رییس Infinity Ward: امیدوارم Treyarch از MW3 برای ساخت Call Of Duty بعدی درس بگیرد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Rob Bowling سازنده Call of Duty: Modern Warfare 3 امیدوار Treyarch از MW3 درس های زیادی بگیرد
Call of Duty بعدی هنوز تایید نشده ولی معلوم شده که این بازی در اواخر 2012 عرضه خواهد شد
"ما نکات مثبت بازی های قبلی Call of Duty را جمع و سعی می کنیم از انها درس بگیریم
ما از بازی های Treyarch درس های زیادی گرفتیم امیدوارم ان ها نیز همینجور باشند

وقتی از او درباره ساخت بازی بعدی در سری Call of Duty توسط IW پرسیده شده او جواب داد:
ما درباره این موضوع بحث های زیادی کرده ایم ولی هنوز تمرکز ما بر روی MW3 می باشد چون ما DLC ها , PATCH ها و برنامه های زیادی برای این بازی داریم

وقتی از او درباره ساخت بازی بعدی در سری Call of Duty توسط IW پرسیده شده او جواب داد:
ما درباره این موضوع بحث های زیادی کرده ایم ولی هنوز تمرکز ما بر روی MW3 می باشد چون ما DLC ها , PATCH ها و برنامه های زیادی برای این بازی داریم

ساخت یه CoD توسط IW بیشتر از یه هفته زمان نمی بره. نه که حجم کارشون فوق العاده بالاست و هر سال دارن با ایده نو بازار رو به تسخیر خودشون در میارن، لازم نیست تمرکزشونو از MW3 بردارند فعلا.

"ما نکات مثبت بازی های قبلی Call of Duty را جمع و سعی می کنیم از انها درس بگیریم
اشتباه ترجمه کردی عزیز درستش اینه : " ما کلا بازی های قبلی COD را جمع کردیم و همگی را در MW3 قرار دادیم. "
:-".

من هنوز نفهمیدم این مرتیکه از کجا یهو سبز شد :دی.

دیگه واضحه که غیر مستقیم خواسته بگه "این گندی که زدیم رو یه جوری جمعش کنید" ... در حالی که پیش خودش داره میگه "پولشو که درآوردیم .... اما ووووجدانم هنو راحت نیست" .... :دی

دوستان دیگه جو زده نشین...

درسته MW3 زیاد تغییر نکرد ولی دیگه این مدلی نیست که،باز هم کلی زمان باید صرفش کنند

ولی درکل عشق است treyarch:x

حالا اول مپ‌هایcod 4 رو بدین به عنوان DLC که یه چیز جدید تجربه کنیم بعدا اونا یاد می‌گیرن مپ‌هایBlack ops رو میدن :d
من خودم فعلاTreyarch رو بهتر می‌دونم، چون حداقل تو هر بازی‌ای که میسازه یه چیز جدید اضافه می‌کنه، ولی‌IW هی‌ تکرار مکررات می‌کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or