شایعه ریمیک Persona 3 و نسخه جدید JET SET RADIO توسط سگا در حال ساخت هستش

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
7iBRxploNI4Bpmzp.jpg

اخیرا یک ویدیو در سطح نت پخش شده که گفته میشه مربوط به دیدار داخلی شرکت سگا در سال 2021 . در این ویدیو به وضوح شخصیت اصلی Persona 3 و یک بازی با حال هوای JET SET RADIO دیده میشه از این رو فن ها احتمال میدن ریمیک Persona 3 که چند وقتی ـه زمزمه هاش به گوش میرسه + یک نسخه جدید از JET SET RADIO که پارسال بلومبرگ گزارشی مبنی بر ساخته شدنش داده بود به زودی معرفی میشه.

View attachment AVtoGAMEnoYAMI-1644990912328798208-20230409_123930-vid1.mp4

اطلاعات تکمیلی :

ریمیک Persona 3 و نسخه جدید JET SET RADIO توسط سگا در حال ساخت هستش

ریمیک Persona 3 و نسخه جدید JET SET RADIO توسط سگا در حال ساخت هستش

آخرین ویرایش:
?Where is persona 6
پرسونا ۳ خیلی تعریفشو شنیدم ولی بازی نکردم. ریمیک ۳ عالیه ولی من بیشتر منتظرم ببینم ۶ قراره چجوری باشه و اینکه آیا میتونه از ۵ بهتر باشه یا نه. پنج عالی بود از داستان بگیر تا گیمپلی و طراحی و باقی چیزا.
امیدوارم سونی نزنه انحصاری کنه پرسوناهای بعدی رو

آخرین ویرایش:
چند وقتی بود قصد داشتم ریمستر P3P رو بگیرم، ولی حالا که این شایعه اومد تا وقتی به طور رسمی تایید یا رد شه صبر میکنم.:-"

امیدوارم واقعی باشه. همچنین امیدوارم تا آخر امسال P6 معرفی شه.8->

• Like
Reactions: Z-fan
چند وقتی بود قصد داشتم ریمستر P3P رو بگیرم، ولی حالا که این شایعه اومد تا وقتی به طور رسمی تایید یا رد شه صبر میکنم.:-"

امیدوارم واقعی باشه. همچنین امیدوارم تا آخر امسال P6 معرفی شه.8->
ریمیک P3 و مدرن کردنش خودش نسخه جدید حساب میشه.
اگر نداده باشن اون تیمی که Soul Hacker 2 رو ساخته توسعه بده ، جای امیدواری داره.
=========
2ماه دیگه Loop8 داریم:

هیچی پرسونا نمیشه ولی بنظر میاد بازی متوسط رو به خوبی میاد و شاید تا حدی بتونه جاش رو پرکنه.

این نظرم رو گذاشته بودم برای تاپیک آنپاپیولار که به نظر نمیاد فعلا باز بشه

اما به هر صورت:

به نظرم کل سری Megami Tensei به خصوص پرسوناها برای چونیبیوها ساخته شده:>

البته لزوماً چیز بدی هم نیست:D

این نظرت رو کمی اینور اونور کنی میتونی بسطش بدی به کل JRPG ها و بعد شاید کل گیمینگ و صنعت سرگرمی.

با اجازه صاب تاپیک عزیز همون بهتر که اون تاپیک فعلا تو استراحته :D

آخرین ویرایش:
persona 2 موسیقی و فضاسازیش بی‌نظیر بود. شبیهِ devil summoners:soul hackers تویِ خطِ اصلیِ shin megami
persona 3 ادامه‌یِ همون بود با این تفاوت که بهترین شخصیت‌هایِ سریِ پرسونا (و شاید shin megamiها) رو داشت. کمتر بازیِ jrpg ای دیدم که شخصیتاش انقدر قوی طراحی شده باشن. شاید نظرسنجی بزارن اول بشه.
پرسوناهایِ بعدی مدلهایِ سه‌بعدیِ پرسونا 2 بودن و به جز طراحیِ شخصیت باقیِ چیزها پیشرفت کردن. چیزی که تقریبا ثابت موند، گیم‌پلی و مکانیک‌ها بودن. یه مکانیکِ ثابت از همون اول داره تکرار می‌شه و حالتِ پیشرفته‌یِ اون تویِ تمامِ shin megami هایِ اصلی هم وجود داره.
بازسازیِ پرسونا 3 حتا فقط همین باشه که دوباره با اون شخصیت‌ها بشه بازی کرد، موفق می‌شه.
امیدوارم پرسونا 6 ، ادامه‌یِ پرسونا 3 باشه با یکم تغییرِ مکانیک‌هایِ گیم‌پلی.
(persona trinity soul که انیمه است و براش بازی‌ای ساخته نشده، یه حسِ عجیب و غریبی داره. انیمه‌اش برایِ من از پرسونا 4 و 5 بهتر بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or