ریموند : Ubisoft Toronto در حال کار بر روی 5 عنوان معرفی نشده است

MOH3N_Dark

کاربر سایت
jaderaymond.jpg

Jade Raymond در مراسم SXSW در Texas همین سال حضور داشت و در مصاحبه ای چندین عنوان را که در حال کار بر روی آن بودند معرفی کرد.Raymond در مصاحبه با Geoff Keighley تایید کرد که استودیوی Toronto در حال کار بر روی پنج عنوان می باشد که از این تعداد سه تا از آن ها با کمک دیگر استودیو ها ساخته خواهد شد که ما فکر می کنیم منظور استودیو های دیگر Ubisoft باشد.
ریموند در این مورد گفت:

"مطمئنا پروژه های زیادی وجود دارند و بر روی کار هستند؛ و البته معرفی نیز نشده اند."

همچنین مدیر استودیو اعلام کرد که هیچ علاقه ای به ساخت در دیگر رسانه ها مانند فیلم و کتاب های کمیک ندارند:

"کار ما ساختن بازی است؛ بازی های خوب و تراز اول و ما باید مطمئن شویم که بهترین ها را درست خواهیم کرد و هیچ کاری با دیگر چیز ها مانند فیلم نداریم. اگر کسی از من در رابطه با ساخت فیلم سوالی کند من حتی قادر به پاسخ نیز نیستم چرا که هیچ تجربه ای در این رابطه ندارم."
همچنین Raymond در رابطه با علاقه به ساخت بازی برای گوشی های هوشمند گفت:
"بازی خوب در آن پلتفرم ها خیلی با بازی خوب در کنسول ها تفاوت دارد؛ به همین دلیل به نظر من آن ها لیاقت فرانچایزی جداگانه برای خود را دارند."

هنوز مشخص نیست چه عناوینی در انتظار ما می باشند. آیا Assassins Creed و یا Splinter Cell دیگری در راه است؟

منبع

از اون 5 تا احتمالاً یکیش که Rainbow 6 ــه یکیش هم SC جدیده است :دی بقیه اش چی میتونه باشه !؟ :-?

کلاً این Ubisoft Toronto به غیر از SC : BL چی ساخته ؟! /:)

خداکنه یه IP جدید هم داشته باشن و دوباره توی کنفرانس یوبی،کفمون ببره! :bighug:
یکیشم AC V ، که هم کنفرانس سونی و هم خود یوبی حضور داره! :bighug:
بقیشم مهم نی:-"

اون ریسینگه که میساختن...اسمش چی بود؟ :-" اون رو کدوم استودیو میسازه؟ :d

فردا خبر میاد :
" یوبی سافت تورنتو : ما از زمان پیدایش کنسول های بازی در حال ساختن ASSASSIN'S CREED 5 بودیم و به سایر همکارانمون در این زمینه کمک میکردیم هم اکنون مفتخریم نسخه 6 این عنوان را با پسوند : where is my hood ? معرفی کنیم "
:|
ولی جدا من دنبال اسپلینتر جدید هستم قبلیش خیلی حال داد :دی

خداکنه یه IP جدید هم داشته باشن و دوباره توی کنفرانس یوبی،کفمون ببره! :bighug:
یکیشم AC V ، که هم کنفرانس سونی و هم خود یوبی حضور داره! :bighug:
بقیشم مهم نی:-"

اون ریسینگه که میساختن...اسمش چی بود؟ :-" اون رو کدوم استودیو میسازه؟ :d
بچه کف یوبی سافت رو نیگا.... 8-| :دی AC رو که یوبی سافت مونرئال میسازه نه تورنتو :دی

Crew رو میگی !؟ همون MMOــه ؟! نمیدونم کدومشون میسازه ولی بوی فیل شدن میده >:)
اﻳﻦ Beyond Good & Evil 2 ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺳﺎﺧﺘﻪ
yahoo_7.gif
مثل اینکه :دی
اگه اشتباه نکنم !! پارسال Ancel یه مصاحبه کرد گفت کلی دوشواری داشتیم ولی کنسل نشده :دی

بچه کف یوبی سافت رو نیگا.... 8-| :دی AC رو که یوبی سافت مونرئال میسازه نه تورنتو :دی

Crew رو میگی !؟ همون MMOــه ؟! نمیدونم کدومشون میسازه ولی بوی فیل شدن میده >:)

مثل اینکه :دی
اگه اشتباه نکنم !! پارسال Ancel یه مصاحبه کرد گفت کلی دوشواری داشتیم ولی کنسل نشده :دی
بعد از SCE ، یوبی سافت رو عشقه! :x:bighug:
وقتی اینا 5تا بازی دارن میسازن، یحتمل AC هم اینا دارن میسازن،یوبی سافت مونرئال داره باهاشون همکاری میکنه:-" آخه 5تا بازی!!!! چه خبره! :d یا حالا بگیم مونرئال میسازه، اینا هم همکاری دارن:-" و کلا یکی از پروژه هاشون حساب کردن :d

آهان! آره همون Crew ! انشاالله که نشه
! :-" ولی اصلا یوبی تو کار ریسینگ بوده؟ /:) مخصوصا این گروهی که روش کار میکنند...تجربه داشتن یا کار اولشونه و همینطور فرمودی احتمال فیل شدنش زیاد میشه؟ :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or