بنا به گفته Colin Moriarty ، ویراستار سابق IGI که ید طولانی در زمینه گزارشات مرتبط با سونی داره و در خلال اپیزود جدید پادکست هفتگی Sacred Symbols: A PlayStation Podcast ، ریمستر بازی Demon's Souls نه تنها در دست ساخت بوده، که به زودی معرفی میشه.
ایشون گفتن:
" سونی یه ریمستر در دست ساخت داره که به زودی معرفی میشه و تعجب میکنم که چرا این اتفاق توی State of Play نیوفتاده. با این حال بذار بگیم که با این بازی، the soul still burns."
پ.ن: بنا به یه منبع موثق دیگه، بازی واقعا در دست ساخت بوده و 100% حقیقت داره و ریمستر کار کسی نیست جز: Bluepoint Games
ایشون گفتن:
" سونی یه ریمستر در دست ساخت داره که به زودی معرفی میشه و تعجب میکنم که چرا این اتفاق توی State of Play نیوفتاده. با این حال بذار بگیم که با این بازی، the soul still burns."
پ.ن: بنا به یه منبع موثق دیگه، بازی واقعا در دست ساخت بوده و 100% حقیقت داره و ریمستر کار کسی نیست جز: Bluepoint Games

ملت توی این یکی دو سال کلی از آگهی های شغلی که بلوپوینت گیمز توی لینکدین میذاشت اطلاعات به دست آوردن. به طور دقیق تر، مثلا دنبال طراح آرمور میگشتن، یا یکی که با سخت افزار کنسول های سونی آشنا باشه و اینجور موارد. خلاصه همشون تهش میرسن به یه نقطه که احتمالا دیمن سولزه.
یا خدا: قلبم درد گرفت از خبر داشتم تو کامپیتور گرز 5 بازی میکردم با لای دست تو موبایل بازی سنتر این خبر رو دیدم کلا بیخیال اون بازی شدم دیگه...