زمان معرفی PS5 Pro مشخص شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

به نظر می‌رسد سونی قرار است پلی استیشن 5 پرو مورد انتظار را در روز سه شنبه در یک رویداد معرفی کند.

این شرکت امروز اعلام کرد که قصد دارد یک (ارائه فنی) در مدت زمان 9 دقیقه‌ به میزبانی معمار سیستم اصلی ps5 یعنی آقای مارک سرنی ارائه کند.

این استریم در 10 سپتامبر ساعت 8 صبح به وقت محلی آغاز می شود و به زبان انگلیسی در کانال YouTube PlayStation پخش خواهد شد.

به گفته سونی، این رویداد بر روی PS5 و نوآوری در بازی تمرکز خواهد داشت.

مارک سرنی میاد از SSD Pro رونمایی میکنه به جای 5 ثانیه تو 4:30 ثانیه بازی لود میشه. خیلیم کاربردی
آره خدایی.به جای اینکه فرصت بده وسط لودینگِ باز شدن در آسانسور یه چرتی بزنیم،مجبوریم یه کله بازی رو ادامه بدیم

بنظرم دیگه اون دوران که معرفی آیفون هیجان داشت گذشته. قدیم خیلی مراسم اپل تو دنیا میترکید و همه اخبار و مقالات رو تحت تأثیر قرار میداد ولی این چند ساله چون قابلیت انقلابی اضافه نمیشه اون هیجان قدیم رو نداره.
همین مراسم امشب رو بدون هیجان خاصی دیدم. چند تا قابلیت خوب داشت ولی نه در حدی که بخواد روی بازدید معرفی تخصصی سخت افزار پلی استیشن ۵ پرو تأثیر بگذاره.
چون عملا در مراسم فردا قرار نیست چیز خاصی نشون بدن وگرنه از چند روز قبلش در موردش حرف میزدن.

• Like
Reactions: pouria.sh
میگن احتمالا این شکلی باشه
بنظر تحت دو نسخه استاندارد و دیجیتال
معرفی بشه

Playstation5 Pro Standard : 699$
Playstation5 Pro Digital : 599$

البته امیدوارم 100 دلار پایین تر از این معرفی بشه

به نظرتون بالای 40 میلیون میفروشنش تو ایران؟
اولین پارت قطعاً بالای ۵۰ میلیون بستگی به انصاف وارد کننده قیمت خواهد خورد.

فکر نکنم بالای ۴۰ بره.چون ps5 استاندارد هستش و بازار هم اونقدر بی کنسول نیست. پرو فقط یه آپشن اضافی هست
دلار آزاد با دلار واردات فرق میکرد برای واردات دلاری بین 40 تا 50 تومن بسته به چیزی که میخواست وارد بشه به وارد کننده میدادن اما الان با آمدن دولت جدید و سیاست های که از همتی سراغ داریم اکثر واردات با همون دلار آزاد میبندن و به احتمال همون بالای 40 تومن نسخه پرو قیمت میخوره
البته اگر دلار آزاد همین 60 تومن بماند!

• Smile
Reactions: milad2mars
حالا pro خریدید.بازیاش کجاست؟؟
:Dهر چی میگردم بازی درخور نسل نهی نمیبینم :Dبا همین معمولی سر میکنیم تا نسل بعدی.به نظرم نسل بعد زودتر شروع میشه
خداوکیلی چطوری بازی میکنید؟
من هنوز تا 2019 رو کامل کردم بعد اون هر چی اومده در حد تست خدایی همین الان بازی ها هم همه سرویس محور و بزرگ شدن اصلا تموم نمیشن لامصب ها...
یعنی الان همه اینا اومدن رو تموم کردی؟
2.png Untitled.png

خداوکیلی چطوری بازی میکنید؟
من هنوز تا 2019 رو کامل کردم بعد اون هر چی اومده در حد تست خدایی همین الان بازی ها هم همه سرویس محور و بزرگ شدن اصلا تموم نمیشن لامصب ها...
یعنی الان همه اینا اومدن رو تموم کردی؟
View attachment 349226View attachment 349227
نخیر! اشتباه نکن!
محسن جان به کمتر از RDR3 و TLOU P3 و GOW3 بازی نمیگه :) برای همین اینایی که لیست کردی گیم نیستن اصلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or