انگار جدی جدی درراهه...
کاش یه کمپینی راه میفتاد کلا این و ریمیکهای دیگه کونامی رو بایکوت میکردن.
خرید اینا به قیمت 69 دلار هیچ سودی جز ادامه چرخه عرضه ادامه های داغون برای شاهکارهای قدیمی (متال گیر، سایلنت هیل، کسلوانیا، کنترا و...) نداره.
من به شخصه خیلی هوای MGS3 کردم ولی دور هر ریمیکی ازش رو خط میکشم. خدا رو شکر شبیه ساز PS3 هم شنیدم به راحتی اجرا میکنه نسخه کالکشنش رو.
بخوام ساپرت کنم بازیهای خالق اصلیش هیدئو کوجیما رو میخرم Death Stranding 2 رو قطعا میخرم میخواد هر متایی بگیره. همونطور که نسخه اولش پستام هست همون روز اول خریدم. ولی پول به نابود کننده رویاهام (متال گیر و سایلنت هیل رو نابود کرد ف.اک کونامی) نمیدم.
نمیدونم چطور خیلیا اشتیاق برای این ریمیکها دارن. چه ریمیک MGS3 چه ریمیک Silent Hill 2. کونامی این بازیها رو نابود کرد نمیدونم چرا فراموش میکنن همین بازیسنتر خودمون ویدیو داده بودن بازگشت سایلنت هیل2... و حالا نابود کردنش به کنار، سالهاس نشون داده نیرویی هم نداره دنباله برای بازیهای بزرگش بسازه آخریش کوجیما بود اونم انداخت بیرون
پ.ن: اسم PT رو هم نمیخوام بیارم اعصابم خرد میشه...
پ.ن2: یه چیز دیگه هم برام عجیبه سازنده SH2 گفتن رو ریمیک نظارت داره و فلان و مصاحبه ازش دیدم (البته از این بولش.ت ها قبلا هم میگفتن سر N تا نسخه داغون بعد 4 که آکیرا یامائوکا برگشت و...) این جیگرمو آتیش زد رسما آخه کونامی بعد اون شماره 4 اندرریت (واقعا اندرریت ترین بازی عمرم) که یه دنیا بار داستانی داشت تیمتون رو منحل کرد بعد برگشتی بهش کمک میکنی چی شه
کل نسل هفت تو کف یه سایلنت هیل حسابی بودم... اما دریغ...