رییس Epic :سخت افزار نسل بعد باید پیشرفت چشمگیری داشته باشد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Tim Sweeney رییس اپیک در مصاحبه ای با VentureBeat درباره نسل بعد صحبت هایی کرده که در پایین می تونید بخوانید

"شما فقط زمانی باید سخت افزار را تغییر دهید که بتوانید پیشرفت چشمگیری در کیفیت داشته باشید .پیشرفتی عظیم و کیفیتی نو

عمر زیاد کنسول های این نسل برای ما نعمتی(!) بوده است چون هرساله به کاربر های Xbox 360 اضافه می شود و
بازی های ما نیز فروش بیشتری می کنند از سوی دیگر ساخت بازی برای سخت افزار قدیمی ان شور و هیجان ساخت بازی برای سخت افزار جدید را ندارد.

چیزی که مهم است این است که ما مدت طولانی با سازندگان سخت افزار ها مثل AMD و Intel کار کرده ایم و درباره مسیری که در اینده پیش خواهیم صحبت کرده ایم"
جالب است بدانید یکی از دلایلی که مایکرو سافت Xbox 360 , RAM را از 256 به 512 تغییر داد نصیحت های اپیک بوده است
"افزایش RAM یکی از دلایلی بود که ما توانستیم Gears of War را پر جزییات تر بسازیم

اگر RAM افزایش پیدا نمی کرد ما نمی توانستیم جزییات زیادی در بازی های خود قرار دهیم البته برای افزایش RAM
مایکروسافت مجبور شد 1 میلیارد خرج کند که اگر این کار را نمی کرد به اندازه الان موفق نبود

حرفش درسته ولی باید به قیمت تمام شده ی کنسول برای عرضه هم فکر کرد..!!!مثلا اگه یه کنسول در حدود 700$ در بیاد مشکل ساز میشه...!مسلمآ هرچی کنسول از هر نظر بهتر بشه قیمتش بالاتر میره..!

اگر قراره فقط یکم پیشرفت ببینیم در نسل بعد به نظر من چندان تفاوتی نداره و بهتره که دیرتر ببینیم اما قوی تر ظاهر شن هر 2 کنسول (با Wii U کاری ندارم:دی)

از چه مدلی ramمه ایکس باکس 512 شد؟ falcon هم 512 هست؟

از روز اول !
اینا تحقیقاتشون تموم شد بعد که تصمیم گرفتن رم رو بکنن 512 مجبور شدن 1 میلیارد دلار برای تغییر معماری رمش خرج کنن. از اولین مدل هم اجرا شده. بعد از شیپ شدن دستگاه که دیگه هیچوقت نمیان چیزی رو تو سخت افزارش تغییر بدن

شاید خیلی ها بگن که گیم پلی مهمتر از گرافیک هست ( از جمله خود من ) ولی بدون سخت افزار خوب چنین چیزی به وجود نخواهد اومد به عنوان مثال در بازی Uncharted 2 هتلی خراب میشه که خیلی عالی کار شده ...اگر PS3 سخت افزار خوبی نداشت چنین صحنه ای هم نمیدیدیم !

شاید خیلی ها بگن که گیم پلی مهمتر از گرافیک هست ( از جمله خود من ) ولی بدون سخت افزار خوب چنین چیزی به وجود نخواهد اومد به عنوان مثال در بازی Uncharted 2 هتلی خراب میشه که خیلی عالی کار شده ...اگر PS3 سخت افزار خوبی نداشت چنین صحنه ای هم نمیدیدیم !
منم موافقم اونایی که هی میگن گرافیکو ول کنین فقط گیم پلی اگه کنسول ها توان گرافیکی بالایی نداشتن میشد دنیایی به عظمت اسکایرم رو ساخت یا بازی زیبای آنچارتد یا گیرز و........... هر چی سخت افزار قوی تر باشه دست سازنده ها برای خلق صحنه ها و آبجکت های زیبا بازتره

حرفش درسته
من قبلا هم گفتم که ای کاش یک کنسول بزنند تا 1500 $ هم پولش باشه اشکال نداره فقط بشه راحت با tv های بزرگ با کیفیت عالی بازی کرد

احتمال زياد اپيك يه دمو جديد اين gdc امسال منتشر كنه و به مايكرو بگه كه سخت افزاري ميخولم كه اينو اجرا كنه!
اینو خوندی؟:
در این صورت تیم سوئینی به مشکل میخوره یا بیخیال نسل بعدی xbox میشه. چون یه کنسول با 20 توان بیشتر نسبت به Wii U حداقل واسه من قابل قبول نیست.

حرفش درستهمن قبلا هم گفتم که ای کاش یک کنسول بزنند تا 1500 $ هم پولش باشه اشکال نداره فقط بشه راحت با tv های بزرگ با کیفیت عالی بازی کرد
اون وقت هر کنسول فوقش10میلیون بیشتر نمیفروخت.مهمترین مسله مایکرو و سونی قیمت کنسوله هر چی پایینتر باشه باشه موفق تره

اون شايعه كه اكسباكس فقط بيست درصد قويتره از وي يو هستش فقط شايعس. تا عرضه ي كنسول بعدي ماكرو هم حداقل دو سال باقي مونده. تا اون موقع هم حداقل دو نسل كارت گرافيك عوض ميشه. مطمينا بازي اپيك بنچماركي ميشه برا سخت افزار نسل بعد اكسباكس ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or