شایعه ریمستر Demon's Souls از آن چه که فکر می‌کنید به شما نزدیک‌تر است

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
بنا به گفته Colin Moriarty ، ویراستار سابق IGI که ید طولانی در زمینه گزارشات مرتبط با سونی داره و در خلال اپیزود جدید پادکست هفتگی Sacred Symbols: A PlayStation Podcast ، ریمستر بازی Demon's Souls نه تنها در دست ساخت بوده، که به زودی معرفی میشه.

ایشون گفتن:
" سونی یه ریمستر در دست ساخت داره که به زودی معرفی میشه و تعجب میکنم که چرا این اتفاق توی State of Play نیوفتاده. با این حال بذار بگیم که با این بازی، the soul still burns."

پ.ن: بنا به یه منبع موثق دیگه، بازی واقعا در دست ساخت بوده و 100% حقیقت داره و ریمستر کار کسی نیست جز: Bluepoint Games

یعنی هایپ و هیجانی که این تیتر ایجاد کرد رو هیچکدوم از اخبار و شایعات گذشته تاحالا به وجود نیاوردن. :)) ملت توی این یکی دو سال کلی از آگهی های شغلی که بلوپوینت گیمز توی لینکدین میذاشت اطلاعات به دست آوردن. به طور دقیق تر، مثلا دنبال طراح آرمور میگشتن، یا یکی که با سخت افزار کنسول های سونی آشنا باشه و اینجور موارد. خلاصه همشون تهش میرسن به یه نقطه که احتمالا دیمن سولزه. :D

آخرین بازی که تموم کردم . تقریبا همون موقع هایی که دم دروازه ورود به افسردگی و دنیای derealization و depersonalisation و fear of going crazy اینا بودم. باس اخرش رو فکر کنم دیگه افسردگی کامل داشتم زدم :دی بعدش دست به بازی دیگه ای نزدم :)):(
من در مواجهه با آثار هنری دو شخصیت دارم یک شخصیت جمعی و برون گرا که تاثیرات جامعه بر فرد رو در نظر میگیره برا اون شخصیته بهترین بازی تاریخ بازی های راکستاره.
دوم درون گرا و فردیه و پر از سیاهی برا این شخصیت بهترین تاریخ دیمنز سولزه :D

شاید آخریش دیمن سولز بود ، ورود دوباره میتونه با ریمسترش باشه ، خیلی حالت استعاره ای سنگینی هم میگیره به خودش. ها؟ :دی

خیلی خبر خوب و خوشی بود علی سیفتی دست شما در درد نکنه :دی

یا حسین بن علی :| یا خدا: قلبم درد گرفت از خبر داشتم تو کامپیتور گرز 5 بازی میکردم با لای دست تو موبایل بازی سنتر این خبر رو دیدم کلا بیخیال اون بازی شدم دیگه...
اینا با این ریمیکی که از SOTC کردند بنظرم گرافیک و کیفیت فنی بازی ازدارک سولز 3 هم بهتر خواهد شد....
البته بگم تنها بازی که از سری بازی های میازاکی انجام ندادم همین بازیه...
الان فرق یک ریمیستر از سونی رو با خود شرکت اصلی با دارک سولز 1 میبینیم... برای همینه سونی بهترین ناشر این صنعت هست...من که قلبا مطمئنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or