رییس Tecmo Koie به تکنولوژی سونی علاقمند شده است !

• Thread starter Thread starter D.A.K.E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

D.A.K.E

کاربر سایت
رییس Tecmo Koei درباره ی Motion Controller میگوید

ninjagaideniia2.jpg

رییس Tecmo Koei اقای Kenji Matsubara گفته است که شرکت انها به تکنولوژی جدید سونی یعنی Motion-Controller علاقمند شده است و این تکنولوژِی میتواند برای بازی هایی مانند Ninja Gaiden مورد استفاده قرار بگیرد , ولی خوب به تحقیقات بیشتری برای استفاده و طرز استفاده ی ان لازم است .

" من در تکنولوژی سونی که در E3 اعلام شد بسیار هیجان زده ام , ولی ما باید با پاسخ گویی آن کنترلر بیشتر اشنا بشیم و علاقه ی زیادی به انجام این کار داریم . من مطمئنم که این دسته ها برای بازی کنان غیر حرفه ای میتواند بسیار کارآمد باشد , ولی برای بازی های اکشنی مانند Ninja Gaiden ما نیاز به سرعت پاسخگویی زیادی داریم و اگر شما بخواهید دستهایتان را تکان بدهید و به اطراف ببرید و شمشیر بازی کنید سریعا خسته میشوید " ( Kenji Matsubara گفته :d )

" یا اینکه ما باید استایل بازی رو تغییر بدیم و باید چک کنیم که سرعت بازده این تکنولوژی چقدر است , در اولویت اول گیمر های غیر حرفه ای قرار دارند و بعد از انها گیمرهای حرفه ای و ما باید اماده بشیم برای تهیه ی وسایلی که بتواند بازیکنان را راضی نگه دارد "

منبع

آخرین ویرایش:
خودم بیشتر ترجیح میدم بازی های ماشینی و استراتژیک رو با ناتال بازی کنم چون خیلی راحت تر و جذاب تر از دسته هست
R.U.S.E(عنوان جدید استراتژیک Ubisoft)توی نمایشگاه E3 روی چنین سیستمی اجرا میشد(البته به صورت محدود)خیلی جالب و به قول شما جذاب بود...

R.U.S.E(عنوان جدید استراتژیک Ubisoft)توی نمایشگاه E3 روی چنین سیستمی اجرا میشد(البته به صورت محدود)خیلی جالب و به قول شما جذاب بود...

محمدجان مطمئنی با ناتال بود،چون من یه تریلر از این دیدم((که هفته بعدش کلیک نشون داد بیخودی اینترنتم پرید)) با یه نوع صفحه نمایش لمسی بود که میشد بازی کرد...
اگه با ناتال بوده میشه تریلر اون رو بزاری...

راستی مگه اینجا تاپیک مربوط به کنترل سونی نیست پس ناتال اینجا چیکار میکنه؟!!

یه سوال چرا میگیم ناتال چرا نمیگیم ناطال :cheesygri خوب خیلیا هم به کنسول میگن کنثول
اصلا ولش کن یه چیزی گفتم که یه چیزی گفته باشیم

من هرگز اسمی از ناتال نیاوردم!
شما خودت گفتی ناتال بعد خودتم میگی ناتال اینجا چه کار میکنه؟
منظورم همون صفحه لمسیه بود دیگه...

شرمنده چون اون قسمت از حرف دوستمون در مورد ....(اسمشو نبردم)رو نقل کرده بودی یه چیز دیگه فکر کردم ببخشید...
خوب من همه چون گفتن ... گفتم وگرنه مرض نداشتم که تاپیک منحرف کنم...

در کل از همه پوزش میخوام

آخرین ویرایش:
محمدجان مطمئنی با ناتال بود،چون من یه تریلر از این دیدم((که هفته بعدش کلیک نشون داد بیخودی اینترنتم پرید)) با یه نوع صفحه نمایش لمسی بود که میشد بازی کرد...
اگه با ناتال بوده میشه تریلر اون رو بزاری...

راستی مگه اینجا تاپیک مربوط به کنترل سونی نیست پس ناتال اینجا چیکار میکنه؟!!

یه سوال چرا میگیم ناتال چرا نمیگیم ناطال :cheesygri خوب خیلیا هم به کنسول میگن کنثول
اصلا ولش کن یه چیزی گفتم که یه چیزی گفته باشیم
من هرگز اسمی از ناتال نیاوردم!
شما خودت گفتی ناتال بعد خودتم میگی ناتال اینجا چه کار میکنه؟
منظورم همون صفحه لمسیه بود دیگه...

خدا کنه NGS2 رو نیان با این دسته ترکیب کنن. من به شخصه اصلا دوست ندارم موقع NG بازی کردن مثل میمون این ور ان ور بپرم.

چرا حالا نینجا ..حتما میخواد تو Dynasty Warrior از این کنترلرهای جدید استفاده کنه,شمشیرزنی,تیر اندازی با کمان.....

بی خیال بابا!! اگه بخوای ان همه آدم رو اینجوری بکشی که سر یک ساعت ولو میشی کف اتاق!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or