رییس Square Enix: کنسولها ضعیفند

Delta Ex

کاربر سایت
رییس SE، یویچی وادا، قدرت پایین کنسولها را دلیلِ اصلی مشکلات FF XIV نام برد.

به گفته ی وی، "در این سال تجاری گروه ما افت مالی شدیدی داشته است که علت اصلی آن توانِ کم بازیها روی کنسول و بستن ثبت نام آنلاین برای بازی ایست که در این سال تجاری عرضه شده".

FFXIV که یک MMO میباشد، از سپتامبر 2010 با مشکلاتی مواجه شده بنابراین SE جلوی ثبتِ آنلاین این بازی و شارژ دوباره ی آنرا نیز گرفته است که موجبات نارضایتی فراهم کرده است.

منبع

الآن شبیه روستایی هایی هستیم که با گاری و اسب حمل و نقل میکردن و بعد پیکان (کنسول های این نسل) وارد شهرشون شده ! :biggrin1: خب مشخصآ همین پیکان براشون یه چیز فوق العاده هست و مثلآ یه مدل پیکان که موتورش تقویت بشه (بازی هایی مثل Rage , U3 ,GeoW 3) هم خیلی بهشون حال میده ولی اگه یه فراری بیاد توی روستاشون وحشت میکنن ! :biggrin1:

مشکل اینجاست که همین پیکانی که میگی داره به فروش خوبش ادامه میده و فعلا MS و سونی دارند از سوده این پیکان پوله خوبی به جیب میزنند! خصوصا اینکه حالا سیستم توربو (کینکت و Movie:دی) هم اضافه شده.

وارد شدن فراری مطمئنا ریسک بزرگی رو واسه سونی مایکروسافت به همراه داره. واسه همین بعید به نظر میرسه MS و سونی بیخیال پیکانشون بشند! خصوصا اینکه تازه سیستم توربو رو بهش اضافه کردند!:دی

پس با این حساب مطمئن باش به این زودی ها سراغ فراری (کنسول نسل بعدشون!:دی) نمیرند!

اومدن کنسول جدید نینتندو + شکایت های مختلف از قدرت کنسول های فعلی + شایعات در مورد کنسول بعدی مایکروسافت , بدجوری به ساخته شدن سریع تر کنسول های نسل بعد امیدوارم کرده ! این نسل مدتها هست از نظر پیشرفت بصری شیب خیلی کمی گرفته. فقط هم یه دلیل داره که ما متوجه این موضوع نمیشیم , هیچ بازیساز درست حسابی ای نیست که بازی انحصاری برای PC بسازه تا بفهمیم کنسول های این نسل از نظر گرافیکی و فنی چقدر ضعیف هستن ! :دی
الآن شبیه روستایی هایی هستیم که با گاری و اسب حمل و نقل میکردن و بعد پیکان (کنسول های این نسل) وارد شهرشون شده ! :دی خب مشخصآ همین پیکان براشون یه چیز فوق العاده هست و مثلآ یه مدل پیکان که موتورش تقویت بشه (بازی هایی مثل Rage , U3 ,GeoW 3) هم خیلی بهشون حال میده ولی اگه یه فراری بیاد توی روستاشون وحشت میکنن ! :دی

BF3 نشونت میده البته رو PC :d

اومدن کنسول جدید نینتندو + شکایت های مختلف از قدرت کنسول های فعلی + شایعات در مورد کنسول بعدی مایکروسافت , بدجوری به ساخته شدن سریع تر کنسول های نسل بعد امیدوارم کرده ! این نسل مدتها هست از نظر پیشرفت بصری شیب خیلی کمی گرفته. فقط هم یه دلیل داره که ما متوجه این موضوع نمیشیم , هیچ بازیساز درست حسابی ای نیست که بازی انحصاری برای PC بسازه تا بفهمیم کنسول های این نسل از نظر گرافیکی و فنی چقدر ضعیف هستن ! :دی
الآن شبیه روستایی هایی هستیم که با گاری و اسب حمل و نقل میکردن و بعد پیکان (کنسول های این نسل) وارد شهرشون شده ! :دی خب مشخصآ همین پیکان براشون یه چیز فوق العاده هست و مثلآ یه مدل پیکان که موتورش تقویت بشه (بازی هایی مثل Rage , U3 ,GeoW 3) هم خیلی بهشون حال میده ولی اگه یه فراری بیاد توی روستاشون وحشت میکنن ! :دی
مشکل اینجاست که فِراری سالهاست به اون روستا اومده. اما اهالی روستا از شدت بیجنبگی فراریه رو میدزدن، اما از شدت حماقت، پیکانه رو میخرن. :))

Square Enix خدا بگم چيكارت كنه
خوب بيا واسه اين هم PCدار هم بازي بده.گرافيكمون هم جواب ميده:(
انحصاري بازي ميدي كه چي آخه؟:d

از آب گل آلود ماهي بگيريم به نفع خودمون :دي

• Like
Reactions: raya2
مشکل اینجاست که همین پیکانی که میگی داره به فروش خوبش ادامه میده و فعلا MS و سونی دارند از سوده این پیکان پوله خوبی به جیب میزنند! خصوصا اینکه حالا سیستم توربو (کینکت و Movie:دی) هم اضافه شده.

وارد شدن فراری مطمئنا ریسک بزرگی رو واسه سونی مایکروسافت به همراه داره. واسه همین بعید به نظر میرسه MS و سونی بیخیال پیکانشون بشند! خصوصا اینکه تازه سیستم توربو رو بهش اضافه کردند!:دی

پس با این حساب مطمئن باش به این زودی ها سراغ فراری (کنسول نسل بعدشون!:دی) نمیرند!

نه دیگه مایکرو پیکانه سونی پراید Wii هم ژیان:d

قبول دارم بازی های اسکور خیلی با دقت طراحی میشن اما شرکت به این بزرگی نباید فقط بر پایه یک FF باشه .

نمیدونم منظورم رو رسوندم بعضی وقت ها تنوع بازی خیلی مهم هستش که خلاقیت رو به همراه داره .

این که شرکت ها بخوان بله که میخوان اما نباید به صورتی باشه که فردا نسل بعد شروع بشه اول نسل یک شرکت پیدا بشه از تمام قدرت دستگاه استفاده کنه بعد از 2 سال بگه دوستان من نیاز به نسل بعد دارم و این نسل قدیمی شده .

این موقع هستش که شرکت ها باید با تنوع بازی هاشون این مشکل رو برای خودشون حل کنن مشتری ها که دیوانه نیستن هی برن کنسول بخرن بعد از 10-20 بازی آس در آخر شرکت ها حال کنن بگن نسل بعد بیاد که واقعا دوران PS2 , PS1 چقدر تنوع وساختا بازی بالا بود اما الان چی شرکت ها اول نسل یک بازی میسازن به بعد پدر خریدار ها رو با بازی تکراری و... در میارن .
خب مساله اینجاست که FF یه بازی نیست ! :d FF یه دنیاست که هر شماره ـش خودش یه بازیه و از دیدی یه شخصیت یا یه سری اتفاقاتی که می افته رو روایت میکنه مثلا مثل بازی X و Y نیست که n شماره با یه شخصیت جلو بره ! در ضمن توی FF داستان شخصیت های اصلی معمولاً به هم ربط پیدا نمیکنه (البته این XIII یه کم قضیه اش داره متفاوت میشه :d) به همین دلیل سری FF به جز نام FF هیچ وجه مشترکی که سایر بازی های شماره دار دارن رو نداره یعنی به زبون ساده تر هر شماره از FF یه بازیه جدیده :d
در مورد بقیه هم که الان 5-6 سالی از عرضه ی کنسول های نسل حاضر گذشته و من گفتم احتمالاً ماکزیمم باید تا یکی دو سال دیگه نسل جدید معرفی بشه میشه حدود 8 سال که فکر نمی کنم برای یه کنسول 5-6 سال پیش زمان کمی باشه ! فکر کن 8 سال با یه سخت افزار محدود و قدیمی !

تا سال دیگه شاید خبری از کنسول جدید نباشه با وجود اومدن MOv و کینکت باید یکی دوسال خوب ساپرت شه بعد بیان کنسول بعدی رو روش سرمایه گذاری کنند .

البته زیادم کرایسیس بد نبود با اون رم تخیلی که روی این دوتا کنسول هست که حتی به 1 گیگ نمیرسه انتظار بیش از این نداشته باش همینم زیادی من رو pc رفم کرایسیس با pc یه چیز دیگه است .
ببخشید شما همه جا تکرار میکنید رم کنسول 1 گیگ هم نیست پس چجوری AC رو مثله ماه اجرا میکنه؟ نکنه شما سازنده این کنسول هستید که اینقدر راحت در مورد قطعات داخلیشون نظر میدید؟

ببخشید شما همه جا تکرار میکنید رم کنسول 1 گیگ هم نیست پس چجوری AC رو مثله ماه اجرا میکنه؟ نکنه شما سازنده این کنسول هستید که اینقدر راحت در مورد قطعات داخلیشون نظر میدید؟

ایشون تکنولوژی ساخت کنسول رو با PC مقایسه می کنند و فکر میکنند که رم 512 برای کنسول کمه! در حالی که بازیهایی که تو PS2 با رم 32MB اجرا میشدند رو تو PC باید با 1G رم اجرا میکردی!

دوست ندارم کسی باشم که این رو میگه، اما خبر رو اشتباه ترجمه کردی :d

منظورش ضعف سخت افزاری یا کلا هر نوع ضعف خود کنسول ها نبوده، منظورش عملکرد ضعیف خود SE روی کنسول ها بوده، یعنی بازی های کنسول های خونگیشون خوب عمل نکردند و خوب نفروختند و اینها.

دوست ندارم کسی باشم که این رو میگه، اما خبر رو اشتباه ترجمه کردی :d

منظورش ضعف سخت افزاری یا کلا هر نوع ضعف خود کنسول ها نبوده، منظورش عملکرد ضعیف خود SE روی کنسول ها بوده، یعنی بازی های کنسول های خونگیشون خوب عمل نکردند و خوب نفروختند و اینها.
من همون Headlineـه سایتی که خبر رو فید کرده بود گذاشتم، متنشم از سایت اصلی گرفتم:
"Our Group experienced significantly lower sales and profit during the fiscal year mainly due to weak performance of console game titles released during the year as well as the impact of a continued delay in billing for a key online title, which was newly launched during the year
برداشت من ازین جمله این بود، سایت فید هم همین برداشت رو کرده بود، پس گذاشتمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or