3 و جوایز دیگه برده!

خوب من یکی که حس می کنم اگر می موندن ubisoft الان اینجوری نبود دیگه همه میدونیم EA فقط به دوشش ip ها اهمیت میده. بعد گیم پلی بازیهاشون اصلا هیچ چیز خاصی نداره که مورد پسند هیچ قشری باشه، خیلی معمولی هست. یادمه اولین بار که crysis ۲ رو بازی کردم چقدر کشتیام غرق شد.

نمیدونم شاید حق با شما باشه ولی خوب رایز هم اصلا خوب نبود در صورتی که بازیایی که مایکرو Publish کردن خوب بودن نمونش Geow که اتفاقا مثال خوبیه چون توسط رقیب کرایتک ساخته شدن. اینقدر بازی خوبی از کار دراومد که آخرش مایکرو برای حفظش مجبور شد امتیاز فرنچایز رو بخره.
من فکر میکنم کرم از خود درخته. اشکال کار بر میگرده به مدیریت ضعیف. کرایتک واقعا پتانسیل اینو داشت که بره بغل id Software و Valve و در کلاس کاری اونا کار بکنه ولی متاسفانه اینطور نشد

من هیچکدوم از پست های این تاپیک رو مطالعه نکردم اما بر اساس پست های قبلی اینو میگم که خواهشا، خواهشا قبل از پست دادن بیانیه رسمی کرایتک که چند روز پیش تو سایت گیم اینداسری قرار گرفت رو به صورت کامل مطالعه کنید، اگر مطالعه کنید دلیل این اتفاقات رو به صورت کامل متوجه میشید! تو تاپیک های قبل یه پست هایی ارسال میشید که بی اطلاعی واقعا توشون موج میزد!
من قبلا هم گفتم که کرایتک الان یه هدف واحد داره و اونم تبدیل به شدن به یه آنلاین پابلیشر هست و هر چیزی که تو این هدف تاثیری نداشته باشه دچار تغییر میشه! این اخبار اتفاقا بر عکس نشونه امیدواریه بیشتره، اما نکته ای که اینجا میمونه اینه که احتمالا دیگه چیزی که از کرایتکی به یاد داریم باقی نمی مونه، البته شاید آینده دور باز هم سراغ IP هایی مثل کرایسیس و تایم اسپیلیر و رایز برند اما فعلا دیگه امکان نداره و هر حرکتی که میبینیم در جهت هدف آنلاین پابلیشر شدن هست!
باز هم میگم خواهشا بیابیه رسمی شون رو مطالعه کنید بعد پست بدید!

من هیچکدوم از پست های این تاپیک رو مطالعه نکردم اما بر اساس پست های قبلی اینو میگم که خواهشا، خواهشا قبل از پست دادن بیانیه رسمی کرایتک که چند روز پیش تو سایت گیم اینداسری قرار گرفت رو به صورت کامل مطالعه کنید، اگر مطالعه کنید دلیل این اتفاقات رو به صورت کامل متوجه میشید! تو تاپیک های قبل یه پست هایی ارسال میشید که بی اطلاعی واقعا توشون موج میزد!
من قبلا هم گفتم که کرایتک الان یه هدف واحد داره و اونم تبدیل به شدن به یه آنلاین پابلیشر هست و هر چیزی که تو این هدف تاثیری نداشته باشه دچار تغییر میشه! این اخبار اتفاقا بر عکس نشونه امیدواریه بیشتره، اما نکته ای که اینجا میمونه اینه که احتمالا دیگه چیزی که از کرایتکی به یاد داریم باقی نمی مونه، البته شاید آینده دور باز هم سراغ IP هایی مثل کرایسیس و تایم اسپیلیر و رایز برند اما فعلا دیگه امکان نداره و هر حرکتی که میبینیم در جهت هدف آنلاین پابلیشر شدن هست!
باز هم میگم خواهشا بیابیه رسمی شون رو مطالعه کنید بعد پست بدید!

یادمه یه ماه قبل از ورشکستگی کامل THQ هم همچین چیزایی میگفت...

داداش الان این طرز تحلیل شما اصلا منطقی نیست. حالا هر بازی توی هر سبک باید فروشش با پرفروش ترین بازی توی همون سبک مقایسه بشه اگر کمتر بود پس شکست خورده؟! شما الان دقیقا تو خرج مخارج هستی فهمیدی BF4 با این فروشش ضرر داده؟ بعد هم یه چیز دیگه، هیچ وقت این آمار رو حسال نکن چون فروش دیجیتالی بازی رو در نظر نمی گیرن و دقیق نیست. بعد اون پیش بینیت در مورد Crew کشته من رو از حالا مطمئنی کلی میفروشه. اینجوری که شما داری میگی همین فردا پس فرداس که EA جمع کنه بره.
بله اطلاع دارم چقدر هزینه ساخت بازی کرده و چه میزان فروش رو در نظر داشته ولی نصفش هم محقق نشده ... :d باو من که نگفتم حتما میشه ... انشاا... که بشه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or