زامبی ها در RE6 بنا به درخواست طرفداران بازگشته اند

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
کپکام گفته است که بعد از غیبتی طولانی، زامبی ها را به RE6 بازگردانده است و دلیل این امر را بازخورد طرفداران این عنوان و "محبوب" بودن این موجودات اعلام کرد.

re6zombies.jpg

در گفتگویی با Siliconera، تهیه کننده اجرایی این عنوان، آقای Hiroyuki Kobayashi گفت که بر اساس بازخورد هایی از RE4 و RE5 و این حقیقت که این موجودات "زامبی های کلاسیک" نبودند، مردم "واقعا" خواستار بازگشت این موجودات به سری بودند.

او گفت: "ما سعی کردیم به این تقاضا پاسخ داده و آنها را به بازی برگردانیم."
" ما در آنها تغییراتی ایجاد کرده ایم،بنابراین این موجودات آن چیزی که شما انتظار دارید نخواهند بود."
"وقتی شما هر کدام از این زامبی ها را ببینید، آنها در گوشه و کنار پرسه میزنند و تلو تلو میخورند. اما به محض اینکه شما را ببینند و یا به شما نزدیک شوند، به طور ناگهانی جست زده و سعی میکنند که شما را بگیرند.ما سعی کرده ایم که این را تا جایی که میتوانیم، آنی و ناگهانی بسازیم. بعضی از آنها بر روی شما خواهند پرید. در اکثر موارد آنها زامبی هستند،اما این موجودات انرزی زیادی خواهند داشت و این باعث جذاب تر شدن این موجودات خواهد شد."

زامبی ها این بار اسلحه خواهند داشت و علاوه بر این کوبایاشی گفت که این موجودات در حقیقت موجوداتی انسانی هستند.
او توضیح داد: "این بدین معنا نیست که ما تصمیم گرفتیم که این موجودات باید سلاح حمل کنند. ما فقط میخواهیم این حس را، که این موجودات همان مردم هستند و مردم هم هنگام مبارزات سلاحی به دست میگیرند و یا از اشیای مشخصی استفاده میکنند، منتقل کنیم."
"اینها نیز این توانایی غریزی را که شیئ در دست بگیرند، دارند."
"این همچنین به این معنی نیست که به عمد از سلاح استفاده میکنند. این به این معنی است که این اینها این موارد را در ذهنشان داشته اند تا قبل از اینکه تبدیل به زامبی شوند."
کوبایاشی گفت که راه های دیگری هم وجود دارد که بازیکن هنگام مبارزه، یا زامبی ها به شیوه ای دیگر مدارا کند و از این "جز کلیدی" در آینده پرده برداری خواهد شد.

RE6 در نوامبر امسال بر روی PS3 و Xbox 360 عرضه خواهد شد و نسخه PC آن اندکی بعد عرضه خواهد شد.

منبع

زامبی ها این بار اسلحه خواهند داشت و علاوه بر این کوبایاشی گفت که این موجودات در حقیقت موجوداتی انسانی هستند.
8-|مشکل خیلی ها همین بود...
"وقتی شما هر کدام از این زامبی ها را ببینید، آنها در گوشه و کنار پرسه میزنند و تلو تلو میخورند. اما به محض اینکه شما را ببینند و یا به شما نزدیک شوند، به طور ناگهانی جست زده و سعی میکنند که شما را بگیرند.
ولی با این کار تا حدی زامبی هارو از حالت امروزی خارج میکنن و به حالت کلاسیک میبرن!:d

اتمسفر بازی حتی از 4 هم کلاسیک تر و تاریک تر شده ؛ بخصوص بخش لیان که خیلی مشتی به نظر می رسه ... در کل Wishlist #1 امسال من بعد از H4lo همین بازیه .
مگه 4 کلاسیک و تاریک بود؟ :دی بازی فوق العاده ای بود ولی Dead Space بیشتر از این رزیدنت ایول های اخیر به سری کلاسیک RE شباهت داشت!!
تا وقتی که زامبی ها سلاح حمل می کنن ، تو کل بازی تنها نیستی یکی چسبیده در فلان آدم و نصف بازی اکشن خالصه ، کلاسیک بی ربط ترین کلمه ایه که میشه به این بازی نسبت داد!

یه چنتا نکته که دوستان باید دقت کنند هست.

گفته Weapon نه Gun. یعنی زامبی ها 99% سلاح سرد دستشونه. همون چیزی که از شماره چهارم بوده و چیز جدیدی نیست.

در مورد اینکه زامبی ها هم در بعضی مواقع سرعتی میشن و همیشه تلو تلو نمیزنن این امر حیاتیه برای ژانر Action-Horror. شما از نسخه چهارم تا الان همیشه اندازه یک ارتش سلاح داشتید. هیکلتون هم کم از هالک نداره. با این همه سلاح و آمادگی جسمانی اگر زامبی ها هم بخوان آروم آروم بیان جلو بازی فوق Boring و آسون و کوتاه میشه. واسه همین باید بهشون تنوع در سرعت و قدرت بدن.

حالا من نمیگم این چیز خوبیه. نه اصلاً. این سبک شایسته Resident Evil نیست. RE باید Survival Horror باشه. یک دختر نحیف با یک Revolver و چنتا تیر بره توی کوچه های تنگ و تاریک. الان RE به شدت از این سبک دور شده.

عناوینی که الان به عنوان ترسناک شمرده میشن مثل Silent Hill , Amnesia و یا حتی همین بازی Indie جدید Slender همگی از فرمول نداشتن اسلحه (و یا نداشتن اسلحه درست و حسابی) و نداشتن قابلیت مبارزه جسمانی پیروی میکنن. همین باعث میشه وقتی دشمنی رو ببینید احساس کنید که واقعاً ممکنه بمیرید و ازش بترسید. نه اینکه بدونید خب من الان دو تا Rocket Launcher دارم، 65 نوع مختلف Hand Gun و 3 - 4 تا اره برقی و تبر مجهز به Nuke و شمشیر سامورائی و ... حالا با کدوم اینا رو سلاخی کنم؟

RE برای سبک Actionـش نیاز به دشمنانی در دسته های عظیم و با سرعت بالا و قدرت داره وگرنه پاسخگوی این ژانرش نخواهد بود. پس نباید گفت برای " این سبکش " این تغییرات بده.

حالا من نمیگم این چیز خوبیه. نه اصلاً. این سبک شایسته Resident Evil نیست. RE باید Survival Horror باشه. یک دختر نحیف با یک Revolver و چنتا تیر بره توی کوچه های تنگ و تاریک. الان RE به شدت از این سبک دور شده.
گیمرها ام کم حوصله و نازنازی شدن. تحمل سختی رو ندارن. سازنده مجبور به اینکار میشه.

پ.ن. انشالله که یه نسخه از RE رو بدن FROM SOFTWARE بسازه :دی.

البته دیگه با این سخت افزار و پیشرفت تکنولوژی زیاد منطقی هم نیست که بخوان راه سری های اولیه RE که survival بودن رو ادامه بدن :-/
بازی ها و کلا ذائقه ها دیگه رو به اکشن رفته ، روند کند بازی گیمر رو راضی نمیکنه مگر فن ها

دوستان یه سوال که شاید هم به این تاپیک ربطی نداشته باشه اما:
صداگذاری کریس ردفیلد رو کی انجام میده؟خیلی صداش قشنگ و آشناس.من احساس میکنم یا Nolan North هست یا Roger Craig Smith.؟!
توی شماره پنج که دوبلور اتزیو همون Roger Craig Smith بود.حالا نمیدونم عوض شده یا نه.آخه تو تریلر زیاد حرف نمیزد.
ممنون دوستان.

دوستان یه سوال که شاید هم به این تاپیک ربطی نداشته باشه اما:
صداگذاری کریس ردفیلد رو کی انجام میده؟خیلی صداش قشنگ و آشناس.من احساس میکنم یا Nolan North هست یا Roger Craig Smith.؟!
توی شماره پنج که دوبلور اتزیو همون Roger Craig Smith بود.حالا نمیدونم عوض شده یا نه.آخه تو تریلر زیاد حرف نمیزد.
ممنون دوستان.
آره. در RE6 هم همون Roger Craig Smithـه که صدای جذابی داره.
اما صداپیشه ی Leon S. Kennedy یعنی Paul Mercier که اینکارو در RE4 و DSC و دو انیمیشن بازی به عهده داشت با یکی دیگه جایگزین شده.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or