ریمیک بازی Demon’s Souls برای رایانه‌های شخصی تایید شد [بروزرسانی]

EAST2WEST

کاربر سایت
بروز رسانی : خبر تکذیب شد
متاسفانه متن نوشته شده در تریلیر بازی یک اشتباه از طرف ناشر بوده است و ریمیک بازی  Demon’s Souls همچنان یک عنوان انحصاری برای کنسول پلی‌استیشن باقی خواهد ماند.
EiEfH-aWsAciJx9
EiEfH-aWsAciJx9
خبر اصلی:
ریمیک بازی Demon’s Souls برای رایانه‌های شخصی تایید شد، تریلری که از گیم‌پلی این بازی بر روی کانال یوتیوب پخش شد حاوی یک پیام کوتاه با خطی ریز در آخر خود بود:

همچنین قابل دسترس بر روی رایانه‌ی شخصی

EiEKhCxXsAEVuPd-1024x576.jpg

با اینکه این بازی اصلی نیست و هنوز خبری از پورت بازی Bloodborne برای رایانه‌های شخصی منتشر نشده است. اما بازیکنان رایانه‌های شخصی بالاخره آخرین تکه پازل بازی‌های سولز را به دست آوردند. البته این بازی ممکن است همزمان با نسخه‌ی پلی‌استیشن 5 منتشر نشود. ریمیک بازی Demon’s Souls به همراه کنسول پلی‌استیشن 5 در 12 نوامبر منتشر خواهد شد...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
ای بابا یعنی اشتباه شده؟
داشتیم خوشحالی میکردیما.
البته کمی مشکوک بود اونجا که نوشت PlayStation Exclusive ولی به هرحال کی بدش میاد روی PC بازیش کنه.
پس دوباره بریم در انتظار بلادبورن :|

خیلی واسه من سواله که توی نمایش به این مهمی(که از قبل هم آمادش کرده بودن و بازبینی شده) چطور میتونن اشتباه کنن و همچین متنی بنویسن؟ :D

احتمالاً متن برای یک بازی دیگه بوده ، منم خودم تعجب کردم چون اگر عنوانی بخواهد منتشر بشه برای PC باید از نسل فعلی باشه که دیگه داره به آخر میرسه

احتمالاً متن برای یک بازی دیگه بوده ، منم خودم تعجب کردم چون اگر عنوانی بخواهد منتشر بشه برای PC باید از نسل فعلی باشه که دیگه داره به آخر میرسه
آخه برای کدوم بازی؟خب بیان شفاف سازی کنن :Dبعد الان توی تاپیک دیگه خبر گذاشتن که FF هم تکذیب شده،در صورتی که اولش نوشته بود که این از روی Pc کپچر شده و قراره روی پی اس ۵ هم اینطوری باشه...حالا یه اشتباه کردن،دومی چیه دیگه...

آخه برای کدوم بازی؟خب بیان شفاف سازی کنن :Dبعد الان توی تاپیک دیگه خبر گذاشتن که FF هم تکذیب شده،در صورتی که اولش نوشته بود که این از روی Pc کپچر شده و قراره روی پی اس ۵ هم اینطوری باشه...حالا یه اشتباه کردن،دومی چیه دیگه...
FF16....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or