ریموت PS3 و دو عدد PSN کارت 50$ امارات

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweeney Todd

کاربر سایت
Rating - 100%
15   0   0
سلام
این ریموت مدتهاست که تو کمدمه ... تا حالا توش باطری نرفته و کاملا نو هستش ... از روی باندل برداشته شده ... قیمت فروش شامل هزینه ارسال : 39 هزار تومان
دو تا هم PSN Card 50$ هستش که از دبی آوردم برای خودم که اکانت پلاسم رو تمدید کنم ولی بعدش پشیمون شدم ... این دوتا رو به قیمت خرید خودم یعنی هر کدوم 200 درهم معادل 105 هزار تومن میفروشم + 3 تومن هزینه پست (کسی درهم هم داد قبوله :d) ...
همین دیگه

فقط ریموت مونده ، با هزینه ارسالش با پست فقط 35 هزار تومن ...............

ezxy5otdzlwkb1dxak79.jpg

آخرین ویرایش:
تا الان دو تا از کاربران دوتا کارت رو با هم 200 خواستن ... ولی من زیر قیمتم خریدم نمیدمشون ... دنبال سود نیستم ولی ضرر نمیدم دیگه ... با این حال اگه کسی تخواد تا چند روز آینده شاید به اولین نفری که 200 پیشنهاد داد فروخته بشن ...

سلام ببخشید این psn cart ها برای چیه ؟؟ برای خرید چیز های پولی مثل Dlc و map و ایناست ؟

آخرین ویرایش:
این سایت 100 میفروشه

اون سایت مجازی میفروشه ... فقط کد رو میده ... بنده ریجن امارات دارم و فیزیکی هستش ... اگر کسی فقط کد رو بخواد من حاضرم دونه ای 100 بدمشون ... چون همون قاب همراهش برای خودم 5 تومن ارزش داره ، با قاب های خرابم عوضشون می کنم ...

یه دونه 105 تومن ؟ یا 2 تا ؟

هر کدوم 105 ...

up ...................... up
دوستانی که فکر میکنن بنده پول لازمم و به هر قیمتی فروشنده اشتباه فکر میکنن ... خدا رو شکر اصلا از این خبرا نیست ...

سلام داداش ریموت آخرش چند؟
کمتر بدی من خریدارم شمارتو بده زنگ بزنم.
ممنون.

اقا واقعا مفته!!!خداییش من اگه لازم داشتم هردوشو میخریدم........در ضمن اقایی که میگید اون سایت 100 میده همون سایت $35 ریجن 2 رو 1 ماهه پیش 143 میداد اونی که میبینی واسه usa هست

اقا واقعا مفته!!!خداییش من اگه لازم داشتم هردوشو میخریدم........در ضمن اقایی که میگید اون سایت 100 میده همون سایت $35 ریجن 2 رو 1 ماهه پیش 143 میداد اونی که میبینی واسه usa هست

ممنون
گرون نمیدم چون تا حالا دو نفر جفتش رو 200 خواستن ولی من برای خودم 105 دراومدن ... در مورد اون 35 دلاری هم فکر کنم اون کارت 35 پوندی بوده چون 35 دلاری نداریم اصلا ... 35 پوندی داریم ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or