زمان کنفرانس Ubisoft در E3 2014 مشخص شد

homayoon k2

کاربر سایت
ubisoft-logo-square.jpg

یوبیسافت زمان برگزاری کنفرانس خود در بزرگترین نمایشگاه سالانه بازی های رایانه ای را اعلام کرد...این شرکت قرار است در روز دوشنبه 9 ژوئن مطابق با 19 خرداد ساعت 3 بعد از ظهر به وقت لس آنجلس کنفرانس خود را برگزار کند.
این شرکت قرار است در این همایش اولین نمایش از بازی تازه معرفی شده خود Assassin’s Creed Unity نشان دهد.هم چنین احتمال معرفی عنوان Assassin’s Creed Comet نیز وجود دارد.هم چنین نمایشی جدید از بازی های The Crew و Tom Clancy’s The Division نیز در برنامه کاری این ششرکت وجود دارد.
یوبیسافت سابقه خوبی در رونمایی از عنوان های خود در E3 دارد.پس باید امسال نیز منتظر رونمایی های جدید از این شرکت بود.برای مثال یکی از این رونمایی ها احتمالا Beyond Good & Evil 2 خواهد بود.

Ubisoft confirms E3 media briefing date | VG247

دوستان انتظار نمایش AC رو تو کنفرانس یوبی نداشتیه باشید برای دیدن این شاهکار باید کنفرانس سونی رو دنبال کنید :-"

نه داداش اونی که تو کنفرانس سونی نعرفی میشه اون ساعت گیم پلی اضافه کوفتی هست که 4 ساعتشو تو کنفراس های سونی نمایش میدن :x

دوستان انتظار نمایش AC رو تو کنفرانس یوبی نداشتیه باشید برای دیدن این شاهکار باید کنفرانس سونی رو دنبال کنید :-"
کنفرانس e3 2012 مایکر ر یاد آوری میکنم که اولا عنوان اسپلینتر سل بعد فیفا و در آخر cod والا مولتی پلتفرم تو برنامه های مایکر خیلی بیشتر بوده

وای دوباره E3 شروع میخواد بشه :دی یعنی این کنفرانسا بهترین دوران برای یک گیمره! من یکی که توی اون ایام یک حال اساسی میکنم :دی
مخصوصا بیشتر از همه منتظر کنفرانس یوبی هستم چون امسال خیلی بازی توپ در دست داره و مخصوصا اگه از Farcry و rainbow six چیزی نشون بده که خارق العاده میشه کنفرانس :دی کنفرانس 2012 ـش که بدجور با فارکرای 3 هایپ شدیم!
از AC Unity و Division و the crew که 100% نمایش خواهد داشت :x

ما از یوبی جون یک Rainbow Six طلب داریم :-w :دی
این RS:P رو نمیدونم چی کارش کردن ولی اگه یه چیزی به محکمی (!!) وگاس ها باشه من که خیلی ممنون میشم :دی
اگر ریمن داشته باشیم هم به شدت استقبال میکنم! :d
ظاهراً ریمن نداره ، بالاخره Ancel داره BG&E2 رو میسازه :-"

شما تا الآن میگفتی نمایش بازی رو PC بوده، اگه نمیتونید حرفتون رو ثابت کنید دلیلی برای تهمت زدن به یوبی وجود نداره
10831590583059458057.jpg
من حواسم نبود که گفتن بازی تو E3 رو PS4 بود به خاطر این که غرق در گرافیک فوق خفن بازی شدم ...
الان همین عکسی که گذاشتی خودش داره داد میزنه که ممکنه رو PC باشه چرا دسته با سیمه ؟
بعله باتوجه به بلایی که یوبی سر WD اورد هضم اون گرافیک برا من رو کنسولا غیر قابل باور شد ... Problem ؟

آخرین ویرایش:
بالاخره یوبیسافت هم کنفرانس خودش رو برگزار میکنه و پاشو از کنفرانس اینو اون میکشه بیرون:((لامصب کم مونده بود بیاد وسط کنفرانس EA ـ AsCreed و Watch doge نشون بده

من حواسم نبود که گفتن بازی تو E3 رو PS4 بود به خاطر این که غرق در گرافیک فوق خفن بازی شدم ...
الان همین عکسی که گذاشتی خودش داره داد میزنه که ممکنه رو PC باشه چرا دسته با سیمه ؟
بعله باتوجه به بلایی که یوبی سر WD اورد هضم اون گرافیک برا من رو کنسولا غیر قابل باور شد ... Problem ؟
نمی خوانــ مثل نمایش COD تو کنفرانس مایکروسافت یهو باطری تمومــ بشه و ملت بهشون بخندن! :d

نمایش Rayman Legends دو سال پیش هم روی PC بود اصلا! مشکلی داره کسی؟ :| اون سینی Wii U هم برای قشنگی بود:|

یه چیزایی میگیدا! بازی روی PS4 بوده، با دسته ی PS4 هم بوده! اون موقع هم که اصلا نسخه ی PCـی در کار نبود! میگن ما قبول نداریم! :|
وقتی میگیم ملت کلا خوششون میاد به یوبی هیت بورزن، نگید حقشه! :| کلا حال میده مثل اینکه هیت ورزیدن به اینا! :|

---
در مورد AC هم مطمئن باشید هنور توی کنفرانس سونی حضور داره! اصلا 1% هم شک نکنید! + ممکنه بازی دومی هم حضور داشته باشه! این همه بازی داره یوبی، 90% یکی دیگشون هم هست! :d
و خوب...من از حضور AC به شدت حمایت میکنم! :d چون FPS دوست ندارم، از حضور فارکرای به عنوان بازی دوم حمایت نمیشه:-" اما بقیه ی بازی ها هیچگونه مشکلی نداریم! :d

نمایش Rayman Legends دو سال پیش هم روی PC بود اصلا! مشکلی داره کسی؟ :| اون سینی Wii U هم برای قشنگی بود:|

یه چیزایی میگیدا! بازی روی PS4 بوده، با دسته ی PS4 هم بوده! اون موقع هم که اصلا نسخه ی PCـی در کار نبود! میگن ما قبول نداریم! :|
وقتی میگیم ملت کلا خوششون میاد به یوبی هیت بورزن، نگید حقشه! :| کلا حال میده مثل اینکه هیت ورزیدن به اینا! :|

---
در مورد AC هم مطمئن باشید هنور توی کنفرانس سونی حضور داره! اصلا 1% هم شک نکنید! + ممکنه بازی دومی هم حضور داشته باشه! این همه بازی داره یوبی، 90% یکی دیگشون هم هست! :d
و خوب...من از حضور AC به شدت حمایت میکنم! :d چون FPS دوست ندارم، از حضور فارکرای به عنوان بازی دوم حمایت نمیشه:-" اما بقیه ی بازی ها هیچگونه مشکلی نداریم! :d
دادا من گفتم ممکنه هیت میت سیخی چنده ؟ یوبی گفته رو PS4 بازیش کرده از کجا معلوم این سیاستش بوده که مارو با این کارش گول بزنه شما یه عکس بیار که اون دسته مستقیما به PS4 وصله تا شک من برطرف شه (دارم میگم شک نگفتم حتما) مگه EA نبود که بتل رو داشت با نام PS4 رو PC نمایش میداد که گندش در اومد یا خود یوبی WD رو گفت اول رو PS4 داره اجرا میکنه بعد که گندش بالا اومد خودش اومد گفت با یه PC با سخت افزار نزدیک به کنسول اجراش کرده .
من چون یوبی اون کار رو سر WD کرد کمی تو این زمینه بهش بی اعتماد شدم . همین و بس .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or