خبر رسمی رییس فعلی پلی‌استیشن: من جیم رایان نیستم که ژاپن را رها کنم

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

10263.jpg
بنابر گزارش جدید، آقای Hideaki Nishino، رئیس ژاپنی PlayStation، شخصاً دستور کاهش قیمت PS5 در ژاپن را پس از مشاهده افت محسوس این کنسول در برابر نینتندو سوییچ 2 صادر کرده است. بر اساس گزارشی از تلویزیون TV Tokyo، در حالی که مدیریت قبلی پلی‌استیشن با رهبری جیم رایان، افت سهم بازار در ژاپن به نفع نینتندو را قابل قبول می‌دانست، نیشینو که خود ژاپنی است، موضع متفاوتی اتخاذ کرده است. تیم جدید تصمیم گرفته یک مدل مخصوص ژاپن از PS5 تولید کند؛ مشابه استراتژی نینتندو. این کاهش قیمت ممکن است باعث شود PlayStation در ژاپن کنسول را با ضرر عرضه کند، نیشینو و تیم‌ش تأکید کرده‌اند که بازپس‌گیری سهم بازار داخلی و جلوگیری از تداوم سلطه نینتندو اولویت مطلق است، حتی اگر هزینه مالی کوتاه‌مدت داشته باشد.​

هر موقع سونی ژاپن رو دوباره برگردوند و بازی های ژاپنی طور که همه دوست داریم رو ساختن من حرف هاش رو باور میکنم. برای بدست آوردن دل من میتونن با ریمیک Ico شروع کنن:دی
ICO واقعا خداست و چقدر تو سه‌گانه Fumito Ueda، مهجور و قدرنادیده است. اتفاقاً اواخر همین شهریور بود که یهو دلم بدجوری واسه ICO تنگ شد و از سر ذوق، PS2 رو از جعبه درآوردم و زدم به تلویزیون crt و شیرجه زدم تو خاطرات خوش اون روزها! بازی بعد از نزدیک به 25 سال، هنوز با تمام توان سرپاست و آرت دیزاینش، هنوز هم چشم‌ها رو خیره می‌کنه!

راستی بعد از ریمیک ICO، اگه شماره سوم Gravity Rush رو هم بسازن، شخصاً اعتمادم بهشون جلب میشه 8-> می‌خوام بگم اساساً آدم کم‌توقعی‌ام :D

از "رئیس" پلی استیشن انتظار میره قبل و بیشتر از اینکه حرف بزنه، عمل کنه، در چنین مواردی مثل یک بیزنس هنر خدمت، عمل کردن خیلی بهتر از دهان و حرف زدن پیام رو به مخاطب میرسونه،

تا اینجای کار عملکرد تقریبا محدود بوده به نسخه متناسب بازار جاپون پلی استیشن 5 + استیت اف پلی اختصاصی و اعلام انگیزه برای احیای بخش جاپون،، خوبه برای شروع اما قطعا کافی نیست و تولید محتوا و سرویس متناسب بازار جاپون و جاپونی پسند بین المللی، مهم تر هست، باید ببینیم چی پیش میاد...

*سونی که عادت کرده بازی های نه چندان قدیمی رو ریمیک کنه، بعد از شدو در کنار ایکو باید سراغ ریمیک د لست گاردین هم بره، شاهکار یونیک دنیای بازی ها چه بهتر که با یک ریمیک دوباره به میادین برگرده احیا و بر اساس استاندارد ها قابل بازی باشه (من با بازی اصلی هیچ مشکلی ندارم پاره اشم کردم، اما خب چه بهتر که ریمیک بشه و یک مقدار بهینه تر بشه از نظر گیم پلی و دوربین مخصوصا و قائدتا صدا و گرافیک... لول دیزاین و طراحی دنیا و ارت دایرکشن به نظرم خیلی دست نخوره بهتره همین الان عالیه بر اساس سبک بازی و ممکنه اگر دست بخوره انسجام اریجینالش به هم بریزه... موسیقی هم که همین الان شاهکاره و میمونه بهینه شدن فقط...

اگه راس میگی یه شوکیس آدمیزادی بذار ببینیم استودیوهاتون چه غلطی دارن میکنن بعد این همه سال! کنسولو مفتم بدی وقتی بازی ژاپنی پسند نداشته باشی کسی نگاش نمیکنه!
دیگه کم و بیش فهمیدیم استدیوهاشون در حال انجام دادن چه غلطی بودن دیگه :D واقعا تا یکی دو سال پیش من فکر میکردم سونی صرفا میخواد فاصله معرفی تا انتشار کم باشه که هیچی از بازیاش نشون نمیده. تو این مدت خب همگی فهمیدیم اصلا بازی ای وجود نداشته که بخوان معرفی کنن :D کلا همه استدیوهاش داشتن لایو سرویس میساختن که همشونم گند زدن بدون استثنا. تا بیان دوباره برن سر وقت یه ایده دیگه و ساخت بازی رو استارت بزنن نسل تموم شده. فکر میکنم شوکیس بعدی پلی استیشن که توش 4 تا بازی درست حسابی ببینیم همون شوکیس معرفی ps6 باشه.

پ.ن: کوری هنوز سانتا مونیکاس؟ جدی بازیش چی شد اصلا؟ از 2018 پای ساختشه. نمیتونم باور کنم پروژه هنوز به مرحله معرفی هم نرسیده باشه.

نهایت فروش PS5 تو ژاپن خیلی بترکونه برسه به تعداد فروش PS4.
سونی اگر خیلی بخواد تلاش کنه، باید برای کنسول دستی نسل بعدش (در صورت واقعی بودنش) کلی بازی ژاپنی‌ پسند عرضه کنه. قیمت مناسب رو از اول در نظر بگیره تا بتونه یه مقداری از بازار نینتندو رو بگیره.

۳۵-۴۰ میلیون انواع سوییچ تو ژاپن فروخته، گرفتن بازارش کار خیلی سختیه.

بحث قیمت تو ژاپن برای رقابت کمترین اهمیت رو داره...
2 مورد دیگه برای رقابت با نینتندو لازم هست(تازه برای افزایش فروش ps تو ژاپن نه رد کردن فروش نینتندو)

1-کنسول دستی... که خوب دمشون گرم دارن روش کار می کنند... و دو سه سال دیگه عرضه می شه...

2- مهم ترین اقدام... اینه که اینا IP های ژاپنی پسند داشته باشن... نه اینکه انحصاری زمانی کنند...بلکه باید فرست پارتی داشته باشند...
سونی که پوکمون اینا نداره...

باید برای یک سری بازی خاص محبوب ژاپنی موبایلی... استدیو مخصوص بزنه که عناوین کنسولی هم بزنه...
مثلا یک استدیو کاملا مخصوصا Fate برای کنسول(برای موبایل دارن) یا حتی با کونامی(و شرکتی که ترید مارک فرنچایز رو داره) مثل پوکمون کمپانی بیاد Yu Gi Oh کمپانی شریکی بزنن... و سایر IP های محبوب... بازی ها هم مولتی پلتفرم رو همه چی عرضه بشه... جز نینتندو...
اگه پنج شش تا استدیو و IP مهم موبایلی و انیمه ای خاص رو در دست بگیره و براشون بازی کنسولی بده... تازه می تونیم بگیم اینا واقعا قصدشون رقابته...
وگرنه همه چی صرفا شعاره...!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or