شایعه ریمیک بازی Devil May Cry 1 در دست ساخت است.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006077.jpg

شخصی در ردیت این ادعای ریمیک DMC را بیان کرده و در توضیح این حرف‌ش گفته است:
«یکی از آشنایان من که خبرنگار حوزه‌ی بازی‌های ویدیویی است، دیروز در یک سرور خصوصی دیسکورد که من در آن عضو هستم ظاهر شد و گفت که شنیده است کپکام در حال کار روی یک ریمیک از Devil May Cry 1 است و همچنین الکترونیک آرتز (EA) قصد دارد این هفته خبری درباره‌ی Need for Speed منتشر کند.
چون او قبلاً چیزی لو نداده بود، من هم گفتم «آره، باشه، حتماً!». ولی معلوم شد که واقعاً راست می‌گفت و EA امروز خبری درباره‌ی NFS منتشر کرد.»

حالا بیشتر مایلم باور کنم که او درست می‌گوید و یک ریمیک از Devil May Cry 1 در دست ساخت است؛

«با موتور RE Engine»

«گرافیک بهبودیافته»

«داستان بازسازی‌شده، مشابه بازسازی‌های Resident Evil 2، Resident Evil 3 و Resident Evil 4»
«به نظر می‌رسد زاویه‌ی دوربین هم تغییر کرده است.»

البته هنوز ۱۰۰٪ به این اطلاعات اعتماد ندارم، چون گفته شده که یک کالکشن از بازی‌های قدیمی NFS هم امسال منتشر خواهد شد، و من منتظرم ببینم که آیا این هم درست از آب درمی‌آید یا نه.

البته کاپکام در این مسائل ووک معمولا زیاد در گیر نمیشه مثلا توی خلق کارکترها اس اف 6 از یک طرف ما کارکتر مثل ماریسا داریم که بازم جوری طراحی شده که آدم بدش نمیاد و از طرفی بانوان قدیمی سری و کارکترها مرد به خوبی مثل قدیم طراحی می شن و نمیاد اونها از لحاظ طراحی به خاطر مسائل ووک تغییر بده نهایت مثل ماریسا کارکتر جدید خلق میکنه.
کپکام سر این مسائل یـ جورایی رو مرز ـه یعنی نه این وری ـه نه اون وری ! سر RE3 یادمه تهیه کننده غربیش هی اسرار داشت دیزاین کلاسیک جیل ولنتاین Practical نیست واسه همین عوضش کردیم . خود نویسندگیش هم به شدت بوی Girl Boss میداد قشنگ اگه تو این دوره زمونه میخواستن اونو منتشر کنند کلی سر و صدا به پا میکرد. ولی خوب از اون ور بوم هم نیوفتاده همون بخش مستقل آنلاینی که همزمان با RE3 منتشر کردن کلی از کاستوماش مورد دار بودن. یادمه ملت اعتراض میکردن چرا کاستوما رو تو بازی اصلی نذاشتن . DMC اگه اشتباه نکنم یـ تهیه کننده غربی داشت نمیدونم اونم مثل تهیه کننده RE جدا شده یا نه ولی خوب اینا بالاخر تاثیرشون رو کالچر استدیو های کپکام گذاشتن . به اینا تیم لوکالیزیشن و کامیونتی منیجر غربی هم اضافه کنیم باید کامل بیخیال صدا پیشه اصلی دانته بشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or