رییس Xbox بیش از ۳۰۰ ساعت مشغول بازی کردن Destiny بوده است!

19Rodar

کاربر سایت
3dgm6lvvrc70btuqz0kd.jpg

رییس بخش Xbox مایکروسافت یعنی آقای Phil Spencer به نظر می رسد باید فردی مشغل و پرکار باشد اما باید بدانید ایشان آنقدر زمان خالی در برنامه خود دارد که 346 ساعت درگیر بازی کردن Destiny باشد!

این موضوع بر اساس تصویر شخصی Xbox Live اوست که به وسیله یکی از مسئولین اجرایی این شرکت در تویتر منتشر شده است. در این tweet اینگونه نقل قول شده است:

— من فکر میکنم آقای اسپینسر دوست دارد Destiny بازی کند اونم بیشتر از 300 ساعت!

— Mike Ybarra (@XboxQwik) August 8, 2015

جالب آنجاست بر اساس پروفایل شخصی آقای اسپینسر در سایت Bungie.net ایشان یک Titanبا level 34 و یک شکارچی level 13 دارد.عنوان Destiny در 333 روز پیش منتشر شد و به بر این اساس به طور دقیق رییس Xbox آقای اسپینسر روزی یک ساعت از وقت خود را تنها به بازی Destiny اختصاص داده است.حال آمار 300 ساعت بازی کردن Phil Spencer در بازی Destiny را با این مطلب مقایسه کنید که این هفته Activision اعلام کرد که یک کاربر متوسط به طور میانگین ۱۰۰ ساعت به بازی کردن پرداخته است!!

این یک تعهد قابل توجه به این بازی می‌باشد مخصوصاً در این زمان که Activision با سونی برای محتویات انحصاری این عنوان به توافق رسیده است.

منبع
منبع 2

آخرین ویرایش:
پس احتمالش هست همینک که بنده و شما در حال مطالعه این خبر هستیم، جناب آقای Phil Spencer در حال تلاش برای رسوندن تایتانِشون به لول 35 باشن! :d

عمو فیل دیگه عشقه این بشر عشق

یوشیدا هم چندین بار Bloodborne رو تموم کرده بود. دایی یوشیدا ست دیگه عشقه این بشر :bighug: :| :دی

اما جدا دستنی از اعتیاد آور ترین بازی های چندین سال اخیر بود که بازی کردم. فقط سیاست های DLC مسخره اکتیویژن کاری کرد که بذارمش کنار. حتی میخواستم بعد از مدتی دوباره برم به سمتش، اما با دیدن DLC های پی در پی و گرون قیمت کلا پیشمون شدم. واقعا بانجی حیف میشه دست این اکتیویژن.

دیگه مونده از چندبار سرویس بهداشتی رفتن و عطسه کردن و خاروندن پس کله این بشر هم اخبار ایجاد کنن بازی کرده که بازی کرده خیلی گنده تر از این شخص هم از این بیشتر بازی کردن از این لوس بازی ها در نیاوردن دیگه خبر ندارن از موضوعات دیگه ؟؟؟؟؟؟ روشهای حرفه ای تری هم برای تبلیغات و .... هم هست فکن میومدن میکفتن زمان خدا بیامرز جابز اومده ۵۰۰ ساعت با iphone بازی کرده :)) یا مدیر بنز تا الان ۳۰۰ ساعت با این ماشین رونده و ... بعدش یه سریا میگفتن چه آدم با حالی و غش و ضعف می کردن به همراه موج مکزیکی:)) فکن چه قدر چیپ

خب من نمی فهمم مشکل شما چیه این وسط؟
وسط ؟ موشگول ؟ ما موشگول ناداریم هاما چیزم خوبا

آخرین ویرایش:
دیگه مونده از چندبار سرویس بهداشتی رفتن و عطسه کردن و خاروندن پس کله این بشر هم اخبار ایجاد کنن بازی کرده که بازی کرده خیلی گنده تر از این شخص هم از این بیشتر بازی کردن از این لوس بازی ها در نیاوردن دیگه خبر ندارن از موضوعات دیگه ؟؟؟؟؟؟ روشهای حرفه ای تری هم برای تبلیغات و .... هم هست فکن میومدن میکفتن زمان خدا بیامرز جابز اومده ۵۰۰ ساعت با iphone بازی کرده :)) یا مدیر بنز تا الان ۳۰۰ ساعت با این ماشین رونده و ... بعدش یه سریا میگفتن چه آدم با حالی و غش و ضعف می کردن به همراه موج مکزیکی:)) فکن چه قدر چیپ
خب من نمی فهمم مشکل شما چیه این وسط؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or