شایعه ریمیک Halo 2 و Halo 3 بدون بخش مولتی، اما با تغییرات بزرگ گیم‌پلی

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
8682.jpg

بر اساس پستی که توسط حساب افشاگر بازی‌های «هیلو» یعنی leaks_infinite در شبکه اجتماعی X به اشتراک گذاشته شده، هر دو بازی «هیلو ۲» و «هیلو ۳» در حال حاضر به عنوان ریمیک‌های کامل بخش داستانی، از نو ساخته می‌شوند. این پست اضافه می‌کند که این نسخه‌های جدید شامل مکانیک‌های حرکتی مدرن، از جمله دویدن (sprint) خواهند بود، اما فاقد هرگونه حالت مولتی‌پلیر هستند.
این حساب ادعا می‌کند که تمام تجربه‌های PvP آینده فرنچایز «هیلو» به پروژه‌ای مجزا به نام «هیلو ۷» منتقل خواهد شد.
در این پست آمده است: «هیلو ۲ و هیلو ۳ در حال ریمیک هستند، بله، آن‌ها دویدن (sprint) خواهند داشت. بدون بخش مولتی، فقط بخش داستانی. ریمیک‌های کامل. بخش مولتی‌پلیر، هیلو ۷ خواهد بود.»​

کاملا بدیهیه. مایکروسافت میخواد هم Gears و Halo رو تبدیل به IP های بسیار موفق و پرفروش بکنه. رسیدن به این مهم هم در گرو ریمیک های درست و حسابیه. تا بتونه به این واسطه فن بیس تازه ای بسازه. یعنی نسل جدیدی احتمالا هیچ تجربه ای از شماره های قبلی ندارن و بخصوص بخشی از اون ها قراره رو یه کنسول تازه، یعنی PS5 بازی کنن.

ریمیک Gears که به نظر من بازی بدی بود، و اصلا نمیتونم تصور کنم یه نفر که مثل ما پیرمردها نوستالژی نداره، چطور میتونه با این گیم پلی و کلا ساختار منسوخ قدیمی کنار بیاد. یعنی در این حد که حتا سیستم سیو بازی آپدیت نشده و بعضا تو کامبت ها که میمیری باید برگردی به قبل شروع اون مبارزه و یه کاتسین ببینی.... این چیزا بیشتر پس زننده است تا جذب کننده. اما ریمیک Halo خیلی خوب بود. امیدوارم باقی رو هم با همین فرمول و به درستی ریمیک کنن.

چون به نظر من مساله الان برای مایکروسافت کلا جذب نسل جدید گیمرهاست نه صرفا جذب فن های PS. چون حتا کسایی که تازه اکس باکس گرفتن و نسل زدی که فن این کنسول هستنم از روزهای اوج این بازی ها به شدت دورن و فکر نمیکنم اصلا براشون معنی خاصی داشته باشه. در مقام مقایسه با بازی های روز هم براشون یه سری بازی قدیمی و متوسط و مرده است چون الان بازی های تازی هستن که دارن میتازونن نه اینا.

ریمیک Gears که به نظر من بازی بدی بود، و اصلا نمیتونم تصور کنم یه نفر که مثل ما پیرمردها نوستالژی نداره، چطور میتونه با این گیم پلی و کلا ساختار منسوخ قدیمی کنار بیاد.
گیرز ریمستر از یک ریمستر بود نه ریمیک.

از دید من ریمیک نسخه اول تا سوم بعد از E-Day رخ خواهد داد.

• Like
Reactions: pouria.sh
هر تغییری میدن بدن فقط در ادامه سوم شخص نشه و فرزند نیمه Ai مستر چیف رو هم نبینیم در حال بلوغ و جشن تعیین جنسیتش در غیاب مادر و حضور پدری توبه کرده طبق ترند های روز مدیای غرب !! ترس دیگه ای ندارم .
امیدوارم تغییرات در حد جزییات معماری Foreunner ها و متریال المان هاشون بمونه و اصل لور و داستان رو دستکاری نکنن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or