زمان معرفی PS5 Pro مشخص شد

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
ps5proo.jpg

به نظر می‌رسد سونی قرار است پلی استیشن 5 پرو مورد انتظار را در روز سه شنبه در یک رویداد معرفی کند.

این شرکت امروز اعلام کرد که قصد دارد یک (ارائه فنی) در مدت زمان 9 دقیقه‌ به میزبانی معمار سیستم اصلی ps5 یعنی آقای مارک سرنی ارائه کند.

این استریم در 10 سپتامبر ساعت 8 صبح به وقت محلی آغاز می شود و به زبان انگلیسی در کانال YouTube PlayStation پخش خواهد شد.

به گفته سونی، این رویداد بر روی PS5 و نوآوری در بازی تمرکز خواهد داشت.

میشه ساعت ۶:٣٠ بعد از ظهر! هر چند که هنوز قطعی معلوم نیست ولی انتظارم بود پلی استیشن کنسول پرو رو همراه با تریلر بازی معرفی میکرد. یه حدس دیگه هم دارم که فقط در رابطه با سخت افزار صحبت کنن و رونمایی ظاهری و اینا رو بذارن واسه یه کنفرانس. همون کاری که با رونمایی از ps5 کردن.

میشه ساعت ۶:٣٠ بعد از ظهر! هر چند که هنوز قطعی معلوم نیست ولی انتظارم بود پلی استیشن کنسول پرو رو همراه با تریلر بازی معرفی میکرد. یه حدس دیگه هم دارم که فقط در رابطه با سخت افزار صحبت کنن و رونمایی ظاهری و اینا رو بذارن واسه یه کنفرانس. همون کاری که با رونمایی از ps5 کردن.
احتمال خیلی زیاد همین جوری باشه، مارک سرنی درمورد تغییرات و جزییات سخت افزاری فقط صحبت کنه و رونمایی و قیمتش بره واسه شوکیس.

اگه اون لیکره لوناتیک درست گفته باشه که تا الان درست گفته، اون sop یک هفته بعد از رونمایی پرو هست و اونجا تریلرهای بازیها همگی رو پرو کپچر شدن

کاش یک هفته عقب مینداختن. فردا میره زیر اخبار اپل
نه آقا چه ربطی داره :دی شما الان ی ایفون 16 پرو مکس و ی ps5pro بزار جلو من قطعا آیفون انتخاب می کنم میفروشمش 2 تا ps5pro میگیرم یکیشم میدم رفیقم :دی

نه آقا چه ربطی داره :دی شما الان ی ایفون 16 پرو مکس و ی ps5pro بزار جلو من قطعا آیفون انتخاب می کنم میفروشمش 2 تا ps5pro میگیرم یکیشم میدم رفیقم :دی
بحث انتخاب نیست که تا یکی‌ دو هفته همه سایت‌ها خبر آیفون و‌ ای او اس می‌رن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or