رییس کپکام: به انتظارات هواداران خیانت نمیکنیم.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
Za6Tj.jpg

سایت ژاپنی Inside مصاحبه طولانیی داشته با Tsujimoto Haruhiro رییس و COO شرکت کپکام که در ادامه نکاتی از اون رو براتون میزارم. خود مصاحبه یه متن طولانی و خیلی بلند به زبون ژاپنیه برای همین امکان ترجمه اش وجود نداره ولی دوباره Miku از NeoGAF زحمت کشیده و نکات مهمش رو به زبون انگلیسی ترجمه کرده که منم اینجا اونا رو براتون قرار میدم.

در مورد بازی های کنسولی:
  • تمرکز اصلی ما روی ساخت بازیهای کنسولی هست.
  • ما به سرمایه گذاری در ساخت عناوین کنسولی ادامه میدیم.
  • میخوایم از تکنولوژی های پیشرفته استفاده کنیم. مثل تکنولوژی های که تونستن قابلیت همزمان بازی کردن 40 نفر رو توی Star Wars Battlefront فراهم کنند.
  • Monster Hunter همچنان به رشد خودش در خارج از ژاپن ادامه میده.
  • در صورت موفقیت DDO در ژاپن، عرضه اون در غرب رو هم در نظر میگیریم.

در مورد دید شرکت برای آینده:
  • به انتظارات هوادارامون خیانت نمیکنیم.
  • به ساخت و توسعه بازیهای جذاب در آینده ادامه میدیم.
  • ساخت عناوین جدید و تازه (IP های جدید) توسط کپکام برای هواداران در سراسر دنیا ادامه پیدا میکنه.
  • میخوایم با عرضه عناوین جدیدمون رشد امتیازات در نقدها و نظرات کاربرا (User Rating) رو مشاهده کنیم.
  • آینده فوق العاده خوب به نظر میاد، پس خواهش میکنم منتظرش باشید.

Thank you miku from NeoGAF

خیانت مگه داریم ؟ شما چیزی از اعتماد نزاشتی که بهش خیانت هم بتونی انجام بدی به شخصه خیلی وقته دیگه اسم Capcom میاد دیگه نه تنها هایپ نمیشم بلکه منتظر یه فاجعه جدید هستم .

به همراه ACTI و UBI قبلا UBI داخل لیست نبود جاش EA بود الان باز EA یه تکونی به خودش داده باز قابل تحمل شده حالا UBI جاش گرفته .

کمکم قرار خبرهایی از re 7 بشه افتاده به دست و پای ملت برای فروش بیشتر مثل زمان re 6 که دیدیم چه مجموعه بازیهای پاره المپیکی بود

من فکر میکنم رزیدنت ایول 7 VR هست و توی کنفرانس سونی ماه بعد خبرهایی ازش میشنویم اما تریلر رونمایی میره برای بیستمین سالگرد!

ثنار بده اش به همین خیال باش :d
re 7 هم بیاد باید ی چیزی باشه فراتر از 2 و 4 تا دل هوادار ها اروم شه و الا دیگه بارم همون حرف های همیشگی هست ..

خیانت نمی کنیم؟؟؟؟؟؟!!!!:|
DMC درسته ی بازی خوب بود اما نمونه بارز خیانت به طرفدارای فرنچایز بود برا منی که منتظر دانته دوست داشتنی خودم بودم و با اون شخصیت درب داغون رو برو شدم بشدت پوکر فیس شدم
از اونورم که با ساخت فاجعه evil 6 اسکی رفتن رو اعتبار ip
لاست پلنت یادش بخیر شماره اول بنظرم عالی بود
اونیموشا اوکامی گاد هند کجا دارن خاک میخورن؟؟
نمیدونم....بنظرم باید جملشو اصلاح کنه حدالقل تو حرف هم که شده بگه
*دیگه به طرفدار هامون خیانت نمیکنیم!!!!*

کاش میشد مدیریت کپکام هم راه مدیریت اسکوئر رو پیش میگرفت که داره میترکونه . اگه اینطوری میشد عالی بود کلی بازی عالی داره کپکام ولی حیف که همیشه میزنه تو خاکی ...

کاش میشد مدیریت کپکام هم راه مدیریت اسکوئر رو پیش میگرفت که داره میترکونه . اگه اینطوری میشد عالی بود کلی بازی عالی داره کپکام ولی حیف که همیشه میزنه تو خاکی ...
باو چکار کنه بدبخت تا هوادارا راضی بشن؟/:):d

REmake رو HD کرد و بازخورد خیلی خوبی داشت که نشون میده طرفدارا بازی رو دوست داشتن و در عین حال کار بسیار خوبی هم بود چون خیلیا بازیش نکرده بودن.
RE Zero رو هم داره HD میکنه و دقیقا همون وضعیت بالایی رو داره.
تایید RE 2 Remake که الان 10 ساله طرفدارا خواستارش هستن و کپکام قراره این کارو انجام بده.
ساخت SF V که قراره یه بار دیده سبک فایتینگ رو جارو کنه ببره جلو.
ساخت عناوین Monster Hunter که وحشتناک معروف هستن و وحستناک فروش دارن.
تایید نسخه PC بازی Dragon's Dogma که به جرات میتونم بگم بهترین کاری بود که کپکام کرده و به وضوح دارم فروش فوق العاده-ش رو میبینم چون PC گیمرا عاشق RPG هستن و خصوصا برای این یکی داشتن سر و دست میشکوندن.
DMC 4 SE که هم فروش خوبی داشت و هم به معنای کلمه بهتر از هر ریمستری بود که بقیه شرکت ها قالب میکردن به ملت. با داشتن 5 تا شخصیت قابل بازی انگار کپکام یه DMC جدید ساخته بود.

به خاطر یه RE6 و DR3 و LP3 اینطوری داره کوبیده میشه. از DmC اسم نبردم چون بازی خوبی بود و یه نگاه دیگه به دنیای DmC بود. قبول دارم طی 2-3 سال کپکام سیاست های بدی در پیش گرفت اما الان تقریبا 2 ساله که عالی داره پیش میره.

آخرین ویرایش:
@Safety & Peace

Resident Evil Revelations 2 رو یادت رفت علی. بازیی که بعد از مدت ها یه قدم درست برای سری RE به حساب میومد و با اون همه کانتنت فقط 25$ بود. ولی خب اینا که مهم نیستن، مهم اینه که شونصد سال پیش کپکام چندتا اشتباه کرده پس #مرگ_بر_کپکام_جهانخوار.

@Safety & Peace
Dante Never CRY
همچنان مونشن نشدنی:d
درسته دو اویل قدیمی و dmc رو ریمستر کرد و خوب هم ابن کارو کرد ولی بازم به نظرم نتونسته اعتماد فن ها رو بدست بیاره.اون 4 تا ریمستر رو جدای از خواست طرفدارا به خاطر پول جمع کردن واسه بازی های جدید ساخته به نظرم(:d) با hd کردن چند تا بازی قدیمی نمیتونه کاملا ابروی رفته رو برگردونه ولی مقداری رو چرا...
هنوزم بازی شاخی نداده بیرون به جز رولیشنز 2 که اون هم باز از نظر خیلی ها نسخه فرعی بود :|8-|)
باید نسخه جدید بازی هاش بیاد ببینیم چند چنده:d یا ایپی جدید بسازه نه مثل deep dawn:|
SF V هم قطعا بازی خوبی میشه ولی من و خیلی ها طرفدارش نیستیم:(
البته من خودم با کپکم فعلا مشکلی ندارم اصلا..:d

[MENTION=112342]Iman_0013[/MENTION]

خداییش شاید منظورت این نباشه ولی پستت جوری به نظر میاد که انگار فقط دنبال بهانه گیری از کارای کپکام باشی: SFV دوست ندارم، RE:R2 بازی اصلی نیست، ریمستر برای پول در آوردنه...

اینکه بعضیا طرفدار SFV یا مثلا Monster Hunter نیستن دلیل بر بودنشون نمیشه و از کیفیت این بازیها و توجه کپکام به این دسته از هواداراش چیزی کم نمیکنه. در مورد RE:R2 هم خداییش نمیدونم وقتی بازی خوبه، داستان خوبه، یه عالمه اضافات هم داره، چرا صرفا چون عدد 7 روش نیست و گرافیک فک برانداز نداره نباید به عنوان یه بازی خوب حساب بشه.

ریمسترهای کپکام برای پول در آوردنه.... همه ریمسترا، همه بازیها، کلا همه چیز برای پول در آوردنه و هیچ شرکتی محض رضای خدا کار نمیکنه. حداقل کپکام اینقدر انصاف داره که بیاد یه عالمه خرت و پرت جدید به بازیاش اضافه کنه و بعد با یه قیمت مناسب بفروشتشون. نمیخوام الکی به باقی شرکتا و بازیا گیر بدم ولی خداییش اگه ریمستر بد که صرفا هدفش دوشیدن هوادارا باشه میخوای بهتره یه نگاه به GoW III R یا Sleeping Dogs HD بندازی که سازنده هیچ زحمتی به خودش نداده و صرفا بابت یه 1080p/60fps داره 40$ میکنه تو پاچه ملت.

همونطوری که علی گفت کپکام دو سالی هست که روند خودش رو تغییر داده و داره خیلی بهتر کار میکنه، مثال هاش هم علی توی همون پست زد. مطمئنا همه دوست داریم کپکام زودتر بازیای جدیدش رو معرفی کنه (یه تعدادی مثل من برای اینکه واقعا منتظر این بازیهان و تعدادی هم چون سوژه برای گیر دادن به کپکام کم دارن) ولی خداییش درک اینکه چرا تا الان چیزی معرفی نکردن کار سختی نیست. کپکام با انجینش به مشکل برخورده، برای همین Deep Down گم و گور شده، برای همینه که SF V داره با UE4 ساخته میشه و برای همینه که کپکام هنوز بازی جدید معرفی نکرده. کاشکی به مشکل بر نمیخورد، کاشکی میتونست خیلی سریعتر بازیهاش رو معرفی کنه ولی خب این مشکلیه که پیش اومده و نمیشه کاریش کرد.

با توجه به حرفای اخیر اعضای کپکام به نظر میاد بالاخره این مشکل رو یه جورایی برطرف کردن و قراره بالاخره به زودی چیزای جدیدی ازشون ببینیم. به نظرم بهتره بجای هیت ورزیدن الکی به کپکام بابت اشتباهاتی که سالها پیش انجام داده، صبر کنیم و ببینیم الان چکار میکنه و با توجه به کاراهایی که الان و در آینده انجام میده در موردش قضاوت کنیم نه اشتباهات گذشته اش.

@Iman_0013

خداییش شاید منظورت این نباشه ولی پستت جوری به نظر میاد که انگار فقط دنبال بهانه گیری از کارای کپکام باشی: SFV دوست ندارم، RE:R2 بازی اصلی نیست، ریمستر برای پول در آوردنه...

اینکه بعضیا طرفدار SFV یا مثلا Monster Hunter نیستن دلیل بر بودنشون نمیشه و از کیفیت این بازیها و توجه کپکام به این دسته از هواداراش چیزی کم نمیکنه. در مورد RE:R2 هم خداییش نمیدونم وقتی بازی خوبه، داستان خوبه، یه عالمه اضافات هم داره، چرا صرفا چون عدد 7 روش نیست و گرافیک فک برانداز نداره نباید به عنوان یه بازی خوب حساب بشه.

ریمسترهای کپکام برای پول در آوردنه.... همه ریمسترا، همه بازیها، کلا همه چیز برای پول در آوردنه و هیچ شرکتی محض رضای خدا کار نمیکنه. حداقل کپکام اینقدر انصاف داره که بیاد یه عالمه خرت و پرت جدید به بازیاش اضافه کنه و بعد با یه قیمت مناسب بفروشتشون. نمیخوام الکی به باقی شرکتا و بازیا گیر بدم ولی خداییش اگه ریمستر بد که صرفا هدفش دوشیدن هوادارا باشه میخوای بهتره یه نگاه به GoW III R یا Sleeping Dogs HD بندازی که سازنده هیچ زحمتی به خودش نداده و صرفا بابت یه 1080p/60fps داره 40$ میکنه تو پاچه ملت.

همونطوری که علی گفت کپکام دو سالی هست که روند خودش رو تغییر داده و داره خیلی بهتر کار میکنه، مثال هاش هم علی توی همون پست زد. مطمئنا همه دوست داریم کپکام زودتر بازیای جدیدش رو معرفی کنه (یه تعدادی مثل من برای اینکه واقعا منتظر این بازیهان و تعدادی هم چون سوژه برای گیر دادن به کپکام کم دارن) ولی خداییش درک اینکه چرا تا الان چیزی معرفی نکردن کار سختی نیست. کپکام با انجینش به مشکل برخورده، برای همین Deep Down گم و گور شده، برای همینه که SF V داره با UE4 ساخته میشه و برای همینه که کپکام هنوز بازی جدید معرفی نکرده. کاشکی به مشکل بر نمیخورد، کاشکی میتونست خیلی سریعتر بازیهاش رو معرفی کنه ولی خب این مشکلیه که پیش اومده و نمیشه کاریش کرد.

با توجه به حرفای اخیر اعضای کپکام به نظر میاد بالاخره این مشکل رو یه جورایی برطرف کردن و قراره بالاخره به زودی چیزای جدیدی ازشون ببینیم. به نظرم بهتره بجای هیت ورزیدن الکی به کپکام بابت اشتباهاتی که سالها پیش انجام داده، صبر کنیم و ببینیم الان چکار میکنه و با توجه به کاراهایی که الان و در آینده انجام میده در موردش قضاوت کنیم نه اشتباهات گذشته اش.

اره خب اصلا منظورم بهانه گیری نبود چون خودم از اون بازی ها به شدت استقبال کردم.:d
استریت فایتر چون قبلا کلا تو جوش نبودم و اصلا بازی نکردم چیزی ازش نمیدونم.ولی خب بازی خیلی بزرگیه.
رولیشنز 2 هم خودم خیلی دوست داشتم هنوزم دارم مبازیش میکنم.حیف این بازی گه شماره دار نبود وگرنه از خیلی از شماره دار ها رزیدنت ایول تر بود...
من بیشتر منتظر یه بازی به سبک کپکام هستم که یهو میاد استاندارد ها رو جابه جا میکنه.مثل ایول 5 که روایت داستان و گرافیکش یه چیز جدید بود تو اون زمان.
بازم میگم من خیلی هم با کار های کپکام موافقم چون پول بیشتر= بازی بهتر ولی خب هنوز یه چیز فوق خفن ندیدم ازشون.یه بازی به سبک کپکامی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or