ریموند : Ubisoft Toronto در حال کار بر روی 5 عنوان معرفی نشده است

MOH3N_Dark

کاربر سایت
jaderaymond.jpg

Jade Raymond در مراسم SXSW در Texas همین سال حضور داشت و در مصاحبه ای چندین عنوان را که در حال کار بر روی آن بودند معرفی کرد.Raymond در مصاحبه با Geoff Keighley تایید کرد که استودیوی Toronto در حال کار بر روی پنج عنوان می باشد که از این تعداد سه تا از آن ها با کمک دیگر استودیو ها ساخته خواهد شد که ما فکر می کنیم منظور استودیو های دیگر Ubisoft باشد.
ریموند در این مورد گفت:

"مطمئنا پروژه های زیادی وجود دارند و بر روی کار هستند؛ و البته معرفی نیز نشده اند."

همچنین مدیر استودیو اعلام کرد که هیچ علاقه ای به ساخت در دیگر رسانه ها مانند فیلم و کتاب های کمیک ندارند:

"کار ما ساختن بازی است؛ بازی های خوب و تراز اول و ما باید مطمئن شویم که بهترین ها را درست خواهیم کرد و هیچ کاری با دیگر چیز ها مانند فیلم نداریم. اگر کسی از من در رابطه با ساخت فیلم سوالی کند من حتی قادر به پاسخ نیز نیستم چرا که هیچ تجربه ای در این رابطه ندارم."
همچنین Raymond در رابطه با علاقه به ساخت بازی برای گوشی های هوشمند گفت:
"بازی خوب در آن پلتفرم ها خیلی با بازی خوب در کنسول ها تفاوت دارد؛ به همین دلیل به نظر من آن ها لیاقت فرانچایزی جداگانه برای خود را دارند."

هنوز مشخص نیست چه عناوینی در انتظار ما می باشند. آیا Assassins Creed و یا Splinter Cell دیگری در راه است؟

منبع

یا حالا بگیم مونرئال میسازه، اینا هم همکاری دارن:-" و کلا یکی از پروژه هاشون حساب کردن :d
! :-" ولی اصلا یوبی تو کار ریسینگ بوده؟ /:) مخصوصا این گروهی که روش کار میکنند...تجربه داشتن یا کار اولشونه و همینطور فرمودی احتمال فیل شدنش زیاد میشه؟ :-"
این شد یه چیزی :دی آره احتمالش هست :دی ماشالا همیشه هم 37 تا یوبی سافت دارن تو ساخت AC کمک میکنن :| :دی

درایور که نمیشه ریسینگ حساب کرد ولی OW ماشینی (!!!) که همین Reflections ساخت :-/ :دی
یه چیز رو میتونم با قاطعیت تمام در مورد این 5تا بدم و اینه که توی همشون بلا استثنا قابلیت بالا رفتن از دیوار وجود داره:d:|
تو Rainbow 6 نمیشه دوید ، چطوری از در و دیوار بالا بریم !؟ :دی

یه چیز رو میتونم با قاطعیت تمام در مورد این 5تا بدم و اینه که توی همشون بلا استثنا قابلیت بالا رفتن از دیوار وجود داره:d:|
تو Rainbow 6 نمیشه دوید ، چطوری از در و دیوار بالا بریم !؟ :biggrin1:
چکار داری تو. اینو میذارن:biggrin1: شایعه شده یوبی سافت در ابتدا پرنس بوده و بعدش ترکیده و این عناوین به وجود اومدن:biggrin1: تازه میگن The Crew هم این قابلیت رو داره ولی چجوریشو دیگه از من نپرسین:biggrin1:

5 تا IP که هیچی" 50تا IP یوبی سافت فدای سر تیتراژ کراش باندیکوت

یه نفر ربط این پستی که نقل قول کردم به موضوع این تاپیک را به من نشان بده:)
-------------------------------------------------------------------------------
از یوبی ملتمسانه خواهشمندم که Prince of Persia نسازه!!!
هر چی که بسازه، دوستان از خجالتش در میان و کلی فحش نثارش می کنن! :)
اگه بخواد PoP بسازه و دوباره فحش بخوره، مجبورم حرکت انتحاری بزنم و خودم را وسط تاپیک منفجر بکنم!:دی

یه نفر ربط این پستی که نقل قول کردم به موضوع این تاپیک را به من نشان بده:)
-------------------------------------------------------------------------------
از یوبی ملتمسانه خواهشمندم که Prince of Persia نسازه!!!
هر چی که بسازه، دوستان از خجالتش در میان و کلی فحش نثارش می کنن! :)
اگه بخواد PoP بسازه و دوباره فحش بخوره، مجبورم حرکت انتحاری بزنم و خودم را وسط تاپیک منفجر بکنم!:دی
نمیخوام بحث تاپیک رو عوض کنم ولی Forgotten Sands و اون نسخه 2008 در برابر سه گانه POP مذخرفی بیش نبودن و لیاقت فحش خوردن رو داشتن :d

آخرین ویرایش:
حالا نمیخوام بحث تاپیک رو عوض کنم ولی Forgotten Sands و اون نسخه 2008 در برابر سه گانه POP مذخرفی بیش نبودن و لیاقت فحش خوردن رو داشتن :d

خودم به Forgotten Sands بیشترین فحش را دادم!!:دی برای منی که طرفدار PoP هستم، نسخه Forgotten Sands بدترین فحشی بود که از جانب یوبی سافت به من داده شد!! و من هم جوابش را با فحش +18 دادم!!:دی
نسخه 2008 شاید در مقابل سه گانه شن های زمان ضعیف بود، ولی اون قدرها هم داغون نبود. می تونست خیلی بهتر از اون چیزی که بود، بشه. ولی نشد :( پتانسیل ادامه دادنش هم بسیار بالاست و از نظر داستانی می تونه قوی ظاهر بشه. ( ولی حرفت را کاملا قبول دارم و در مقابل سه گانه شن های زمان ضعیف بود)

البته حرف من کلی بود! الان یکی دو سالی هست که یوبی سافت کلا فحش خورش ملس شده!:دی واچ داگز (قبل از داستانهای گرافیکش و افت گرافیکش) کلی فحش می خورد که قراره مثل AC هر سال بیاد و یوبی سافت ماشین شیر دوشیه و .... در حالی که یه نسخه از بازی هم منتشر نشده!
صحبت از فار کرای جدید می شد، باز یوبی سافت فحش می خورد!:|
بعد از داستان های واچ داگز، Division هم تبدیل به عنوان مزخرف شده و باز هم یوبی سافت داره فحش می خوره!
احتملا فردا پس فردا هم به خاطر Crew هم باید کلی فحش بخوره!
احتمال زیاد اگه فردا PoP هم معرفی بشه، باز هم شاهد فحش خوردن یوبی سافت باشیم:|

البته حرف من کلی بود! الان یکی دو سالی هست که یوبی سافت کلا فحش خورش ملس شده!:دی واچ داگز (قبل از داستانهای گرافیکش و افت گرافیکش) کلی فحش می خورد که قراره مثل AC هر سال بیاد و یوبی سافت ماشین شیر دوشیه و .... در حالی که یه نسخه از بازی هم منتشر نشده!
صحبت از فار کرای جدید می شد، باز یوبی سافت فحش می خورد!:|
بعد از داستان های واچ داگز، Division هم تبدیل به عنوان مزخرف شده و باز هم یوبی سافت داره فحش می خوره!
احتملا فردا پس فردا هم به خاطر Crew هم باید کلی فحش بخوره!
احتمال زیاد اگه فردا PoP هم معرفی بشه، باز هم شاهد فحش خوردن یوبی سافت باشیم:|
درسته ملت اصولا دوست دارن بعضی شرکتا رو مورد عنایت قرار بدن ولی خب یوبی تا الان هرجا که فحش خورده حقش بوده :دی وگرنه یوبی بازی خوب بسازه نه تنها فحشش نمیدیم بلکه قربون صدقه اش هم میریم :دی نمونه اش هم AC IV و Rayman Legends :x

درسته ملت اصولا دوست دارن بعضی شرکتا رو مورد عنایت قرار بدن ولی خب یوبی تا الان هرجا که فحش خورده حقش بوده :دی وگرنه یوبی بازی خوب بسازه نه تنها فحشش نمیدیم بلکه قربون صدقه اش هم میریم :دی نمونه اش هم AC IV و Rayman Legends :x

سر همین AC IV تا دلت بخواد فحش خورد!!!:دی
مدارکش هم کاملا موجوده!:دی
یوبی سافت به خاطر بازی های منتشر نشده اش ( واچ داگز (قبل از افت گرافیکیش)، Division ، فار کرای بعدی) هم فحش خورده!!
الان پست پایینیت را ببین! یوبی سافت بازی هم نسازه، فحش می خوره!

آخرین ویرایش:
سر همین AC IV تا دلت بخواد فحش خورد!!!:دی
مدارکش هم کاملا موجوده!:دی
یوبی سافت به خاطر بازی های منتشر نشده اش ( واچ داگز، Division ، فار کرای بعدی) هم فحش خورده!!
الان پست پایینیت را ببین! یوبی سافت بازی هم نسازه، فحش می خوره!
دلیل اینکه یوبی سافت فحش میخوره گند زدن به آیپی ها و بازی هاش !! حالا میخواد متای AC IV بشه 1 بشه 100 !!!
تا الآن هم تقریباً همه ی بازی هاشون رو خودشون کشتن چال کرده رفته ، یه ریمن :love: فقط از شرشون در امان بوده :دی

بیخودی هم جو نده !!! :دی اون پستی که داری اشاره میکنه اصلاً ربطی به یوبی سافت بازیش داره مگه !؟؟!؟!؟ داره در مورد Jade میگه 8-|

نظر من به نظر پرنس نزدیک تر است! :d
کلا یوبی در حقش ظلم میشه! الکی فحش میخوره:( مظلوم...:((

اگه بخواد PoP بسازه و دوباره فحش بخوره، مجبورم حرکت انتحاری بزنم و خودم را وسط تاپیک منفجر بکنم!:biggrin1:
بزار بسازه و بقیه هم فحشش بدن،بعد از یه مدت ضد ضربه میشی! :d مثل الان من >:)

دلیل اینکه یوبی سافت فحش میخوره گند زدن به آیپی ها و بازی هاش !! حالا میخواد متای AC IV بشه 1 بشه 100 !!!
تا الآن هم تقریباً همه ی بازی هاشون رو خودشون کشتن چال کرده رفته ، یه ریمن :love: فقط از شرشون در امان بوده :دی

بیخودی هم جو نده !!! :دی اون پستی که داری اشاره میکنه اصلاً ربطی به یوبی سافت بازیش داره مگه !؟؟!؟!؟ داره در مورد Jade میگه 8-|

علی دانته کجایی؟!:دی
همین امین رضا دو دقیقه دیگه میاد AC IV را با یه اسپری، می شوره میاد پایین!:دی
الان فارکرای خودش را کشته؟:-/ (صحبت از نسخه بعدی فار کرای تو بخش شایعات شد، کلی فحش دادن به یوبی :| )
یا بازی هایی که منتشر نشدن هنوز، چه جوری خودشون را کشتن و خاک کردن؟:-/
Rainbow 6 دو تا نسخه آخرش بد بودن؟:-/
سری بازی Anno بد بودن؟:-/
سه تا نسخه Ghost Recon تو این نسل داشتیم که حداقل دو تاشون خوب بودن.
کلا حرف زیاد دارم و این سینه پر درده!!:( ولی حس تایپ کردن ندارم :-<
توهین به بانو ریموند، گناهش بیشتر از توهین به یوبی سافت نباشه، یقینا کمتر هم نیست/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or